Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mit?
Mert küldök neked egyet, igaz csak jövő héten!
Mit találtál? Kíváncsi vagyok.
Nem akarok kekeckedni, de miért?
Ne vegyél semmit! Írd meg a címedet a mailemre,
"Az árat hasra ütve írtam!" Na, az biztos, mert épp ma beszéltem a sógornőmmel, és mesélte, hogy mennek ma az egyik motoros barátukhoz, és ajándékképp egy ilyen órás témát szerettek volna, de olyat ami a hőmérsékletet - időjárásilag - is mutatja. No hát ez is se égen, se földön, de ajánlottak szintén bicikli " kompjútert" potom 8800 Ft-ért!
Köszönöm Laci !
Annyira azért már nem sürgős, mert jelen állás szerint nincs motorozás, és ez pld csak akkor kell, hogyha mondjuk túrázós talira igyekszik az emberfia, - nem akarom elkiabálni, de erre kicsi már az esély - megállni meg nem akarok a telefonért, de azt viszont tudnom kéne, hogy mennyire is tekerjem a gázkart a pontos érkezés végett!
Üdv Urak!
Ma majdnem lett órád Miki, a Birner-nél találtam egy kis vékony vonalzó szerű órát. Kettőt is kibontott az eladó de csak az egyik működött az is halványan.. szerintem az elem volt gatya mindkettőben de nem mertem elhozni pedig mindössze csak 750 Ft volt. Még holnap megpróbálom az órásnál a piacon de úgy néz ki Berettyóban is lesz dolgom és akkor benézek Ice tuningékhoz is.
Persze ez elég bizonytalan, mert az is lehet, hogy dolgozok ma éjjel és akkor boru az egész hétvégi program... errefelé már dörög villámlik!
Az árat hasra ütve írtam! Én a bolhapiacon vettem egy ilyet, napelemes, vezeték nélküli bicaj komputer. És ami a lényeg, mindig mutatja az időt! Másra nem is használom. Conrad -nál van olyan , hogy a pulzust is méri. Olyanom nem lesz!
Hát igaz az én órám nem napelemes, hanem sima, de csak 2500 pénz volt. Cateye van ráírva, az márkás? Ja és ugye ezeket tudja: Pontos idő, indulástól eltelt idő, megtett út, átlagsebesség, maximális sebesség, kalória (ennek motoron nincs értelme ) illetve nagy kijelzőn a pillanatnyi sebesség állandóan. Sztem nem kell ide 5-6e.
Megnézném én, csak hétközben dolgozok, és így nem megy, hétvégén meg a zasszony dolgozik, és mire hazaér, már becsukott minden ilyen bolt. Egyetlen 1 bizodalmam van csak: Laci.
Árányból kíne More ?! Dikk!
Autósboltban , és barkács-áruházban nézd meg!
De én nem 5-6000 ft-os sima órára gondoltam!
Az időt is mutatja! Amit én ragasztottam a motoromra azt autós boltban vettem. Sima -óra-.
De nekem csak 1 "sima" óra kell, idő mutatás céljából!
Mikor á Gázsi talpig zsebórában felült rá! Javaslom Neked, biciklis boltban napelemes kerékpár órát, az olyan 5-6000 körül mozog, (TCM) pl. és márkás!
Józsi! Melyik sportmotoron láttál órát?
Oksi! Mindjárt küldök nekik 1 emilt.
Ki akarod cserélni a "rendes" órát, vagy nincs rajta?
Azért érdeklődhetnél a Lakamoto-nál, és ha megvan akkor én kifizetem elküldöm. E-mailben nem kerül semmibe!
Na most ne mutogassunk a másik dolgozó emberre!
Tezsvírem! Csak 1 kis olyan szoliddat, pirosban, 24 karrátos áránybúl!
"Akkor én az vagyok, mert a marxista ideológia úgy marhaság, ahogy van."
Mint a mellékelt ábra, meg a négy gyerek mutatja
Milyen áurát akarsz Te More? Kárc áurá kéne áránylánccal?!