Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dinnyét?..... ......minek?
"sikeresen megteremtettem a testi-lelki harmóniámat"
Érdekes "harmóniumod" van Teneked ! Olyan szomjas fajtából való! Mint a gödény madárnak!
Egészségedre!
Meglékeltem a gömbölyűt! Egészségetekre! És jó reggelt kívánok!
Akkor majd ha eljössz ide Badacsonyba, leméretezem!
Józsi ez nagyon rendes tőled, de ez a nyüves baloldali teljesen más mint a jobb.
Mert már megittad azért de jól tetted, én is öblögettem a szalonnasütés után meg előtte is és közben is Ja meg egy kis Jégert is ittam, de azt csak a gyomrom miatt
Napközben meg a motorozás, úgyhogy sikeresen megteremtettem a testi-lelki harmóniámat. Tudod olyan ez mint a Tai Chi csak kalimpálás helyett iszogatok
Én innék, de 1 darab sincs idehaza!
Ezt már hallottam máskor is, pedig másokhoz sem vagyok szigorúbb mint magamhoz..
Na de nem ez a lényeg, hanem hogy jól dolgoztál igyál egy sört, megérdemled!
1 igazi hajcsár veszett el benned!
A képek, amit ígértem:
Na azért mondom!
Mi a helyzet a kárszakértővel, vagyis az nem érdekel inkább mi a helyzet a motorral?
Remélem már a faridom nincs rajta és polír a blokkfél is!
A jó Isten áldjon meg négy öt apró gyerekkel! Ha az épet méretezed le, és lefényképezed, ha nem csinálom meg a másik oldalit (a tükörképét), akkor ne lássak több Jégermeistert! Ha más kívánalom és különbség nincs. És nem hiszem, hogy cakk-pakk 6000 Ft-ból nem jön ki! A kettő! Csak sok minden alaposan fel van értékelve! Szóval írj, mert éppen bukócsővel vagyok elfoglalva! Savállóból.És ahhoz vennem kell lapos anyag savállót, és tudni szeretném mennyi a vastagsága, szélessége ami kiadná!
Felhívnám a figyelmedet rá, hogy Neked Suzuki-d (!) van.
Ha nem hiszel nekem, nézd meg mi van ráírva!
18000 + áfa. És nem párban, hanem darabja. Rosszul biztos nem nézne ki, de a méretezés bajos, mivel nem tartotta meg eredeti alakját és így pontos méreteket sem tudok róla venni. A saválló anyag sem olcsó, egyenlőre reménykedem, hogy lesz bontott valahonnan.
"Nincs rossz motor, csak irigy emberek vannak. Egy A.korl. -nak minden motor szép" !
Némi képzavart vélek felfedezni , ami valószínű a fogalmazásom félreérthetősége miatt alakult ki.
Amit a lábtartóról és a bontókról írtam Petinek az tipp lett volna, mivel neki tört le a konzollal együtt.
Nekem nincs olyan lehetőségem, hogy megnézzem itthon milyen is az valójában, mert nekem a Miki által sokat gúnyolt szutyukim van.
köszönöm!
Amúgy meg látszik, hogy az idősebbek - akik már megjárták az élet poklát - jól látják az élet nehézségeit!
Még, hogy Te sokat iszol?! Ez szemenszedett igazság! Na! De tudod mit? Egészségedre!
Ott van a motorodon. Csak le kell méretezni.
A legvastagabbat vesszük elő, és minimum 4x húzzuk át!
Olyan tollal írjátok ami jó vastagon fog..
Nagyon remélem.
Ja, a tesómnak meg van a határozat, így nincs akadálya, és összeülve megírjuk "szerelmes" levelünket a biztosító felé!
Akkor remélhetőleg 24.-re kész lesz
Mennék már....mennék!
Beszéltem a sráccal, aki festi, majd, mondta, hogy adjam oda neki, majd ő elviszi az idomoshoz, hogy hamarabb kész legyen.
Majd légyszives a fejleményekről tájékoztatni, mert ha megállapítást nyert a sérülés ténye és annak fokának mértéke, akkor neki nagy örömmel a javításnak, mert még remélem idén motorozunk egy jót