Tartok tőle, hogy a service manual nem foglalkozik vele olyan méretpontos részletességgel, hogy az alapján elkészítenéd otthon.
A bontókat kell megkérdezni, ott hamarabb van és az mégiscsak eredeti.
Szia Józsibá!
Az a baj, hogy a konzol tört el és az kompletten elég drága akár egy harmincast is elkérnek érte párban. Ha csak a lábtartó tört volna el a csukló előtt akkor utángyártottat párban (ami a gyárival megegyezik) 5-6ezerért már lehet venni.
Találsz itt a Sport Motor oldalon egy topikot amelynek az a neve "Motorbontók itthon és külföldön", próbálkozz ott SugomotorBontónál vagy Ricsibontónál, van elérhetőség az adatlapjukon, telefonálj és ha nincs is pont ahhoz a típushoz de elképzelhető, hogy ajánlanak alternatívát esetleg más Honda típusról ami jó lehet. Ha szerencséd van el is küldik a cuccot.
Holnap Tiszadob és Tiszalúc környékén fogok motorozni gyere Te is ha van kedved, hozzád közel van, ha ráérsz csörgess meg reggel 8-9 között és akkor találkozunk valahol és mehetünk együtt.
Szia! Ha akadtál olyan bontóra, ahol van sevenfifty alkatrész, írd már meg nekem, mert a jobb első lábtartó konzolom nem túl szerencsés így hegesztve. Az új ára meg annyi, hogy leírni sem merem.
Megírtam mind a hetet! Elvileg már kijavították, a rajzok sikerültek azt már tudtam mikor beadtam mert átnézik mielőtt elveszik, de a műveleti sor és a teszt részét még javítják. Volt akinek már szóltak, hogy bukta... szerintem nekem sikerült bár még hátra van a szóbeli
Most nem akarok rá se gondolni
Hogy én? Sokat? Éééééén?.........Háááááát........ Lehet........
A múltkor akartam kérdezni (mert olyan sápadtnak tüntél ) hogy iszol-e eleget
De akkor ezek szerint nem eleget, hanem sokat
A bontókat kell megkérdezni, ott hamarabb van és az mégiscsak eredeti.
Szilva, és áfonya volt ma a sorrend. Ne tudjátok meg, nehéz volt! ........................ Na jó, tudjátok meg!
Részeges banda!
Kicsit irigykedek....... jó, nem kicsit.
Az a baj, hogy a konzol tört el és az kompletten elég drága akár egy harmincast is elkérnek érte párban. Ha csak a lábtartó tört volna el a csukló előtt akkor utángyártottat párban (ami a gyárival megegyezik) 5-6ezerért már lehet venni.
Holnap Tiszadob és Tiszalúc környékén fogok motorozni gyere Te is ha van kedved, hozzád közel van, ha ráérsz csörgess meg reggel 8-9 között és akkor találkozunk valahol és mehetünk együtt.
Sör, bor, pálinka.. ha meg ez van otthon az már elég indok!
Nem?
De!
Nem is mondtam, most este felhívott a kárszakértő, és némi kis huzavona után megállapodtunk a szombat reggelben.
Most nem akarok rá se gondolni
A türelmi zóna meg a Te vesszőparipád úgyhogy most már le sem tagadhatod
Na, még 1× bocsi azért mert koszos volt.