Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írj egy e-mail-t, hogy hova küldhetem a lámpát. Feladom, megkapod, megnézed, kipróbálod és ha tetszik megbeszéljük az árát. Ha nem, akkor majd talán szeptemberben hazahozom. Így megfelel?

E-mail címem:
peter (pont) pavloczki (kukac) gmail (pont) com
Úgy látom sajnos a lámpatök nem ugyanaz mint az enyém, tehát nagy valószínűséggel a kerettel önmagában nem megyek semmire. Átmérőre viszont már megbeszéltük, hogy ugyanaz a méret, tehát a teljes lámpa megoldás lehet. Ha az én üvegemet át tudom bele tenni külön öröm, de sanszos, hogy az sem fog menni. Bár az én csaknem 20 éves lámpám sem egy xenon, lehet, hogy ez sem rosszabb. No Pavlo mond hát akkor mibe kóstál és a postai utat preferálnám, gondolom az gyorsabb, mint a talán szeptember Viszont ha a talán konkrétum lesz, akkor szivesen látlak lámpa nélkül is
Az áttétel hasonló nálam is Viszont ha Lilivel megyek nyugodtan leválthatok elöl a középsőre és hátul szintén ez a helyzet Magamat jobban meg szoktam hajtani, kb 35 perc a 15 km
Hát nem mondhatni, hogy ez a legjobb szezonom. Pedig az eleje de szépen indult a Tisza túrával... Nem baj, ezentúl jobban vigyázunk... Nálad van már biztosítós fejlemény?
Igen, a motoros esküvő egy külön élmény volt az aznapi izgalmak mellett.

Mint írtam, a lámpát újrafoncsoroztattam, de szerintem nem sikerült tökéletesen, mert nem sok javulást vettem észre a régihez képest, sőt lehet rosszabb lett. Mivel le kellett választani az üveget a rézről, így nem tudták teljesen tökéletesen összeszerelni. A belső dísz krómcsíkot szét kellett vágnom, hogy vissza tudjam tenni. Ezeken a dolgokon kívül nincs problémája.
"A has nyomódás, fulladás a túl edzettség biztos jele! " Mert az ott,ami a derékszíj felett kitüremkedik mind csupa izom !
"A nyikorgás kenetlenségre utal!"
Így igaz! A dolgozó a kenőanyag árát elfolyósította, valamint a váz hajladozik!
De viccet félre téve: Ott ahol tavasszal a pedál lánckeréken a legkisebben hátul középen volt a lánc, most elöl a legnagyobbon, hátul középen, és szembe széllel fel tudtam viszonylag könnyen tekerni! Nektek is erősen javaslom a rendszeres bringázást! Én meg kénytelen vagyok, mert Lacika, és Kittike jön és "nincs mese Jóska menni kell" mint a generalisszimusznak! Igaz a végén kapnak egy fagylaltot!
Vigyázzál! !
A has nyomódás, fulladás a túl edzettség biztos jele!
Lökd jó messzire azt a drótos micsodát, nehogy valami bajod essen ! !
Amikor megismertem az Asszonyt alig voltam 65 kiló, azóta eltelt 17-év és szépen felszedtem kb. 5 kilót néha amikor legugolok nyomódik a hasam és fulladok
Nincs mese elő kell venni azt a piszok drótszamarat
Azt nem hiszem, mert az egészséges életmód keretében már egy tízest lelöktem! A végső cél még 1 tízes!
A nyikorgás kenetlenségre utal!
Talán még nyikorogna is!
Ja! De csak azért, mert olyan nagy súlyt vinne!
Pedig milyen edzett lennél! Csak a bicaj törölgetné a homlokát!
Hello Péter!
Olvastam sanyarú sorsod, ez az év nem a miénk.
Jobbulást Neked, - a motor is meg fog gyógyulni - aztán a jövő szezon sokkal jobb lesz!
Legalább is remélem....
Te tévedsz! Ugyanis én már az első 15 kilométeren össze vissza fosnám, hugyoznám magam, nemhogy 25 !
Október végéig még sokat lehet menni vele! Az idei ösz nagy valószínűséggel nagyon száraz lesz! Tudom. Most ittam egy sört, és még majdnem szomjas vagyok! Onnan tudom! Meg aztán megvan beszélve!
Tévedsz Laci! A biciklit csak az első 25 km-en kell tekerni! Utána már automatikusan megy az ember lába!
Ahol tavasszal a legnagyobb áttétellel tudtam felmenni, ott most ali kell tekernem! És vékonyodik a szalonna a hasamon!
Semmi gond. Már lassan 10 éve csak ez az uticél. Nehéz volt megszoknom, hogy a gyerekkori házba már nincs miért menni. Aztán el is adtuk, nem volt értelme fenntartani.
Bocsánat, nem tudtam..
Közben elolvastam az e-mailt is, és leírtam a címet ahova jöhet a kormány.
Sápra már csak a temetőbe járunk. Azt sem tudom mikor lesz legközelebb. A posta lényegesen gyorsabb. Meg aztán hátha tudok még vele motorozni jó időben.
Mi is beszereztünk két bicajt, még be is számoltam ha visszaemlékezel a biciklis túráról ami után másnap menni alig bírtam Na azóta se mentünk a bicajokkal egy métert se, becsaptak a bótba nem mondták, hogy tekerni kell csak akkor halad
Postán akarod elküldeni? Az se rossz, de ha jársz családlátogatóban a szomszédos Sápon akkor el is hozhatod, vagy 24.-én lehet járok arra és elhozom, bár lehet a posta előrébb van
Holnap felhívlak és addigra döntsd el, ha a posta marad akkor majd lediktálom a címet is
Tudod mivel lehet még jól ilyen gumialkatrészt ragasztani? A szélvédőt beragasztó "sikaflex"-el!
Nagyon. Én már majdnem álltam mikor kiment alólam a motor, kb 30 körül eshettem el. Még most is fáj a tenyerem, bordám, csípőm, könyököm. 100-al esni rövidgatya-pólóban az igencsak jó bőrradír
Mondd már! Most mondjam azt, amit a kollégának szoktam? Ha a kocsmában lehetne kapni ott állna egy kamionnal!
Lehet kapni legalább ?