Rendszeresen megyünk hármasban, és állítom, egész jó edzésnek! Csak arra kell vigyázni, hogy a kerék keményre legyen pumpálva!
Mentem a motorral,és (90 körül) és elkerült egy fiatal gyerek, ilyen egyhengeres pufogóval 100-al! Rövid gatya pólóban! Ha egyet esik, hogy fog csodálkozni!
Egyébként bringa is jó. Most hogy nincs motorom naponta letekerek egy 15 km-t. Mindennap javítok egy kicsit a szintidőmön Csak ha nagyon meghajtom kicsit szúr az oldalam Nem, nem a levegőhiány...inkább az aszfalttól elszenvedett bordás utózöngéje
Most nekem csak a bicikli marad, lévén a motornak még vannak hiányos részei Főként lábtartó és kormány nélkül nehéz megülni A lábtartó viszont holnapra kész, ha Laci ad egy címet, akkor a kormánnyal is előrébb vagyok. Többi csak esztétika. Ja meg az index Az kicsit lóg. A rendőrnek lehet, hogy nem csak esztétikai probléma lenne
Sziasztok türelmi zóna koptatók! Most értem haza. El kellett menni a picikkel biciklizni,(7 éves Lacika, 9 éves Kitti) és már elég jól bírom! Már nem én sopánkodok, hogy lassabban, hanem ők! De motoroztam is! Olyan csodálatos fenyőillat van az erdőben!
Huh, ez rettentő nagyvonalú. Azért aludj rá még egyet, az életben semmi sincs ingyen, gondolom a te másik lámpádat is pénzért adták Másrészről még tényleg az életben ilyet nem tapasztaltam, tényleg le a kalappal
Nem kérdezted hol lakom:) Egyébként a feleségem tiszaújvárosi, kicsi a világ:) Végülis tudom így is használni a motort, tehát ebből a szempontból ráér. Másrészről így nem nagyon tetszik, ebből a szempontból nem ér rá:) Harmadszor tudnom kellene mit gondoltál érte. Sajnos most elég sok minden összejött, ráadásul a perec éríntett egyéb alkatrészeket is, tehát számolgatnom kell mi mennyiből jön ki, meg tudok-e mindent oldani, vagy lesz ami elmarad.
Nekem elég lenne a keret is, mivel más nem sérült. Az én keretemről vannak képek. Ha ilyen a tiéd is akkor jó lehet, ha nem, akkor érdekes lehet a lámpa, ha belemegy az én lámpaüvegem. Ha nem, akkor max dísznek és rendőrnek jó sajnos. Igaz, hogy nem nagyon motorozom éjszaka. na mutatom a képeket.
Van egy gyári 2001-es Hornet lámpám.
Ha munkából hazamegyek, csinálok képeket a krómkeretről kívül-belül egyaránt. Amit kell megmérek rajta, aztán majd megbeszéljük. Vagy kell az egész lámpa? Mert az is megoldható. Igaz, nem világít valami frankón, ugye ezért cseréltem le.
Szép lehetett, harmadik nekifutásra csak eljutok Most is sűrű volt a program és a motort is hazavágtam annyira, hogy véletlenül se gondolhassam meg magam.
Neked is szép napot Józsi!
Nálunk még mindig remek az idő, a Csühössel nyargalászni lenne a legjobb ma is, persze mindig azt sem lehet de pozitívan megközelítve a dolgokat legalább hamar szárad a festék ugyanis még mindig a létrán állva az ecsetet szorongatom
Szép napot Laci! A baj megtörténhet akkor is, ha nem keresi valaki! És mégis elég sokan feszegetik a pofonos láda tetejét!
Előbb értem haza, tele van az út motorosokkal!
Üdv Urak!
Szerencsésen hazaértem a Kék túráról. Igazán kellemes időben kb. 7-800 motorossal egy csapatban, immáron 4. alkalommal felgurultunk Gyöngyösről a Kékestetőre. Nagy hatással volt rám most is az az összetartó erő amit ott képviseltünk. Az elveszetett motorosokról szóló megemlékezést nagyon szomorú volt végighallgatni az Anyától aki a 33 éves fiát.. vagy a fiatal nőtől aki a férjét.. vagy a fiatal sráctól aki a barátját vesztette el. A sok elrettentő videón való csámcsogás helyett egy ilyen túrán kellene részt venni sok olyan fiatalnak akik ha maguk miatt nem is de talán a hozzájuk közelállókra való tekintettel átértékelnék a motorozásban rejlő veszélyhelyzeteket és azt a fájdalmat amit maguk után hagyhatnak, főleg ha még kísértik is a sorsot.
Még odafelé mentünk amikor megállított a rendőr minket, én mentem elől és érdekes módon csak engem ellenőriztek Lehet nincs jelentősége (csak a rendezett papíroknak köszönhetem) de miután érdeklődtek az úticélunk felől másabb lett a hozzáállásuk is. Amikor visszaadta a papírjaimat így köszönt el "Jó utat kívánok és vigyázzanak magukra ott fent"
Jövőre 5éves lesz az emlékkő (pedig olyan mintha még tegnap avattuk volna fel.. ) ezért több szervezési munkával eltérőbb programokat ígérnek a szervezők, de ennél többet nem árultak el.
Egy biztos, ha rajtam múlik én megyek.. ötödjére is.
Mentem a motorral,és (90 körül) és elkerült egy fiatal gyerek, ilyen egyhengeres pufogóval 100-al! Rövid gatya pólóban! Ha egyet esik, hogy fog csodálkozni!