Vannak frankó téglalap alapú digitális órák a kamionos boltban, majd benézek és tájékoztatlak, az esztergályost meg megbeszéljük de majd én hívlak mert holnap oktatáson leszek
Holnap felhívlak, és megbeszéljük ezt az esztergályos kérdést.
Amúgy is keresni akartalak, mert Te olyan tájékozott vagy, nekem meg kellene valami óra a motorra, mert ha a Pengén ülök, időileg teljesen tájékozatlan vagyok. Az se baj, ha nincs benne világítás, mert azt én meg tudom oldani.
Akárhogy számolom ha pl. 3ezer egy ilyen gyári csavar és az esztergályos legyártja egy ezresből akkor marad 2ezer
Namármost milyen szép lányt lehet kapni 2ezerért
Ha benzinre költi az nagyjából 5 liter! Nekünk az elég 100km-re, Mikinek csak 50-re mert ugye 130ló az kéri az abrakot
Jobban jár ha elsörözzük mert azért a pénzért adnak 10üveg sört, Mikinek jutna kettő nekem meg nyolc mert ha jól számolom így igazságos
Szia Józsi!
Ez itt Debrecenben is megadatik Mikinek a Honda Goldnál, gondolom a Lakamoto sem rendeli meg 3ezer alatt Nézegetve a képeket szerintem egy esztergályos is simán legyártja harmad áron saválló anyagból, azt meg fel lehet polírozni.
Még lehet tudnék is segíteni, van egy profi ismerősöm, csak kéne egy minta.. pl a másik oldali
Szép napot baltás ablaktisztító motorostárs! Küldd el az alvázszámodat , és a típust (motorét) a Lakamoto-nak. Megkeresi a csavart, és megírja neked mennyibe lesz. Aztán megrendeli!
Hát sajna a fényképezőmet annyiszor vágtam földöz hogy végül csak feladta...!
De mindig keresed még a "széplányon" is a bibircsókot Telhetetlen!
Amúgy is keresni akartalak, mert Te olyan tájékozott vagy, nekem meg kellene valami óra a motorra, mert ha a Pengén ülök, időileg teljesen tájékozatlan vagyok. Az se baj, ha nincs benne világítás, mert azt én meg tudom oldani.
Namármost milyen szép lányt lehet kapni 2ezerért
Ha benzinre költi az nagyjából 5 liter! Nekünk az elég 100km-re, Mikinek csak 50-re mert ugye 130ló az kéri az abrakot
Jobban jár ha elsörözzük mert azért a pénzért adnak 10üveg sört, Mikinek jutna kettő nekem meg nyolc mert ha jól számolom így igazságos
Kell vennem egy fényképező apparátot!
Ez itt Debrecenben is megadatik Mikinek a Honda Goldnál, gondolom a Lakamoto sem rendeli meg 3ezer alatt Nézegetve a képeket szerintem egy esztergályos is simán legyártja harmad áron saválló anyagból, azt meg fel lehet polírozni.
Még lehet tudnék is segíteni, van egy profi ismerősöm, csak kéne egy minta.. pl a másik oldali
Hallod Miki?!
Lehet van megoldás...