Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálinkás szép napot Laci! A tél sem lesz hosszú! Meg aztán mi itt egyáltalán nem szoktunk süketelni! Roppant tartalmas és építő jellegű eszmecserét folytatunk, rettenetesen fontos dolgokról! Úgymint : szesz, nők, motorok! Ma mondta a piacon az ismerős árus, hogy "mi állva hugyozók sosem növünk fel, csak a játékunk változik"!
Szivesen
szia!

Én is motort vennék és a sevenfifty is benne benne van a kalapban. Hétvégi motoros vagyok, bőven túl a kapkodós koron(48). Tudnál-e néhány képet küldeni ,( vételárat) a motorodról és véleményt a sevenfifty-ről. Eddig Suzuki túramotorjaim voltak. Egy hónapja adtam el a GS 500-at. Kétszemélyes használatra gyenge volt a futóműve, rosszabb utakon mindig felütött.
oraveczpeter@astech.hu
Tiszteletem Józsi!
A kökénynek is csak annyi híja van, hogy megcsípje a dér, a fák lombjai is erősen sárgulnak és egyre hamarabb sötétedik. Ma reggel 10°C volt amikor elindultam és bizony szombaton a motoros dzsekiben is elbírtam a bélést. Jön a hosszú tél meg a motorelvonási tünetegyüttes... de majd valahogy átvészeljük ezt is, legfeljebb mégtöbbet süketelünk mint most, feltéve ha ezt még lehet űberelni.
Meg egyébként sem "piruettezünk" , csak a lépést cifrázzuk!
Szia Laci! Beérett a füge! Tökéletesen!
Ma is áldott szép idő volt!
Nekem sem kell ehhez bicikli sőt még sétány sem
Köszi Peti!
Azt hiszem már fogok boldogulni a gumikérdéssel
Láttam a sétányon egy embert , gyalogosan olyanokat "piruettezett" , hogy öröm volt nézni. Még bicikli sem kellett neki hozzá!
Nem is kell fotózni, találtam a neten:
link
Itt pedig a sima utcai profil:
link
Ez bizony sima terepgumi, ahogy az előttem lévők is mondták, utcai gumi teljesen más lesz. Nem kell más méret belőle, csak utcai legyen. A méretnél a felni átmérő számít, ami nálad 26", tehát ennek megfelelő gumit vegyél. Egyébként én meghagytam a terepgumit, jobban erősíti a lábat Viszont a lányomén átmeneti gumi van, ami annyit tesz, hogy a középső profil sima utcai, a széle pedig bütykös, az jó mindenhová. Az utcaival nedves füvön lehet ugyanis szép piruetteket bemutatni arra azért vigyázni kell Déluitán lövök képet róla.
Van ilyen. Nekem is ez van rajta
Ha van ilyen méret kereskedelmi forgalomban akkor oké, tulajdonképpen erre irányult legelőször is a kérdésem

Jó hát nem volt éppen ibolya illatú de hogy még Badacsonyban is érződött arra nem számítottam
Elszállt egy hsz-om.
Vegyél 26x 1,5 -ös utcait!
"Azért érzem a lábaimat rendesen"
Ne szagolgasd B+! Mossál lábat!

De nekem már nincs izomlázam! És a kisgyereknek a Lacikának sem! Egy hónap és neked sem lesz!
Szép estét Neked is!
Azért érzem a lábaimat rendesen
Ennyi van a gumin (54-559) 26x1.95 a felnin meg semmi
az meg ráadásul duplafalú úgyhogy gőzöm nincs milyen vékonyabb méretet bír el. Majd az okosok mécsest gyújtanak az agyamban
Felétek mi az újság? Jó az idő?
Szép estét Laci! Poharas orvosságot vedd be! A gumi számozását a gumin találod ! Vegyél vékonyabbat!
Annak viszont örülök, hogy a térded már nem verődik össze , mint a Sipos lovának! Lesz ez még jobb is!
Most milyen van rajta?
"Sietett" valahova! Hadd menjen !
A gumiátmérőhöz képest látványosan keskeny a felni, ezért gondolkoztam azon, hogy talán rakhatok rá keskenyebb külsőt. Majd vissza megyek a boltba ahol vettem és nézek valamit rá, ott biztosan tudnak segíteni.
Köszi a tippeket!
belső
Ha ennél a méretnél maradsz a belő maradhat.
Az a méret amit fotóztál az utcai guminál is ugyanez lesz, keskenyebbet meg csak másik felnivel tudnál alkalmazni. Persze az utcai gumi is kissé keskenyebb profilú, ráadásul a mintázata miatt sokkal könnyebb tekerni a pedált.
Keskenyebbet szeretnék jóval
Az addig rendben van és köszi, de milyen méretűt vegyek ami a felnihez is jó, meg persze akkor már belső is másik kell... vagy nem?
Ugyanebben a méretben vegyél utcai gumit.