Szép reggelt ! Itt süt! Ha lehet akkor ne rúgj be mert nem egészséges! De egy kis poharas orvosság, néha nem árt! Felétek ha lehet, akkor még az idén, bár a valószínűsége csökkenő mértékű. Időben szólni fogok, ha esedékes lesz.
Késsel? még vasvillával sem Aztán mikor tervezed a látogatást errefelé, be kén má rúgni végre mert idén se de tán már tavaly vagy azelőtt se, de veletek szivesen!
Szerintem ideje lesz kézbe venned az ügyet, tavaly Anyuék autóját törte össze egy román, a lámpánál álltak az meg hátulról beléjük szaladt... egyértelmű volt és a fickó is elismerte a felelősségét. Megvárták a rendőrségi határozatot (30 nap) de ettől függetlenül a károkozó biztosítójára is várniuk kellett mert ha nem nyugszik bele fellebezhet amire azt hiszem újabb 30 napja van. Végül 6hónap múlva kapták meg a javítási költséget Lehetséges, hogy a multkori okostojást azért küldték ki hozzád, mert variáll a fickó is meg a bistosító is, főleg ha nem is úgy mesélte el a történetet a másik fél. Legelőször a rendőrségi határozat kell aztán keresd fel a muki biztosítóját tisztázni a dolgokat, aztán ha amit ott mondanak kedvezőtlen számodra tereld jogi útra a dolgot mert ha ezeken múlik nem fognak sietni és tavaszra se lesz rendben a motor Legalább azt harcold ki, hogy a kárszakértő lefotózza és megállapítsa a kárt, hamarabb van ha bevállalod az önköltséges javítást, én is segítek amiben tudok aztán egyszer úgyis fizetnek mert egyértelmű, hogy ki a hunyó
Aztán legalább Neked is jobb kedved lesz ha bele gondolok és ez a Csühössel történik... na, szóval átérzem!
Pedro jóval utánad.. de már Ő is motorozik, nehogy már lehúzd idénről a rolót
Ne is mond! Az ideg öl meg! "Természetesen" semmit nem haladt az ügy! Holnap telefonálok. Meg a rendőrségre is be akarok menni, mert azt se tudom, kinél van az ügy. Tehát az után se tudok érdeklődni.
Hát ennyi. Bár figyelembe véve a fejemen levő haj mennyiségét, ez az ikon kissé túlzás.
Szia Miki! Látom megébredtetek! Én már visszaértem. Semmi különös csak a szokásos másfél órás bicajozás! Azért kapcsolta le, mert fél, hogy magas lesz a villanyszámla!
Na.. jóvan! megbocsátok meg a Józsinak is, meg aztán engem sem kell félteni
Mi van már a motorral? Már engem idegesít ez a tökölés, ki kárpótol az elmaradt motorozásokért? Minden nap hívogatnám az illetékes elvtársakat az tuti
Milyen belekötésről beszélsz, Laci? Nem is emlékszem olyanra, hogy én beléd kötöttem volna egyáltalán valaha! Az én galamb lelkem ezt teljes mértékben kizárja! ( Bár én messze nem vagyok olyasmikre képes, mint Te. )
Legfeljebb a Józsi! Mert Ő vénségére olyan!
Olyan kekeckedős.... biciklizős.
Most belém van kötve má megint!?
Nekem nem kell világítás éjjel is látok és úgy vonulok mint a Molnárfecske, nappal meg mint a darvak vagy a Fehér gólya Érzékszerveim képesek felfogni a vizesés keltette hanghullámokat, sőt meghallom a patakokat és figyelek az erdők hegyek és partok felett felszálló áramlatok jelzéseire Olvasok a csillagok között és figyelem a nap mozgását valamint a föld mágneses terei is térképet mutatnak számomra Akár 11ezer méter magasan is jól érzem magam mint a Karvalykeselyű, de szivesen cikázok ezer méter alatt is mint az Erdei pinty
Nyilván mind ez csak átvitt értelemben... és csak akkor amikor motorozok mert olyankor szabad vagyok mint a madár!
Pálinkás jó reggelt, Józsi!
De van világítása, mert a fényképeken látszik, hogy amíg a képeket készítette, felkapcsolta.
De aztán lekapcsolta, oszt ott vaksiskodott a csillagos holdfényben!
Ő volt a night hawk! Alacsonyan repült.
Szép reggelt Laci! A többieknek is! Semmi baj! Jót nevettem rajta! Már kedvünk se legyen?!2koromsötétben a csillagok és a hold mutatták az utat hazafelé..2 Nem volt világításod?!
Nyugi, nem ment el teljesen az eszem csak túlterhelt a jövőheti írásbelikre készülök és pihenésképpen néztem rá néha a gépre és ekkor születtek az agyrémek Egészen késő délutánig bírta vándorsólyom lelkem a bezártságot, aztán a naplementét már ketten a Csühössel éltük át majd végül koromsötétben a csillagok és a hold mutatták az utat hazafelé...
Örülök Laci mint az ökör a farkának, hogy időt és pénzt nem kímélve kiderítetted ezt a remek és praktikus ülést! Óriási dolog, ha ilyen motorosokat ismer az ember! Hálám örökké üldözni fog! Remélem felétek is remek idő van! Én most értem vissza! Lehet még este elmegyek egy laza körre!
Közelítsük meg tudományosan
Az ilyen esetekben nagyon fontos az anatómiai szempontok figyelembevétele és ezáltal a megfelelő bicikli nyereg kiválasztása.
A megfelelő gázlengések érdekében nem szabad a sima (fojtott) nyerget használni, mert az teljesítménycsökkenéshez, esetenként túlnyomás okozta robannásveszélyes állapothoz vezethet Persze egy igazi jó hagymás babos ebéd után nincs az a fojtott nyereg amely kibírná még a rövidebb 5-10 másodperces szellőnek még véletlenül sem nevezhető iszonyatot, ami aztán oda vezet, hogy a leamortizált kényelmetlen nyeregvason leszünk kénytelenek folytatni a kerékpározást
Azt hiszem találtam egy minden szempontból megfelelő nyitott sport kivitelt, talán kicsit hangosabb mint a gyári ezáltal kissé antiszociális a használata "szelesebb" időben de legalább biztonságos
A babgulyás csodákra képes persze a hátul haladóknak fokozottan kell figyelniük arra, hogy a torkolattűz közelében a kifújási zónát nagyívben kerüljék el
Szép reggelt! Magam is meglepődtem, mikor olyan emelkedőn, ahol le kellett szállni régebben most simán felhajtok! És már nem kell az aprók után kiabálni,hogy "lassabban"!
Sziasztok Gyerekik!
Ma kivételesen 5 körül haza értem, megerősítettem magam egy kis áfonya pálinkával, aztán még 1 kicsivel, némi sörrel, erőt vettem magamon, és lemostam az autót.
A jelenlegi állapotomat az erősen "mosott fos" jelzővel tudnám kifejezni.
De nyugodtság, lesz ez még rosszabb is.
Itt is ment a dizsi mint a fűrdőbálban este már netem sem volt mert belekúrt a villám
Eső nem sok volt viszont annál több mintha nem lett volna, így azt nem tudom írni, hogy nem volt de hazudnék ha sokat mondanék így maradok a kevésnél amire meg mán nem mondhatom hogy semmi... mer az meg mán valami
Jól mondtam?
De!
Úgy néz ki, hogy hétvégén Tiszaújvárosban leszünk.