Mert ott csak az orrukig látnak! Egy olyan tartó legyártva 3-500 Ft ! Reklámra jóval többet fizetnének! Csak tudod sokan azt mondják: most ide a zsozsót! Aztán csodálkoznak, ha öt év múlva mindenki máshová megy! Ahol nem rabolják le.
Nyilván, miután leszervízelték a motort Ha odamész, hogy te csupán egy rendszámtábla tartót szeretnél, az biza kb 1500-2000 pénz. Én is akörül szurkoltam le az enyémért a miskolci hondánál.
A bulldoghoz még nekem is kicsit gyüjtenem kell, ezért nem is sürgetem a dolgot. Jó esetben meglenne tavasszal, rosszabb esetben vagy más motort kellene vennem, vagy kihagynám a jövő szezont. Hát ezért nem annyira sürgős.
Te csak ne szóld le az én hangomat! Az igen is , hogy jó! Történt egy gyilkosság, és nem akart a tettes vallani! Csekély két perc "éneklés" és mindent magára vállalt! Mint ahogy a varjú is -énekesmadár-! Más dolog hogy nem végzett konzervatóriumot ! Ahogy én sem! Kocsmahivatali előképzettségem van,zeneileg , de ez nekem erre a kis időre már elég!
Első dolgom az lenne, hogy kiosztanám a sisakbeszélőket aztán folyamatosan virnyákolnék a fületekbe abba hiba nem vóna hogyaszongya: "eladom a lovamat meg a kocsimat még az éjjel kimulatom magamat..."
Könyörögnétek, hogy álljunk meg egy kicsit, főleg ha a Józsi jönne és duóban nyomnánk
Mondjuk az már nekem is sok lenne
Az úgy történne, hogy a többiek kijelentenék, hogyha Laci jön, akkor seholsenem állunk meg!
Én pedig - tisztellek, szeretlek, becsüllek - a többiek pártját fognám!
Ne aggódj miattam ez még visszafordítható (maradjunk az anyanyelvünknél ) a motoros összeröffenés meg ritkán jön össze ezért ha énekelnék (bár nem szoktam) is kibírnátok azt a néhány alkalmat.
Hűha! Már több megasz@rt ne nézzél, mert ez is erősen megártott! És ez a változás nehogy irreverzibilis legyen Nálad, mert akkor lesz csak haddelhadd!
Aztán meg majd 1 motoros összeröffenésen elő is adod, és ott a vég!
Még én sem értem akkor Te hogy értenéd?
Nézzél több Megasztárt!
Ez a legszebb:
Csikmum houmvava gen
ou vej je nouma náj csunáj
oszil szil vojam bikicsunáj.
óóó de bikicsunáj csunáj…
bikicsunáj vicsáj…
bikicsunáj… tú rilisz tú szín szamdú
bikicsunáj óóó rájsz szialájszí májoszáj
venszorízi vinyó bénking csunáj
óóó rö bikicsunáj…
Üdv Urak!
Ma már semmi sincs ingyen, ezért nem reklámozok semmit. Esetleg ha tényleg jó valami akkor elárulom az arra érdemes cimborának.
A CB 250-es veteránra én is megvettem a hondás táblatartót 1200Ft-ért de csak azért mert az jól nézett ki és nagybetűkkel volt rajta a honda és logó is
Könyörögnétek, hogy álljunk meg egy kicsit, főleg ha a Józsi jönne és duóban nyomnánk
Mondjuk az már nekem is sok lenne
Én pedig - tisztellek, szeretlek, becsüllek - a többiek pártját fognám!
Aztán meg majd 1 motoros összeröffenésen elő is adod, és ott a vég!
Nézzél több Megasztárt!
Ez a legszebb:
Csikmum houmvava gen
ou vej je nouma náj csunáj
oszil szil vojam bikicsunáj.
óóó de bikicsunáj csunáj…
bikicsunáj vicsáj…
bikicsunáj… tú rilisz tú szín szamdú
bikicsunáj óóó rájsz szialájszí májoszáj
venszorízi vinyó bénking csunáj
óóó rö bikicsunáj…
Ma már semmi sincs ingyen, ezért nem reklámozok semmit. Esetleg ha tényleg jó valami akkor elárulom az arra érdemes cimborának.
A CB 250-es veteránra én is megvettem a hondás táblatartót 1200Ft-ért de csak azért mert az jól nézett ki és nagybetűkkel volt rajta a honda és logó is
Azt is pénz nélkül.
Reklám! Ezeröté, dugják fel maguknak!
Tudod mint a teve cekcuális célra az oázisban!