Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ezek szerint nem értetted meg a munkahelyi stressz és a motorozás közötti párhuzamot és az ezzel összefüggő mélyenszántó ideológiámat.
Mondjuk én sem értem hogyan függ össze az ablak festés a "vezéreddel" de ettől persze még lehetünk barátok...
Hirtelen azt hittem,hogy költő lettél, pedig még író sem! Nyeld már le azt a tollat , hogy önthesd utána a tintát! Készen lett az a szoba amit mutattam Neked, és most a mai feladat: Ablakfestés következik! Gondolkodom, hogy ilyen kis bajuszt is növesztek magamnak mint a vezérnek volt!
Ki beszélt félelemről? csak néha belegondolok... olyankor jó felülni a Csühösre, mer' akko beáll az egyensúly...és akkor az van, hogyaszongya
"Szép hazánk útjain határtalanul
Áthágok minden hegyen vagy még azon is túl
Fölöttem az ég, alattam két kerék
Tűzzel a lelkemben arcomba tép a szél"
Te ne a térerőtől félj hanem a fejed felett függő sodrófától! Sokkal hatásosabb és maradandóbb hatása van!
Végülis a szűz csajok kivételével mindegyik körülmény adott , no meg egy kis stressz, a villamos térerősségről nem is beszélve aminek abban közelségben amiben mi dolgozunk ki tudja milyen élettani hatásai lesznek
Lényeg a pozitív gondolkodás, úgyis sz@r világ lesz a nyugdíjasokra mire elérem (elérném) azt a kort
Egy hete eső után lenyírtam a füvet, és olyan csodás fűszeres illat volt tőle. Ilyen sarjú illat!
Kellett Neked ilyen magas beosztást elfogadni?! Minden esetre magaslati levegőn vagy, süt a nap, csicseregnek a madarak,fehér ruhás "szűz lányok" törölgetik a homlokodat!
Minden mi szem-szájnak ingere!
Az külön élmény valóban. Bár én mindegyik erdő illatát szeretem Ha felérek a Bükkbe és autóval vagyok, ott is az az első, hogy klímát kikapcsolom és az ablakokat lehúzom
Dehogynem, hozzá lehet szokni, csak a felgyült "feszültséget" valamivel le kell vezetni.
Természetesen motorozással
Nem semmi...hozzá sem mernék nyúlni, főleg ilyen magaslaton!
Nagyon szeretek én is fenyőerdőben motorozni, van egy hangulata amihez sokat tesz hozzá az illat
Hasonló még az orgona amikor májusban virágzik, olyankor kötelező jó időben az esti motorozás
Jó Neked! Itt hétágra sütött a nap ráadásul egy leágazásban (hónalj elrendezés) cseréltünk oszlopkapcsolót Reggel 9-től 3-ig folyamatosan fent.. A feladat komolysága miatt készítette a fotót a kolléga, mert először be sem akartam vállalni feszültség alatt Az arafat stilusú fejfedőt egyesítve a munkavédelmi előírással külön a figyelmedbe ajánlom, ha az nincs szénné égeti a nap a nyakunk.
Itt közben kiderült, hogy beborult! De délután voltam egy laza körön szépen nyugdíjas tempóban! Olyan fenyőillat volt az egyik erdőben! Akkorákat szippantottam belőle!
Én is csak hallottam valahol...
Allah növessze hosszúra a bölcsességedet igazhitű!
A nagykönyvben minden meg van pontosan írva, csak nem lehet előre lapozni, de talán még jobb is
Hát ezt az évet nem tesszük be a kedvencek közé az tuti. Remélem Lajos, Józsi és Laci kimarad az efféle jóból... Már amúgyis megvolt a 3. Bár inkább 1se lett volna...
Kis ideig nem vagyok itt és máris ilyen dolgok történnek Remélem jól vagy Miki. Mielőbbi gyógyulást neked is és a pengének is! A fejleményeket majd írd meg, mi sikerül a biztosítóval. Volt már velük dolgom autóval, az sajna 4 hónap alatt rendeződött.
Gondolhatod! én mentem elől, mert nem győztem volna szaporázni!
Remek idő volt kissé túl meleg is. De leküzdöttük!
Üdv Mindenkinek!
Józsi! Remélem jól sikerült a bicajozás és nem kellett sokat megállni, mármint miattad mert az aprók biztosan bírták.

Mi is hazaértünk nemrég csak még taxiznom kellett egy kicsit, láttam Miki motorját, nem annyira vészes, de a vérző szív nem volt túlzás mert bizony a faridomot hegeszteni kell meg van néhány apróság.. de újra szép lesz

Bejártuk Anyával a Holt-Szamos településeit, jó volt bár az internet némi ferdítéssel tálalja a dolgokat és sok esetben az igazán érdekes látnivalók nem kapak megfelelő hírverést míg a kevésbé érdekesek annál többet és a helyszinre érve csalódás érheti az embert. Többször is átmentünk a kígyózó Holt-Szamoson ahogy az egymást érő falvakat magunk után hagytuk. Szép képeket csináltam, a táj szépsége vitathatatlan és a végére egy szép Kastélyt is felfedeztünk Cégénydányádon. Lehet mindjárt válogatok ösze egy galériát, addig is egy kis előzetes:
Felkelni fürgén, süt a nap, még! Én már megyek is! Mai program: Szt. György hegy körbebiciklizése az aprókkal! Elsőre!
Szia Lajos!
Köszönöm, Neked meg nyugodtabb életet kívánok, sok motorozással!
Sajnálom, hogy egyre kevesebb időm van rátok, de sajnos elég zűrös időket élek meg mostanság, és ez valószínűleg az év végéig nem fog változni.
Remélem felétek minden rendben, Miki neked természetesen itt is mielőbbi jobbulást, és motorozást kívánok!
Oksi, a többit szóban megbeszéljük.