Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem probléma, csak jót mosolyogtam magamban miután sebészi vágdosás után kicsomagoltam a lámpát és láttam rajta a matricákat Ezért éreztem kis kontrasztot, mert a csomagolásba akár tojást is lehetett volna tenni, azt sem tudták volna a postások összetörni
Mert randa erkölcstelenek vagytok, még szerencse, hogy nem rólam vesztek példát! Mert akkor még olyanabbak lennétek!
témánál vagyunk megint...
Kevesebbet legyél a türelmi zónában, és egyből lesz időd sok mindenre!
Jólvan na, nem vot idóm lemosni!
Majdnem azt írtam örülök, hogy segíthettem.. de mivel ehhez Neked perecelni kellett így természetesen nem örülök Viszont szivesen segítek máskor is ha tudok csak ne ilyen előzmény legyen a dolog apropója.
Hétvégén én is komolyabban megjáratom a Csühöst, bár még nem tudom hova de nem is fontos... a lényeg, hogy helyre tegye a bioritmusomat
Megkerestem azt a vezetékköteget amely a lámpatökből az indexkapcsolóhoz megy. Mind a 4 szálból leágaztattam egy-egy 15 cm-es vezeték darabot. Kell egy olyan relé ami könnyen befér a lámpatökbe és nyugalmi állásban van 4db. szabad érintkezője, ezekre kell a leágaztatásokat forrasztani, majd a záró érintkezőket összefogni.
A relé behúzótekercsének egyik lábát egy biztosított 12v-os pontra kötöttem ami a gyújtáskapcsolóról kap feszültséget, de közbeiktattam egy kapcsolót (azt láttad a fotón) amivel az elakadás jelzőt működtetem. A relé behúzótekercsének másik lábát letesteltem.
Megjött a lámpa! A csomagolás nem semmi Karcmentesen megérkezett, a beépült rovarok szintén sértetlenek Viszont úgy nézem tök ugyanaz mint az enyém, ergo lehet, hogy elég lesz a külső gyűrűt átraknom A foncsor szemre is opálos, ettől lényegesen jobb az enyém, ami szerencsére nem sérült. Otthon kiderül, szerszám híján nem esek neki melóban
Le tudnád írni a bekötési útmutatót? :) Érdekelne a dolog nagyon is :)
Akár privátban is jöhet!

Köszi.
Hát, hogy motorozok, az túlzás , de egyben a gép és mentem is vele az tény A lábtartó konzollal nem vagyok elégedett, azt megpróbálok valohannan egy bontottat keríteni. Ha esetleg valahol láttok szóljatok . A kormány és a műszerfalburkolat isteni, ezúton is köszönöm a segítségedet Laci A kipu és az oldaldekni hátravan, mert otthon sötét felhők gyűltek a házimunka terén No nem takarítottam, viszont gáz, lefolyó, víz szerelés az akadt, mivel mi is a konyhabútor cserében vagyunk. Ugye, amit meg magam meg tudok csinálni, azért nem hívunk "mestert" Főleg, mikor az én munkám általában tartósabb Tegnap este fél tízkor viszont kihullott az utolsó villáskulcs is a kezemből, innentől a gép következik. Hétvégén ha minden jól megy Pavloval is összefutunk, hogy megvitassuk a motorosok életét
Remélem, sort tudok rá keríteni. Ha az idő és az eklézsia engedi!
Akármikor jössz én készülök megmutatom Neked, hogy az Alföld sem unalmas csak észre kell venni a szépségeit Már azon gondolkodok, ha jössz eléd megyek és a Tiszából is mutatok egy szakaszt idefelé jövet, aztán majd a többit. Badacsony és környéke nagyon nagy élmény volt arra fogok törekedni ha hazamész Te is úgy érezd nem volt hiábavaló ekkora utat megtenni.
"Isten látja lelkem," Van is mit nézni neki!
Nem baj Laci! Majd meglátod, hogy nem hiábavaló a fáradozás! Nem tudom , tudok-e menni idén, mert konyhabútor kell(ene) alulra, meg egyéb gond is lenne! De bármi lehet!
Én is fel szoktam írni, csak mindig elfelejtem , hogy a cetlit hová tettem!
