Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajrá Laci!
Jó estét!
Még alig végeztem a szobákkal és ocsúdtam fel az ügyeletből már kezdtem is előlről a festést a folyosóval és a közlekedőkkel Hozzáteszem, hogy nem magamtól hanem gyengéd házastársi nyomás hatására... Szabin vagyok mégis hajtok mint a barom mert szombaton lesz a Kék túra és addig végeznem kéne, persze én már látom hogy nem fog össze jönni.. max majd folytatom vasárnap. Ma még csak lámpákat véstem arrébb, meg (mivel van benne külső fal is) szigeteltem és gletteltem. Már reggel elkezdtem 6-kor és még most szálltam le a létráról, kész vagyok teljesen...
Nem lényeg amúgy csak volt még egy kis söröm, gondoltam amíg megiszom addig írok Nektek néhány sört vagyis sort
Amúgy Heavy Metál... meg minden
Jó éjt urak!
A 90 %-ra egy szamarat nem lehetne rábízni! És ezek, az ilyenek mondják meg merre mennyi?! Katasztrofális!
Egyszer nagyon régen volt egy sárga babettám egy MZ TS 125-öst adtam érte Akkoriban komoly üzletember voltam, legnagyobb üzletem egy Szimó volt 14-ért vettem és 50-ért adtam el mondjuk ráköltöttem vagy 30-at mert olyan gatya volt
Én minden - majdnem minden - motort értékelek. Pld mikor mentem apósom 250-es Malaguti madisonjával, azt is értékeltem, pedig "csak" 22 ló ficánkol benne. Viszont városban 1 igazi játékszer, - élveztem - arról nem is beszélve, hogy mennyi minden elfér benne!
Na jó, azért a babetta nem az én világom.
Megtiszteltetés lenne de azt hittem Te csak a 100ló felettieket értékeled
A Csühös meg csak szerény 86 ló, viszont van benne valami ami... szóval... nincs is rá szó
"Az intézményvezetőinkkel kifejezetten harmonikus viszonyt ápolunk, teljes szakmai függetlenséget és önállóságot élveznek a területeiken, a maximális szólás- és véleményszabadsággal együtt. Ezért fordulhat elő, hogy időnként hülyeségeket beszélnek"

Itt egyetlen szó hibádzik Józsi mégpedig az "időnként", helyesen úgy lett volna fogalmazva, hogy mindig!
Na ezért szarom én le magasról a politikát, dolgozok és úgy próbálom irányítani az életemet, hogy a lehető legtöbbet tudjam kihozni a kevésből is.
Ezek lennének az ország elitjei? komolyan mondom vicc az egész
Igaz. De ez se ment egyedül, némi kis segítséget "hívtam" hozzá!
Te aztán főleg nem! A sajátodat is összetörted!
A "mankót"....... illetve motort.
Akkor én se kapom meg 1 körre?
Olvassál Laci
kuruc.info/r/6/84004/
A Csühös az tabu! Ez nálunk ökölszabály és aki ezt megszegi az az égen keressen menedéket de még ott is egy félreeső zugban! A Csühös az intimszférám része és gyógyszer is egyben a nyomasztó hétköznapok okozta melankólikus állapotra

Tulajdonképpen mankó a túléléshez
Megállíthatatlanul közelít!
Grat A1 mellett még az Inazuma nem forog veszélyben, de már egy lépcsővel közelebb
Sakkozni nem nagyon láttam még egyik fiút sem, egészen kicsi koruktól a szerelés érdekelte őket, a technikát tisztelik ezzel nincs baj, az úton pedig remélem elővigyázatosak lesznek, kismotorral sokat motoroztak eddig is. Amiket leírtál én is azokat sulykolom a fejükbe, remélem mindig észben tartják
Nem tudom, tud-e a gyerek sakkozni? Ugyanis közlekedőként az "ellenfél" lépéseit ajánlatos előre átgondolni! Számítson a hülyeségre! És inkább vigyázzon előnye akkor van, ha megadják!És inkább mondjon le róla, mert ha baj van már késő!
Minek az? Hát motorozni! HONDA !
Remélem vigyáz magára és másokra is. Most a CBR 125-ös az állandó téma hiába mondom én, hogy guggolós motor.. minek az..
Közben elugrottam egy szakaszhibára, holnapig már nem bírta ki
Köszi a jókívánságot, még egy jó hónapig nyugtom lesz mert együtt csinálja a B-s vizsgával ami majd szeptember végén lesz meg neki, és csak azután mehet az okmányirodába
Aztán vigyázzon ám az a gyerek, mert rengeteg 2 lábú, agyilag csökkent létszámú egyed szaladgál össze vissza, keresztbe, hosszába, szana széjjel, agyatlanul.
Jó egészséget neki hozzá! Előfordulhat , hogy lassan könyörögnöd kell a kulcsért!
Felszámolom 400db-os motorkerékpár prospektus gyűjteményemet. Honda, Kawasaki Yamaha Suzuki, Ducati, Bimota, Moto Guzzi:
http://www.vatera.hu/listings/...
Jó estét!
Lackó fiam ma sikeres A1 forgalmi vizsgát tett