..és mi a bajod a flexxel?
No akkor, hogy mégjobban megbotránkozz én mindjárt a 230-ast javaslom. Gyönyörűen lesíkolható vele pl. egy lábtartó konzol alvázhoz illeszkedő felülete, nyilván az egészséges határig és figyelembe véve az anyagvastagságot.
Satupadra lefekteti a felexet és a vízszintes korongra felülröl óvatosan ráhelyezve tuti sík felületet lehet csinálni, főleg egy akkora felületen.
Persze nem a flexen múlik a dolog sikeressége...
Gratulálok a kisunokádhoz a keresztnevéből már lehet sejteni, hogy ügyes gyerek mint ahogy a Lacik általában...
NNa kérem! Ma reggel a legkisebb unokám is iskolába ment! De már fél hétkor indulni akart volna! pedig 3/4 8-ig kellett odaérni! Volt nekik ilyen "gólyatábor" két napos, és Lacikától elvolt ragadtatva a tanárnéni! Hogy Ő milyen okos ügyes fegyelmezett! Legyek büszke rá! Lehűtöttem kicsit: Majd erre térjünk vissza fél év múlva! Elég sokat foglalkoztam a kisgyerekkel! "Szereltünk"! És nagyon megragad minden az eszében!
Azt kérheted, hogy szemlézzék meg és a szemle eredményéről adjanak egy jegyzőkönyvet. Aztán az a kérdés, hogy a szemle által megállapított kárt ki állja. Viszont a javításnak nekiállhatsz, úgymond előre finanszírozva.
Ez a Laci gyerek igazán f@sza gyerek!
No meg milyen ügyes is! De ezt csak így magunk között, halkan mondom, mert még elbízza magát! Oszt Ő lesz az ARC.
Lehet, hogy elég ha feljelented és a rendőrség hoz egy határozatot. Talán nem érdemes a peres eljárást kivárni. Egyébként ha neked kedvez a rendőrségi jegyzőkönyv, akkor nem hiszem, hogy a biztosító szembe menne vele.
Ez igen Nagyon köszönöm Sejtettem én, hogy ez lesz a legprofibb munka a helyreállítás során, de hogy ilyen gyors is leszel azt nem reméltem. A konzolnál nem akartak, vagy nem tudtak az esztétikumra menni sajnos. Már feltettem, de vissza fogom bontani, mert zavar az a mostani állapota. Egyébként nem egy feltűnő helyen van, de amíg nincs rendben úgyis mindíg ott áll meg a szemem, mert tudom mit nézzek. Megvettem ma a vízpapírt is, valószínűleg a konzol lesz a gyakorló alany, azt már tovább rontani nemigen tudom.
Jó estét mindenkinek!
Peti, ahogy azt ígértem nekiláttam azonnal ahogy a posta megjött, így akár már hétvégén összerakhatod a gépet. A kormányt nem festettem le (kár lett volna a nikkelezést elcseszni ) pedig nem gondoltam hogy megússza, főleg mivel tengelyirányban is el volt tekeredve a kormánycső. Alig látható ahol "megfogtam" a helyrehúzás során és végig is mentem rajta polírkorongal miután kész lett. A műszerfal burkolat mindkét fele karcos volt és volt egy kis benyomódása is amit sikerült eltüntetni, megkapta a két sor festéket és reggelre reményeim szerint teljesen száraz lesz és csomagolható. Holnap útnak indítjuk. A hegesztett konzol billenését igazítsd ki flexel, mindkét felületből arányosan vegyél le annyit ami a felfekvéshez kell, vagy esetleg hézagold ki, az újrahegesztés sem garancia.
Lenne egay kérdésem Joszef. Ha a hegesztett konzolon a két furat talpa nincs teljesen síkban, akkor a csavarral helyre huzathatom, vagy inkább újra kellene gondolni a hegesztést?
A hogy volttal marhára kell vigyázni. Nekem a vétkes féltől aláírt felelőségvállalási nyilatkozatom volt, ennek ellenére a biztosító nem akarta a teljes kárt megfizetni, hanem csak 70%-ot, ha jól emlékszem.
Hello Péter!
Egyenlőre mondhatjuk, hogy semmi. Volt itt 1 valami területi képviselő szerűség, hogy hogy volt, oszt ennyi. Meg hogy majd jön a gépjárműves. És itt tartunk.
Na ha már megint ide jutottunk ki akkor elmondom Neked hogy szombaton tele volt velük a műút széle, mármint a ribikkel és feltételezem azért állnak ott mert van forgalmuk. Volt egy-két olyan díszpéldány amely iszonyatos látványt nyújtott, egyik olyan kancsal volt ha beáll a hét közepére egyszerre lája a két vasárnapot. Nyugodtan suttoghatnád a fülébe, hogy szemeid keresztüzében égek
Miért? Sehová sem írtam oda: Kivéve a Mikit! Remélem iszod a poharas orvosságot! De a mértékletességre nem győzlek eleget figyelmeztetni! Nehogy túlzásokba ess!
No akkor, hogy mégjobban megbotránkozz én mindjárt a 230-ast javaslom. Gyönyörűen lesíkolható vele pl. egy lábtartó konzol alvázhoz illeszkedő felülete, nyilván az egészséges határig és figyelembe véve az anyagvastagságot.
Satupadra lefekteti a felexet és a vízszintes korongra felülröl óvatosan ráhelyezve tuti sík felületet lehet csinálni, főleg egy akkora felületen.
Persze nem a flexen múlik a dolog sikeressége...
Gratulálok a kisunokádhoz a keresztnevéből már lehet sejteni, hogy ügyes gyerek mint ahogy a Lacik általában...