Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Te rossz erkölcsű mozdonyos! Nálad ilye munka közben nem lehet!
Éhes makkal megint disznókat álmodsz!
Azzal a kötsöggel semmi, elegánsan elsétált volna, ha hagyom. Na de nem úgy van az!
Jó napot!

Most olvasom mi történt, szerencsésen megúsztad ezek szerint, már amennyire szerencsésnek mondható egy ilyen baleset. A gyalogossal mi történt?
A mellkasom fáj, de a szívem jobban, de ez csak átvitt értelemben. Szerintem 1-2 hét, oszt jó lesz, jöhetnek a csajok! Igaz, azok már most jöhetnének!
Erősen remélem, hogy legközelebb inkább valami örömteli esemény miatt ír rólad az újság, nem pedig "debreceni nyilvános akasztás" mián például!
Remélem Neked nem esett bajod? A motort majd rendbe teszed! Elkeserítő a dolog!
Nem is rég beszéltük Péterrel, hogy az idén már eleget borogattuk a motorokat. De most a piroson átmenő büdös gyalogos miatt feküdt le a gép.
Szétb@sz az ideg! Gyógy sörözök. A mellkasom zúzódott némiképp. De a Pengém.....!
Nem vicc ám ez! Ittam is 1 kis gyógy sört, hogy a felfordult gyomromat helyre tegyem.
Én viszont most toltam be a helyére, - hálás szívvel - mert reggel bevitt dogozóba, este meg haza hozott lelkesen!
Szinte látom ahogy lúdbőrözik a hátad!
Megvagyok vele, és egyik falat már le is kentem! Alig tudom emelni a kezemet! Pedig edzésben vagyok! Most emelem a poharat ! (sörös) Beveszem a "gyógyszert! Egészségetekre!
Sűrűn bejártam hozzá, ott kutyultam a festéket és láttam rajta, hogy nyugtalan
Kikiabált a garázsból?
Az biztos. Csak amennyit nagyon muszáj!
Brrrrr! Még a hideg is kirázott, itt a sör mellett.
Bár még közel sem végeztem mindennel , de igyekszek nagyon, hogy a vasárnap teljesen szabad legyen mert a Csühösnek is mehetnékje van már
Szivesen!
Remélem jól haladsz, a mi szobánk már lakható és a legfontosabb része (a "gyalupad" ) is a helyére került
"az állat csak annyit iszik amennyi elég és nem viszi túlzásba"
Ez nagyon így van, de VÍZből még egyszer nem fordult elő, hogy többet ittunk volna! és ezt Miki is tanúsíthatja!
Köszönöm Laci! Megyek veszek, és kenem ezerrel!
.... mert az állat csak annyit iszik amennyi elég és nem viszi túlzásba, kivéve a részeg disznót aki meg a kocsmába ül, de mi ezt is csak hallomásból tudjuk mert oda biz'a mi nem járunk!
Jó éjt urak!