Imádom a csávót
Fura ez, de valahogy a súlyommal mindig a túlsúlyos emberek vannak megakadva. Kedvencem pl. amikor ezt hallom: "100kiló felett kezdődik a férfi" ilyenkor látom lelki szemeim előtt ahogy ezek a fajtagyőztes egyedek egy emelet lépcsőzés után a seggükön is próbálják venni a levegőt...
Teljesen "japo" legyen. Egyébként a szerelő, ahova én járok, azt mondta, hogy ő olaszt nem javít. Lekicsinylően.
Én legalább is csak japánban gondolkodnék. De most nem én, hanem Te gondolkodsz. Nem egyszerű, viszont kapkodni se kell.
Az elsőre azt mondom, látni és hallani kellene, meg azon némi kis csúszásnyom (?) mintha lenne. A másodikra azt mondta a szerelő, - elismert - hogy olaszt nem, a harmadik jól néz ki, hallani, látni kellene. Majd lesz valahogy.
Egy dolog biztos dupla kipufogó kell, mert úgy szeretem Viszont ha nagyon nyers lesz a v2 többféle motoron is, akkor lehet, hogy elgondolkozom. Mondjuk a mai Bulldog Laser kipufogói úgy szóltak, hogy vigyázba állt mindenki az út mellett
A motorfék valami bődületes, a gázzal finoman bántam inkább a gázelvétel lepett meg. Viszont indulásnál egy bizonyos fordulatig nagyon dúrva volt nekem a V2-es jelleg
Mindössze csak egy pillanatkép ami tetszett persze menet közben sokkal szebb amikor a felhők táncának tükröződése egyfajta háttérképet alkot és látod benne ahogy a sisakodon megcsillanak az őszi napsugarak..
Olyan esztétikai élmény ez ami a motorozás velejárója, csak észre kell venni
De a seggemen keresztül még nem próbáltam........ lehet kellene?