Nálam az volt a helyzet, hogy szigeteltem is és mivel a ragasztóanyag kötés után is sötét marad így olyan glett anyagot választottam ami száradás után teljesen fehér alapréteget ad a festéshez, így elég kétszer ráfesteni és szép egyenletes lesz a felület. Sajnos tegnap nem fotóztam le a glettelés után, késő is volt és nem gondoltam, hogy esetleg kíváncsi lehetsz rá, pedig nagyon jól sikerült pedig egy ezer éves glett vasam van amit nem adnék 10 újért sem oda Most a Te kedvedért fotóztam párat, viszonylag olcsó anyagok bár mire mindent megvettem így is zsebbe kellett nyulni rendesen. Az első képen a mi szobánk látható, ma kétszer átkentem és már majdnem megszáradt, az már kész is van. A másik a nagyobbik gyereké, még annak adni kell egy sort holnap akkor lesz kész. Szinte mindent megcsinálok magamnak mint ahogy Te is, mert amikor építkeztünk 15-évvel ezelőtt muszáj volt megtanulni mindent (pénz hijján)
Ez nem így van!
Számtalan sok dolognak vagyunk tudói, sorolhatnám, de csak egyet említek: a jégermájszter kulturált, disztingvált fogyasztásának magas szintű tudománya!
A mai nap is húzós volt és rendesen elfáradtam de attól még a képzelőerőmet szabadjára engedtem, vagyis elképzeltelek mint anti szirén.
Bár ne tettem volna még mindig hidegrázásom van...
Szerintem még a 2tonnára hitelesített anyagfelhúzó kötelünket is szétcibálnám ha menekülni kéne.
"nem kell esti mese, simán elalszok"
Pedig feltett szándékom volt, hogy altatódalt dúdoljak Neked!
Miután lekötöztelek, megakadályozva, hogy elmenekülhess! Mert én ilyen fordított szirén vagyok! Az csalogat az énekével, az enyémtől menekülnek!
Szivesen! mint ahogy látszott rengeteget segítettünk az egyik komolytalanul válaszolt, a másik félre informált, a harmadiknak meg fingja sincs róla
Persze olyan téma is van amihez nagyon értünk... na de most hirtelen nem jut eszembe mi is az
Széjjel gletteltem az agyamat is , de végeztem! Holnap végre festhetek és talán holnap után már a saját ágyikómban alukálhatok
Most viszont nem kell esti mese, simán elalszok
Szia!
Azt hiszem a sevenfifty telójába is 320ml kell száranként, de nincs ehhez a típushoz service manualom ugyhogy inkább töltsd le valahonnan ha biztos akarsz lenni, meg amúgy is hasznos ha megvan.
Ne sértegess már Laci! Nem iszom cukros lónyálat, csak kivételes esetekben mérgezem magam vele Családilag csakis a Lillafüred--Ómassa útvonalon található hegyi karsztok vizét fogyasztjuk. Egyszerre el szoktam hozni, amit az octavia elbír, az 1-2 hónapig elég szokott lenni
Ha pálinkás vagy akkor itt barátokra találsz hamar , mert itt mindegyik úgy iszik mint a réti szík, egyedül Peti kólázik meg én. Kedvencem a Jéger kóla.
Köszönöm szépen kedves József!
Nem baj az, hogy már régen elmúlt, a szándék a lényeg és jobban esik mint egy falat kenyér ebben a mai elvadult világban.
Egyáltalán nem "rontod a levegőt itt", gyere nyugodtan, írkáljál ide. DE! Ha igen jó pálinkád van, azt én nem akarom tudni, mert nekem meg nincs.
Ebből logikusan következik, hogy irigykedek, az meg nem szép.
Nagyon szépen fogalmaztál hiába ebben Te vagy a legjobb!
Mi nem disztingválunk (vagy mi.. ) simán csak iszunk mint az állat