Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De holnap jön a kárszakértős!.............
Micsoda? Kicsoda?
Hogy én? Sokat? Éééééén?.........Háááááát........ Lehet........
Hello Miki!
A múltkor akartam kérdezni (mert olyan sápadtnak tüntél ) hogy iszol-e eleget
De akkor ezek szerint nem eleget, hanem sokat
Tartok tőle, hogy a service manual nem foglalkozik vele olyan méretpontos részletességgel, hogy az alapján elkészítenéd otthon.
A bontókat kell megkérdezni, ott hamarabb van és az mégiscsak eredeti.
Pálinkás jó estét!
Szilva, és áfonya volt ma a sorrend. Ne tudjátok meg, nehéz volt! ........................ Na jó, tudjátok meg!
Részeges banda!
"Holnap Tiszadob és Tiszalúc környékén fogok motorozni".
Kicsit irigykedek....... jó, nem kicsit.
Savállóból rosszul nézne ki? Műszaki rajzot tudnál küldeni róla?
Szia Józsibá!
Az a baj, hogy a konzol tört el és az kompletten elég drága akár egy harmincast is elkérnek érte párban. Ha csak a lábtartó tört volna el a csukló előtt akkor utángyártottat párban (ami a gyárival megegyezik) 5-6ezerért már lehet venni.
Találsz itt a Sport Motor oldalon egy topikot amelynek az a neve "Motorbontók itthon és külföldön", próbálkozz ott SugomotorBontónál vagy Ricsibontónál, van elérhetőség az adatlapjukon, telefonálj és ha nincs is pont ahhoz a típushoz de elképzelhető, hogy ajánlanak alternatívát esetleg más Honda típusról ami jó lehet. Ha szerencséd van el is küldik a cuccot.

Holnap Tiszadob és Tiszalúc környékén fogok motorozni gyere Te is ha van kedved, hozzád közel van, ha ráérsz csörgess meg reggel 8-9 között és akkor találkozunk valahol és mehetünk együtt.
Mennyi?
Szia! Ha akadtál olyan bontóra, ahol van sevenfifty alkatrész, írd már meg nekem, mert a jobb első lábtartó konzolom nem túl szerencsés így hegesztve. Az új ára meg annyi, hogy leírni sem merem.
Azért nem árt, ha az ember szomjas is hozzá! Mert én olyan vagyok, mint az ökör! Akkor iszom ha szomjas vagyok, vagy ha alapos okom van hozzá!
Mert mi kell hozzá szerinted?
Sör, bor, pálinka.. ha meg ez van otthon az már elég indok!
Nem?
De!
Nem gondoltam volna! Még ilyet!?
Ez nekem eredmény nélkül is megy......
Éééén? Éééén tökölök? Úgy igyekezek, hogy olyan már nincs is! Persze csak ha a motorról van szó!
Megvan az ősznek is a szépsége! Csak nekem valahogy a tavasz jobban bejön!
Szólj majd, ha eredmény van, mert megbontom a kis gömböt az egészségedre!
Na végre! Akkor ne sokat tökölj hanem tessék nekiállni minél hamarabb mert jön a tél
Hallo!
Nem is mondtam, most este felhívott a kárszakértő, és némi kis huzavona után megállapodtunk a szombat reggelben.
Itt amúgy lehűlt az idő, reggel 13°C volt, közeleg az ősz de én azt is szeretem, ha mindig nyár lenne akkor nem várnánk annyira
Megírtam mind a hetet! Elvileg már kijavították, a rajzok sikerültek azt már tudtam mikor beadtam mert átnézik mielőtt elveszik, de a műveleti sor és a teszt részét még javítják. Volt akinek már szóltak, hogy bukta... szerintem nekem sikerült bár még hátra van a szóbeli
Most nem akarok rá se gondolni
Pálinkás szép estét Laci! Meglett a vizsga?
Nem nem erkölcstelenek nem vagyunk csak esetleg rondák de az is inkább Miki
A türelmi zóna meg a Te vesszőparipád úgyhogy most már le sem tagadhatod
Az volt a cél, hogy ne lehessen összetörni.
Na, még 1× bocsi azért mert koszos volt.