Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tévesztetted el?! Merő tévedésből, nem "birodalmi kortyolgató"-t akartál írni?
Sikerült a linkeket össze vissza berakni no mindegy, tulajdonképpen a sorrend nem számít de hogy legyen egy kicsit vadabb is
http://youtu.be/z2xcdX5R7LA
linkMegmondom őszintén az előadót nem ismertem, a számot rengetegen feldolgozták ami nem véletlen.
Mostanság a régebbi magyar rock megy nálam, akár feldolgozás is, de ha úgy hozza a kedvem a tuc tuc tuc is belefér.
Azért inkább az ilyenek:
link

link
Egy kis hallgatni való. Szerintem jó.
http://youtu.be/OiUa2L3Axbc
Akkor gyúrok vazze, lábra!
Néhány hónap és olyan leszek mint a birodalmi lépegető
Azé mer ide teccik tartozni Báttya! Aztán ha nem ír akkor tudom, hogy nincs rendben valami.. és az meg nem jó. Úgyhogy tessék minket komolyan venni, mert kiosztom az igazolatlant!
Csak hogy kiugrassad a "nyulat" a bokorból.
Erről az jutott eszembe, hogy amikor a Rúzsa Sándor meglátta Veszelka Juliskát, azt mondta, hogy " hibbe csúf! "
Teee ! Neked az egészséges élet az semmi?! A "gyógyszer" nem pótolja a vitamint!
Biztos, hogy nem ablaküveg! Nem fekszik fel, és nehéz megkarcolni! Mestere válogatja!
Én már tavasz óta tekergek, a vádlim és a combom annyira megvastagodott, hogy vért izzadtam mire levetettem a bőrruhát! Lassan cipőkanál kell hozzá!
Mint kiderült a hegesztő sem tud normálisan hegeszteni, akkor a tükrösnek sem feltétlenül kell a tükör kivágásához érteni
Szándékos magaslabda volt!
Tudtam, hogy ez majd előcsalogat végre már
Ja, azt mondta az üveges, aki a tükrömet vágja ki, hogy már a harmadikat törte el, kivágás közben. Hm. Ez valami nagy ördöngösség lehet.
Én krumplinudli vagyok, de eszem ágában sincs tekerni!
Tekerjenek a parizerek! Rájuk fér!
Ha elintézed igazi csúcshaver vagy! meg amúgy is
Vacsi utá elmentünk bicajozni Bébivel, menetben meglepően bírtuk, aztán visszafelé fordult a kocka mert szemből fújt a szél alig bírtunk tekerni. Eldöntöttük, hogy mától minden este tekerünk egy keveset mert parizerek vagyunk és kell az erőnlét.
Nyugi! Addigra megbeszélem , és fasza idő lesz! Motorozós!
Szia!
Mi is most értünk haza, itt még meleg van de a szél már fúj, változást ígérnek a hozzáértők
A szombatot kibírhatná eső nélkül ha lehül az nem gond
mennénk az 500-as cimborákkal tekeregni
Kénytelen vagyok ezt a tejfölös szájú bandát korrigálni! Szia Laci!
Épp előbb értem haza, ronda szél fúj, és dörög villámlik.
teljesen befelhősült.
Terelj, mutasd a helyes utat és tanits minket ó nagy tanítónk

Na látod! Fel lettél homályosítva!
Na látod! Fel lettél homályosítva!
Tényleg, a türelmi zóna! Miért is nem jutott az eszembe
Lehet, hogy a retikült lóbálják a türelmi zónában!? Esetleg "sportolnak"!? (lányokat futtatnak?)
A melóval én is nyakig vagyok, meg a vizsgák és sorolhatnám... de ezen segít a motorozás mert ha az nem lenne akkor velem sem lehetne boldogulni
Lajosról nem tudsz valamit?