Motort szeretnék venni és rémlik hogy olvastam régebben ezen a fórumon hogy Pedro esetleg eladná a motorját. Aktuális még az?
Ha igen esetleg érdekelne...
Meg hogy szerintetek ilyen van? Mármint hogy a km!: http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
remélem beilleszti a linket...
Ja és első motor lesz nemrég lett meg a jogsim rá...
Jó estét!
Aztán mitől lett rossz a májad kedves tanítónk?
Mivel semmi egyéb nem jut az eszembe mondok (írok) egy viccet:
Betámolyog egy részeg a templomba. Meglátja Máriát, karjaiban a kis Jézussal:
- A nőnek egy sherryt, a gyereknek egy kakaót!
Megy tovább, meglátja Jézust a kereszten:
- Az artistának egy sört!
Benyit a gyóntatószékbe, ott ül a pap:
- Te meg ha befejezted a szarást, szolgáld ki a vendégeket!
Na Gyerekik!
Ma megérkezett a tükröm, de már az Asszony is mondta, hogy ne fűzzek hozzá sok reményt! Nem fűztem, de a valóság még ezt is alul múlta! Kicsomagoltam, és azzal a lendülettel már dobtam is a mellettem álló kukába!
Nem mondom, hogy mindig pontos, precíz munkát adok ki a kezemből, - bár mindig a jóra törekszem - de ilyen sz@rt már rég nem láttam! Azt nem értem, hogyha valamit nem tud az ember megcsinálni, minek erőlteti?
Le kellet volna fényképezni, de annyira kuka volt, hogy oda került.
Holnap újra próbálkozom, - másütt - vagyis elküldöm az Asszonyt.
Az enyém majdnem összeverődött, (sok tennivaló akadt) ma estére, de vettem be egy kis energiaitalt, a "Vadászmester ajánlásával", így most eléggé degenerálódtam! Vagy mi!
Itt senkinek se verődik össze a térde, csak esetleg ha mélyebben néz az üveg aljára
Nekem a mai adag kimaradt, túlságosan lemerült a belső aksim, mondhatnám kész vagyok mint a matek lecke
Ezzel a jótanáccsal már elkéstél, én folyamatosan szinten tartom magam, hol bringával, hol kondival. Az meg megítélés kérdése, de szerintem közel a 40-hez nem olyan rossz a 185 cm/85 kg arány
Nekem ilyen táv akkor fordult elő utoljára, amikor én voltam gyerek Most a 20 is bőven elég Mentségemre legyen mondva, hogy az említett átlag valóban nem sétagalopp folyamatosan jó iramban kell tekerni, hogy meglegyen.
A biciklis súlya nem számít? Mindkét bicajt 1,8-ra fújtam (elől-hátul) de még így is keménynek tünik főleg Krisztinek aki alig több mint 50 kiló. Viszont ma már elég jól bírtuk az elől nagy, hátul legkisebb fogaskerék párosítást
Én az igazságot soha nem tagadtam! Igaz nem is lehet! Arról meg nem tehetek, hogy a Te gyomrod olyan mint a motoros esőruha !? Mert az sem veszi be a vizet!
A postás tempó találó volt csak Ő bent a hivatalban űl egész nap, így nekünk a 24-25 km/h tartós tempó az olyan távoli mint mélytengeri búvárhoz a műholdak.
"birodalmi kortyolgató" az meg mi?
Valamelyik részét kihagytam volna a Star Wars-nak?
Íjad nekem érthetően, hogy iszok mint a szikes rét vagy mint a kefekötő meg ilyenek.. abból mindjárt értem a szitut.
Állítólag Európában minden 5. ember keményen piál, ki is számoltam gyorsan hogyaszongya: 1, Miki 2, Lajos 3, Peti a negyedik vagyok én, Te meg az 5.
Igaz, hogy de!
Én minden másnap megyek 15-20 km közötti távot, mikor mennyire van kedvem. Arra szoktam figyelni, hogy az átlagsebességem ne nagyon legyen 24-25 km/h alatt, mert a postás tempó nem ér semmit
Sziasztok!
Motort szeretnék venni és rémlik hogy olvastam régebben ezen a fórumon hogy Pedro esetleg eladná a motorját. Aktuális még az?
Ha igen esetleg érdekelne...
Meg hogy szerintetek ilyen van? Mármint hogy a km!:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
remélem beilleszti a linket...
Ja és első motor lesz nemrég lett meg a jogsim rá...
Köszönöm előre is:
Balázs