Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 10. emeleten, miután felvittem az ablakot, mert a kicsi liftbe nem fért be!
De a seggemen keresztül még nem próbáltam........ lehet kellene?
Imádom a csávót
Fura ez, de valahogy a súlyommal mindig a túlsúlyos emberek vannak megakadva. Kedvencem pl. amikor ezt hallom: "100kiló felett kezdődik a férfi" ilyenkor látom lelki szemeim előtt ahogy ezek a fajtagyőztes egyedek egy emelet lépcsőzés után a seggükön is próbálják venni a levegőt...
Pld nem jó az objektív? Olyan gép kell, aminek jó az objektívje.
De akkor még mindig van 1.
Nyugi Miki! Teszek fel képet, mielőtt elküldeném! De most ennek két objektív akadálya is van.
Teljesen "japo" legyen. Egyébként a szerelő, ahova én járok, azt mondta, hogy ő olaszt nem javít. Lekicsinylően.
Én legalább is csak japánban gondolkodnék. De most nem én, hanem Te gondolkodsz. Nem egyszerű, viszont kapkodni se kell.
Az az olasz rendben. És ez? Ebben TL 1000 blokkja van, tehát félig japó link
Ez tényleg gyönyöRRű! Elfogadnám!
Az úgy magától nem pattan le. Ott valami volt. Kérdés, mi?
Az elsőre azt mondom, látni és hallani kellene, meg azon némi kis csúszásnyom (?) mintha lenne. A másodikra azt mondta a szerelő, - elismert - hogy olaszt nem, a harmadik jól néz ki, hallani, látni kellene. Majd lesz valahogy.
Ennek a motornak a blokktartó csavarjáról mi a véleményetek?link
Miki, neked ez kellene. Ha nem lennék naked függő simán ezt venném. Gyönyörű, mint egy műalkotás:link
Egy dolog biztos dupla kipufogó kell, mert úgy szeretem Viszont ha nagyon nyers lesz a v2 többféle motoron is, akkor lehet, hogy elgondolkozom. Mondjuk a mai Bulldog Laser kipufogói úgy szóltak, hogy vigyázba állt mindenki az út mellett
Ez sem utolsó...
link
Kezdek bizonytlanná válni
Vagy ez?
link
Ez pl?
link
Szájhúzogatással csak megszoknám.
Veled persze könnyen szaladt, mert beöltözve vagy kb 20 kila!
A motorfék valami bődületes, a gázzal finoman bántam inkább a gázelvétel lepett meg. Viszont indulásnál egy bizonyos fordulatig nagyon dúrva volt nekem a V2-es jelleg
Azzal én is mentem! Állat királyság volt! Húztam neki, aztán leugrottam a gázról, még tette a seggét száraz úton!
Ismerős VTR-t próbáltam ki, megírtam én is a válasz emilben
Amúgy totál más, sokkal nyersebb. A nyomatékát nem feszegettem végletekig, nem akartam egy kanyarban túlpörgetni és a földről összeszedni
Ment emilben
Na mesélj a brutális nyomatékról és arról is mennyivel másabb a V2 mint a Sor4
Én sem sokat mentem, de azért egy Bulldogot leteszteltem
Mindössze csak egy pillanatkép ami tetszett persze menet közben sokkal szebb amikor a felhők táncának tükröződése egyfajta háttérképet alkot és látod benne ahogy a sisakodon megcsillanak az őszi napsugarak..
Olyan esztétikai élmény ez ami a motorozás velejárója, csak észre kell venni
A fordulatszámmérő miért van lefényképezve?