Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy van ez biz'a nem igazán van jó megoldás plexire, mert az is előfordulhat, hogy pont a nagyobb a rosszabb, vagy ami az egyik harcosnak ideális az a másiknak maga a pokol. Testmagasság, ülés pozició, ill. a motor aerodinamikája is hozhat eltérő tapasztalatokat. A plexivel én is elkövettem mindent , dőlésszöggel variáltam, kivágtam egy kicsit a felfogatásból (így jobban "ráült" a lámpafejre) majd legvégül a puig mini tetejéből is levágtam közel 4centit úgy, hogy a közepét ívesre formáltam. Most jelen állás szerint nincsenek légörvények mögötte és a GPS-en is átbukik a levegő és szerencsére nem a sisak álá küldi a levegőt. Most az én magasságomhoz jó és mikor próbából levettem szélzajosabb volt a motor a gyári állapotában, a GPS meg úgy fütyült mint Haki Tamás. Egyébként plexi nélkül a legszebbek a naked motorok, de egy minimális kell a kényelem, vagy a technika (pl.GPS) megóvása érdekében. Azért is vettem víztisztát, hogy a lehető legkevesebbet takarjon a műszeregységből ami egyébként a motor díszét is képezi.
Első képen a forma látszik amilyenre átszabtam a plexit, a második és harmadik kinagyított képen egy kis képzelőerő segítségével elképzelhető a légáramlás útja ill. az is hogy éppen csak átemeli a levegőt a műszeregységen. Nekem így lett ideális és mentes a légörvényektől még nagyobb sebességnél is.
Uff!

Beszereztem most egy ilyen rossz /festett) plexit, tavasszal majd felrakom. Ha jó. akkor a másikat épp akkorára fogom vágni.
Éppen ezt mondtam Balázsnak. A plexi pont oda viszi a szelet, ahová nem kellene. Ezért is szedtem le.
Nekem azzal a qrva plexivel olyan a tapasztalatom, hogy ha fent van, akkor a légáram ott dübörög a sisakomon. Ha nincs akkor egyenletesen sokkal csendesebben suhog. Én inkább levenném a plexit, de akkor meg randa. Viszont szereztem egy rövidet tavasszal megpróbálom!
Dehyogynincs. Parancsolj: link
Pedro!
nincs véletlenül egy képed a plexidről amit eladtál mert nem volt jó?
vagy a motorról a plexivel együtt?
töprengek valami ilyesmin mert nagyon fú a szél...
csak ne csúfítaná el annyira...
Nekem amúgy sem szokásom tekergetni az órákat, a régi motoromat egy 250-es Hornet-et 80.000-rel adtem el.
Jahogy ja, azt hittem 14000 Oksi, hívlak majd.
Azért küldtem el a linket a gelériámra, mert szerintem megér egy párbeszédet ... A km szerintem valós, én 36e-rel vettem, vezetett szervízkönyvem is van róla. Na, majd dumálunk.
Ez igen. Le a kalappal. Kicsit elcsendesednek körülöttem a dolgok, beszélünk telefonon. A hornetből elsősorban 900-asra gondoltam. Másodsorban 2003 utánnira, ami már más faridom kialakítású. Viszont a tiéd olyan pöpec, hogy azért egy pár szót váltunk róla. Főleg, ha valós a km.
A Varadero nem bejövős, naked kell mert azt szeretem
Pedro, ha jó motort akarsz:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Vegyél egy jó varadero-t 1000-es is v-motor is kényelmes is jó is túra is..
Persze nem annyirra naked...
Laci! A fene nézte, hogy egy hengeres. Nálam sem előny, a lóerő meg ez elég is, hogy ne gondolkozzak rajta. Mondjad te is ami esszedbe jut, mert ez segít eldönteni a kérdést
Ja és nálam az 1henger kizáró ok lenne, de most nem az a lényeg, hogy én mit gondolok
Elkerülte a figyelmemet de kicsit utána olvastam, talán úgy jellemezném egy kicsit mindenre jó, persze ebből az is következhet, hogy nem igazán jó mindenre. Főleg egy Sevenfifty után karcsú!
link
Gyönyörűséges! Az ára viszont egyáltalán nem szimpatikus! Gondolom, nálamnál már csak Neked nem szimpatikusabb.
Itt egy eladó leírása:
"Ez a megnyugodott emberek túramotorja, nincs 1kerék, és nincs 3sec alatt 100km/h. Van helyette kényelem, BRUTÁL hang, alcsony rezsi, kicsi fogyasztás (5 l/100km fölé nálam nem ment)."
Ez pl tetsik, csak az ára nem
Itt a hirdetés: link
Az már jobban hangzik. a Bulldogot amúgy is dicsértek.
Na igen 45 Le nem túl nagy kraft. A Bulldog sem sok a 65-el, de az legalább már élvezhető a nyomatékkal együtt.
Igen. Én azt szoktam mondani, hogy a szemét kifolyik a tv-ből.
Azt mondhatnám rá, hogy "városi vagány" . Így elsőre....... meg másodikra is........ de nagyon szép ám!........ de ez meg kevés.......
Na ja. Meg a VV féle zsibbasztás. Aki értelmes az is behülyül ennyi bunkó tömény nézésébe.
Akkor nem szóltam!