Isten látja lelkem, fókuszáltam én, fókuszáltam, de hidd el, nem volt könnyű.....
Tényleg? Nem tudom valamiért én is mindíg így érzem
Ha szép lesz az idő, akkor jól sejted.
Kicsit nagy a csomag, nem fér el a motoron, feleségemmel megyünk ketten ... Ugye a nők meg olyanok, amennyi cuccot lehet pakolni, akkor annyit viszünk!
Köszi, de ráért volna hétvégéig is, akkor úgyis találkozunk, ha jól sejtem
Üdv Miklós!
Azért jobb lenne ha a dekoltázs helyett inkább az ügymenetre fókuszálnál Majd ha kész lesz a motor akkor majd legeltetjük szemeinket, mondjuk a Nagyerdő környékén, feltéve ha addigra még jó idő lesz és a csajok is villantanak Egyébként tökéletes technikát fejlesztettem ki erre a célra, az sem probléma ha az Asszony mellettem ül a kocsiban, a szemeim kaméleon üzemmódban is funkcionálnak, csak álcáznom kell egy napszemüveggel Ha pedig durván le van vetkőzve valamelyik csajszi akkor felháborodva mondom "hogy lehet így felöltözni" és akkor már oda is nézhetek mert ugye felháborodtam és úgy tünik mintha sértené a látvány az erkölcsi normáimat. Pedig dehogy!
Sőt...
Hello Józsi!
Ma túl vagyok életem leghúzósabb és legfárasztóbb irásbeli vizsgáján, 7db NAF-KÖF állomásból kell kapcsolási jogosultságot szereznem, ma ebből 5 írásbelije megvolt, ilyen finomságokkal mint egyvonalas rajzok, műveleti sorrendek készítése ami között akadt olyan ami közel 70lépésből áll! Amikor hazaértem úgy éreztem az agyam helyett egy fagolyó van le is kellett feküdnöm egy kicsit. Még holnap lesz kettőből aztán jönnek a szóbelik..
Ha jösz, márpedig miért ne jönnél, akkor 2héttel előtte szólj, mert igen mozgalmas lesz az életem egészen November végéig.
Én semmit nem felejtek el!....... Legalább is ha előtte felírom valahova.....
Érdeklődöm Miki, hogy este nem felejtettél -e el valamit?! Mert ugye hogy a szemeid keresztbe álltak!
Minden esetre akkor ezek szerint a vizek folynak! Folyamatba tették az ügyedet!
Na Gyerekik!
A következő a helyzet:
Ma bementem a rendőrségre, hogy érdeklődjek, hogy milyen nyilvántartási számmal, és ki által halad az én ügyem.
Az üvegkalickában ül az igazi segg, semmit nem tud, mondja, hogy ez nem egyszerű. Már ettől rosszul lettem.
Mondom neki, hogy jó lenne, ha beszélhetnék valakivel, aki kompetens a kérdésben, ugyanis telefonon keresztül nem mondanak semmit. Aztán nagy nehezen, némi telefonálás után, mondja, hogy ott van 1 nő, az is hasonló ügyben vár, őhozzá jön valaki, majd az. Még persze várni kellett, aztán jött a muki, mondom mi az ábra. Jó, menjünk.
Fölmentünk 1 irodába, ott volt 1 csaj, mély dekoltázs, isteni mellek! !
El voltam ájulva! Miután magamhoz tértem, mondom mi az ábra, közben meg beszélgettünk. Nagyon rendes volt, - még mindig ájuldoztam - kiderítette, hogy ki az ügyintéző, milyen számon fut, sőt, felhívta nekem, és én is beszéltem vele. Kiderült, hogy egyértelmű az ügy, mivel tanúim is vannak, be se hívott senkit, a kórházi papírra várunk, aztán lezárja, elküldi a mukinak, ha az nem fellebbez, - ugyan mire - akkor jogerős lesz!
Lényeg a lényeg, szerelmes voltam!
Utána felhívtam a biztosítós köcsögöt, kiderült, hogy a rendszám le se volt adva, készséges volt, - meglepő - rögzítette, legalább is ezt mondta, így most már a gépjárműves kárszakértő hívására várok. Mit küzdöttem!
Isteni mellek!
( Ezt csak úgy beszúrtam ide.)