Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a reális? Kíváncsivá tettél.
"Az elvonási tünetekre gondolsz" Látom Te meg idelátsz! Az a 14Mpx-es pont jó 100-as szeget elütni!
Nézz oda fotós oldalakra ahol véleményt mondanak róla, melyik milyen!
B+! Most jöttem rá! Nem a fényre jönnek, hanem a cefreszagomra! Má ittam és most helyre zökkentem!
Olympust ne vegyél, ha választás elé kerüsz. Vettem egyet 24x optikai zoomal, 12 megapixellel. Tiszta vacak, belső képek használhatatlanok. Előtte Panasonicom volt. Na az jó, csak abban meg az volt a hiba, hogy Bulgáriában megcsapta egy benszülött
Engem sem, mert így nincs min gondolkodnom
Ezzel azt akarta kifejezni, hogy szegényebb a templom egerétől is. Néha egyébként megőrülök és keresgélek az eladó motorok között, konkrét céljaim is vannak, de reálisak így egyelőre nem a CB 1300...
még annak kicsit öregednie kell mert ami jó is az 1,5 milla felett kezdődik.
Bitang jó gépeket lehet most venni 800-1milla között a válságnak köszönhetően. Viszont a Csühös költségmentes és jó is, kevéssel beéri és szeretem is. Majd később
Dehogynem! Legközelebb cserélünk. 1 körre.
Esetleg valami csoda folytán... de sajnos csodák pedig nincsenek.
A Csühöst is odaadom, ha kell csak az Neked nem kell
Én sokkal régebben voltam gyerek, mint Te, de én úgy emlékszem, - a mesékből - hogy a templom egere mosladék szegény volt. Kis képzavart vélek itt felfedezni.
Jövő szezon már indulhat vele! De azt már ideadod 1 körre!
ÁÁÁ a motorra is a templom egere adott kölcsön! 50-es kamatra! (a rohadt uzsorás)
Nem mondtam hogy veszek!
De kéne...
Ez engem egyáltalán nem zavar! Téged igen?
Az majd nekem lesz egyszer, mondjuk nem mostanában
Az elvonási tünetekre gondolsz
nem tudom ki lát mindenféle bogarakat és csalimpál összevissza
6megapixeles a gépem, de már kinéztem a következőt ami már 14-et tud
Az drágább mint a bulldog
Honda CB 1300! Megsárgulok az irigységtől!
Józsi! Nézz szembe a valósággal: Azok nem szúnyogok, hanem muslincák, meg mindenféle bogarak, és nem az ajtón fújta be őket a szél! ! Delirium tremens!
Akartam kérdezni, mekkora a ccd-je a fotógépnek? Olvastam , hogy egy 3,2 Mpixeles = fullHD felbontással. A minolta nekem 5 Mp-s.

Kinyitottam az előbb az ajtót, teljesen meleg szél fújt! Na tele jött minden szúnyoggal. Alig győztem leverni!
"Nem azért estem a patakba mert piás voltam" Már sokkal rosszabb!
Szép estét!
Nem azért estem a patakba mert piás voltam, hanem mert a motoros csizma megcsúszott a köveken Régen nekem is volt Zenitem meg Cmena 8-as is, de azokkal nem lehetett onboardot készíteni ezért a motorról se eshetett le. A mostani gépek elférnek egy övtáskába is nem gondolod, hogy a nyakamba akasztom mikor van hozzá karpánt.
Dolgozom rajta Laci már látott elképzeléseket Az elsődleges cél a Bulldog, amiből kevés van elérhető áron. Ha azok műszakilag nem felelnek meg, akkor lejjebb megyünk az igényekkel, mert műszakilag megbízható, hibátlan motornak kell lennie annak amit megveszek.
Maradt pénzed? Túl engedékeny voltam ezek szerint
Pályinkás jó reggelt Nedves tezsvírem! Há mé iszó , ha nem bírod?
Még a régi szép "bezzeg" időkből emlékszem arra a tanácsra, hogy: mikor a fotó apparátot a kezedbe veszed, azonnal tedd a nyakadba a pántot! Nyugodtan, nem kapkodva kell bánni velük. Nekem volt két Zenit-em. Az összes objektívvel. Roppant hasznos egy bevásárló központban kapható fotóstáska. Kétezer forint körül van. Megfizethető És akkor nem egyből a gép csattan a betonon.
Az enyém még egy éves se volt amikor az első romániai motorostúráján beleesett a patakba velem együtt..
Aztán egyszer onboard készítés közben leesett a motorról... kibírta azt is csak a fókuszáló gombját olyan erővel kell nyomni, hogy belilul az újjam. Aztán egyszer a 10másodperces időzár 8. másodpercében, pont mire odaszaladtam a többiekhez lezúgott az ablakpárkányról a betonra, kicsit nehéz azóta bekapcsolni, kikapcsolni viszont könnyebb
Nikon! a következő is az lesz!

Ja! van egy jó eladó fényképezőgépem nem érdekel valakit? Mindig nagyon vigyáztam rá
Nem bakker!
Há' itt a baj!
Vissza viszem! Ha nem cserélik ki beperlek mindenkit!
nem mondták hogy nem vagdalhatom oda, ezexerint garanciás
mondjuk a négy év az négy év...