Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tőled, mint "ablakos szakember"-től ezt el kell fogadni!
Hajtom én, de csak akkor tudom, ha a muki bejelentette. Mert én nem jelenthetem be. De ha a muksi bejelentette, akkor már jöhetnek fényképészkedni. Utána már fognék hozzá.
Az ecet teljes pocséklás! Anélkül is 100 % hatásfokkal működik!
Nem olyan új az, csak mire ideér addigra már kiforrott! 60 ledes égők a mennyezetlámpában, az asztali lámpában 3 ledes 3 wattos!
És lőn világosság! Dög meleg volt ma! Az ablakokat az előbb pucoltam meg, a festés után! És ki lehet látni rajta! Többen javasolták az ecetes kalapács alkalmazását, állítólag hatásos!
Az nagyon helyes! Évek óta energiatakarékos izzókkal világítunk és ahogy mennek tönkre én is a led-es technológiát részesítem előnyben. Egyre jobbak vannak és az áruk is kezd megfizethetővé válni. A led tv-től féltem egy kicsit mert állítólag még gyerekcipőben jár a technika de nem bántam meg, a full HD-s természetfilmek egészen más élményt nyújtanak
Nem panaszkodok ! Led-el világítok! Tudod ez a badacsonyi számla! Már feladtam! A pénzt!
Akkor ne panaszkodj! az havi szinten 3896Ft
ha gyertyával világítanál is többe kerülne...
A biztosítót szerintem jobban jársz, ha te hajtod. Viszont félő, hogy ők megvárják a rendőrségi jegyzőkönyvet, ami lehet akár 30 nap is. Szóval akkor jársz a legkevésbé rosszul, ha azt is sürgeted...
Szia Miklós! Az a hátfájás, a rendszertelen "gyógyszer" fogyasztás miatt van! Kezeld magadat, és helyre jössz!
Nem ! Évi egyszeri fizetés van! De fel a fejjel! Vettem szalonnát krumplit, és valahogy kihúzom!
Hello Péter!
Már nagy emberek is mondták: " vigyázó szemetek Párizsra vessétek!" Te meg másfele tekingettél. ( Biztos arra voltak a jó csajok. ) Én meg így jártam.
Tegnap melóztam, a hátam meg újra keményen fáj. Pihennem kéne, de most ez nem megy.
Majd lesz valahogy. A biztosítóról nem tudok semmit, a muki azt mondta, hogy bejelentette, de ha nem történik semmi, kedden telefonálok nekik, hogy mi az ábra.
De az biztos, hogyha lefényképezik, utána kap 1 pár bukógombát. Is. Többek közt.
Az hogy jött össze? Most volt éves leolvasás és ennyi a különbözet? Ha igen akkor gondolom általányt fizetsz van rá lehetőség megemelni a havi számlákat és akkor nem gyűlik össze leolvasáskor a többlet, mi is most emeltettük meg. Elég hozzá a telefonos ügyfélszolgálat.
Kösz Laci! Másfél óráig nyomattuk. Legkisebb elöl! Alig győztem szaporázni utána!
Mikor a sárga csekkeket feladtam, fellélegeztem! Na aztán két nap múlva ideasztak a vill. számlát , (nyártól nyárig!) 46 756 Ft. Szinte repestem az örömtől! Úgyhogy most pihi van!
Váljon egészségedre!
Nekem munkával telt a hétvége és az ügyelet mellett (mivel eddig csendes volt) egy kis maszek melót is tudtam vállalni. Még mindig van itt egy fűnyíró, de azután már pihizek hiszen holnaptól kezdődik egy újabb húzós hét
Túl vagyok egy szerencsés biciklizésen,(megúsztam) és alig húzom a lábam!
Azt mondja a monoszkópom, hogy ma István napot ünnepelek! Egészségetekre! Most reggeliztem egy kis hagymás tojást, és elküldtem egy pohárka vörössel! Csak az a baj, nincs kedvem dolgozni! Az ablakot kellene zománcfestékkel átfesteni. Az olaj után.
Megcsináltam a munkát,( nem vagyok megelégedve a mennyiséggel) majd sovány disznó vágtában elrobogtam sörért! És most már helyrebillent a lelki egyensúlyom! És most, hogy ne billegjek, elfekszem!
Felhívnám a figyelmedet a munkavédelmi előírások azon szabályozására ami a védőitalról rendelkezik! Ugyanis a munkáltató köteles a munkavállaló részére (különösen nagy meleg esetén) a védőitalról gondoskodni. Namármost a Te esetedben mivel saját magad ura vagy, egyszemélyes felelősként kell erről magadnak gondoskodni! Nem ám beleugrani a munkába (az úgyis megvár ) hanem legelőször feltöltöd a frigót sörrel, majd szépen óvatosan elkezded a munkát. Ha netán fogyóban lenne a sör a munkavégzést azonnal felfüggeszted és gondoskodsz az utánpótlásról, mert ennek elmulasztása esetén feszülté válsz és így az ablak festése is "Feszültség Alatti Munkának minősül!
Aztán már hiába szidod a főnöködet (azaz magadat) attól még szomjas maradsz.
Minden esetre félelmetes ez a feszültség alatti munka!
B+! A falra festetted az ördögöt, és megjelent! Elfogyott a söröm! Kénytelen leszek beszerző körútra indulni! Csak előbb munka van !
Így igaz! A sör folyékony kenyér! Ráadásul tele van vitaminnal! (B6) Ma is remek idő van! Megint festegetek. A második réteget!
Mellesleg 27-én Kék túra! Persze itt az ilyesmit lassan úgy érzem feleslegesen... na mindegy aki bújt aki nem én megyek
A sör az többfunkciós (stressz oltó és szomj oltó is egyben) de vigyázz mert az is okozhat stresszt! pl. ha elfogy!
Dehogy nem értettem More! Qrva nagy stresszben vagy , mert nem átallnak dolgoztatni Veled! És eme stresszt úgy nullázod, hogy motorozol egyet! Egészségedre! Alig tudom emelni a kezem, lecsiszoltam az ablakokat, faalkatrészt is cseréltem, mert lötyögött benne a zsanér! De most mosakodtam meg, gondoltam megyek egy kört, de nincs kedvem hozzá! Inkább iszom egy sört!