Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci, egy szóval sem mondtam, hogy nem számít. Tudom, hogy minél több a meló vele annál felejtősebb. Én nem vettem észre a képen egyébként. Valószínűleg a Te szemed erre jobban ki van hegyezve és ennek örülök is, mert majd fejbe kólintasz, ha valami meggondolatlanul megtetszene
Tudtam!
És élek is a lehetőséggel. Holnap majd felhívlak, és megbeszéljük. Köszönöm.
Apropó. hogy tervezitek a háztűznézőt? Helyett motornézőt?
Csak szólok nehogy úgy járj, de ami most nem számít lehet az fogja később legjobban bántani a szemedet. Látszik az a horpadás rendesen...
Már ne is haragudj de ezt már eljátszottad egyszer ha nem variálsz múlt hét szombat óta van óra a Pengén
Viszont tudom, hogy nem lehet kapni sehol, ma szinte ugyanazt mint amit én vettem (csak fekete szinben) láttam a Tescoban 2690Ft-os áron
És igenis töröltem a homlokomat főleg amikor besatuztam a "soktengelyessel" az egyik bolt előtt és még egy vénasszony is lebaszott mert, hogy egy kicsit igénybevettem a virágoskertet..
Ezt néznénk, ha lesz még apropója: link
Elvileg van egy kis horpadás a tankon. Máshol nincs baja. Azt viszont tényleg jó lenne látni.
"pedig hajtottam," Mondták, hogy nem győzték törölgetni a vizes homlokodat , annyira! Patakokba folyt az izzadtság , mint a ló dereka!
Miklós meg ráér, holna pinap megyek Veszprémbe, és körül nézek !
Pápán még nagyjából ismerős is vagyok.
Megkértem, miután beszéltünk, de még semmi...
Szomjúhozol! Krisztus is ezt mondta a kereszten! De gyere, aztán megkínállak! Nekem van söröm, vörösborom, meg "Vadászmester"-em! Meg ilyen zöldkeresztes állatgyógyászati szer is a Laci jóvoltából! Minden cseppje kincs!
Ja! Láttam azt is 22ezerrel hírdetik és olyan lakkfekete mint a Tiszakesziből való motor. Kellenek azok a nagyfelbontású képek
Kár, hogy nem tőlem
Tőlünk 70 km.
Küldtem neked újabb hirdetést is ma. Fekete metál hornet 900 Pápán. Az valamivel közelebb van, de nem sokkal
Hát... ha az úgy lesz ahogy arról ma értekeztünk akkor az nem egy gyenge menet lesz az biztos
Bizony, pedig hajtottam, hogy legyen óra és egyszer csak nem lett szükség az én szivességemre
Aztán mégis vettem egyet (pedig nekem nem hiányzik annyira a Csühösre hiszen a GPS mutattja az időt) viszont tudtam, hogy nehéz ügy lesz olcsón találni olyat ami néz is ki valahogy Józsiban egy percig sem kételkedtem de azért elraktam az órát, úgy van azóta is a csomagjában. Most, hogy így alakult ha gondolod a tied lehet, bár csak egy R betű van rajta (nem kettő) de a Pengén így is jól mutatna szerintem Persze ezzel az a tipikus eset forogna fenn ami szerint ha ló nincs akkor jó a... szóval ha gondolod rám számíthatsz, még mindig...
Te feslett erkölcsű, Te!
Szegény Lacit leállítottam, pedig Ő (!) vett volna nekem gyönyörűséges piros karcos órát, de mivel Te itt ígérgettél toronyórát lánccal, én így 2 ló - csak a hasonlat kedvéért lovazlak Benneteket - között leültem a földre! Se óra, se lánc, se motorozós idő! És még 1 rohadt deka alkohol sincs itthon!
Egyenlőre ne jöjjenek, lehet, hogy 22-én még nagyot kell motorozni
Tiszteletem Józsi!
Ma korán kezdtem a magaslati levegőt szívni de a kezdeti friss reggel után szinte pirított a nap. Játszottam a gondolattal, hogy este ha leteszem a "lantot" megjáratom a Csühöst.. aztán délutánra elromlott az idő, hírtelen lehült és a szél is feltámadt. Hazaérve örültem, hogy behúzódhatok nem hogy még motorozzak. Talán majd hétvégén, aztán már jönnek a "nemszeretem" napok.
Szia Laci! Azt hiszem, ma volt az idei utolsó géperejű kétkerekűvel történő közlekedésem! Két szembejövővel találkoztam. Csak! És még reggel szép időben , és napsütésben!
Bocsánat forgalmazzák! Bár akkoriban tényleg nem volt amikor kerestem és azt mondták a boltokban, hogy nincs is rá sok esély, hogy kapok olyat, azóta ez már változhatott
Sziasztok!
Ha jobban megnézed a linket alul írják, hogy 2008-óta nem forgalmazzák a Puig minit.
Sajnos ez azért van mert már a Puig nem gyártja. Viszont gyártja a Motomaxx ami egy az egyben koppintotta le. Víztisztát földön égen nem találtam amikor kerestem, egyedül itt kaptam, postán is küldi rövid határidővel Adamoto
Köszi, ez tényleg nem oly vészes, egy ilyet lehet megkockáztatok...
Szia Miklós! Voltam Keszthelyen. És mondanom sem kell már nem volt a normális "Kárcaurá"-ból. Ilyen bóvli kerek volt , de az meg autóba jó, és nem vettem meg!
"Szánom bánom, de nem tehetek róla!
Ha látok veszek.
Nézzél szét a vaterán, vagy itt az apróban. Ki lehet fogni néha jó áron. Vagy pedig szerintem itt az új sem drága: link
Hmm köszönet! Jó nagy marha nagy plexid volt...
Asszem egyelőre lemondok róla max ha szembejön egy használt (és ócsó) megveszem. (és kicsi )
Addig meg veszek füldugót a cibálást meg szokom...