Oszt van arcod ezt csak így a képünkbe vágni? Van Benned egyáltalán jó érzés, és közerkölcs? Erre már mondhatjuk azt is, hogy kirekesztő vagy! Mert bizony bennünket kirekesztel a jóból!
Te értettél félre Véleményem ugyanez, de pillanatnyilag be tudja árnyékolni az ember kedvét egy zakó, vagy egy borítás. Aztán a következő lépés, hogy katalógus elő, alkatrészt rendel, villáskulcs elő, majd örül mikor kész van és indul újra
Nekem alap, hogy állandóan kapcsolva van a lámpa Hozzá sem nyúlok a kapcsolókhoz. Ha jól tudom az újabb motoroknál már eleve a gyújtással lehet a tompítottat kapcsolni, nincs is külön kapcsolója.
Ez is szép. Az én gépem is 92-es egyébként és kutya baja Mostanában momentán időm nincs sok rajta ülni, az éven mindössze 2000 km-t kapott, ami nagyon a béka segge szint, de talán egy kicsit még tudom majd feljebb húzni. Mióta fent van az új kuplungkar még indítva sem volt, pedig ugye azt is be kellene még lőni...
Köszönöm!
A színe még nem végleges, de nem akartam augusztusban +40 ezret rákölteni a fényezésre, inkább ellovagolom az árát! :D
Majd tavasszal "folyt.köv." lesz.
A szín már meg is van, a képen lévő motornak detto ugyanilyen. Éppen ezért lett a blokk is fekete. :)
Köszi az infót! Majd odafigyelek!
Ha bárkinek van valami hasznos tanácsa, lévén kezdő vagyok, bátran tömjétek a fejem. Szívesen tanulnék a mások tapasztalataiból!
Inkább mint élesben megtapasztalni! :D
Még egyszer köszi,
T
Bocs, ha félreérthető voltam Neked írtam, de nem Rólad!
Mindössze az lett volna a mondandóm (én) hogyan élem meg ha ilyet látok és azon kívűl, hogy a kellő konzekvenciákat levonom nem marad bennem para, de tudatában vagyok, hogy ez is benne van a levesben
"elvileg hétfőn kézhez is kapok egy fesz.szabályzót, ami megfelel ( bár nem SevenFifty-s )." Semmi jelentősége! ugyanazon az elven működik mind! Arra figyelj, hogy lámpát kapcsolj, ha megy a motor! Úgy működik, hogy a fölös teljesítményt hővé alakítja! És ha ezt nem használod el világításra, akkor a fesszabot. melegíti!
Az az eset fordult elő, hogy addig járt a korsó a kútra , míg teherbe nem esett a vízhordó lány! Pedig én is csak akkor veszek bőrruhát, ha nagyobb útra megyek! Tapolcára csak farmert! mert rühellek öltözködni!
Engem nem tántorított el, mert amikor motorra ülök ez a tudat bennem van... mert megtörténhet... velem is
Viszont ad egy olyan pluszt a hétköznapokhoz amire szükségem van.
Nálam is idősebb, jóravaló nem egy szélhámos típus, előtte Pannóniája volt, nem rég váltott nagyobbra. A sima bőrdzseki és a farmer nem motorra való, ha egy legolcsóbb kordura kabátja van lágyprotektorral akkor most nem szorul orvosra. A guminál meg semmit sem jelent ha megvan a profilmélység, főleg ha az a gumi legalább 10-éves... összejött neki és nagyon sajnálom mert tényleg jó srác
Tanultam én is valamit, vagy a meglévő bőrgatyót veszem fel, vagy ha meleg van akkor kell szerezni nyári kordura gatyát ami protis, a farmer felejtős, mert alatta csúnyán megég a bőr, sajnos most láthattam...
A 24-es útról kell letérni Parádsasvár és Mátraháza között nagyjából féluton Mátraszentimre felé, kb. 5km-el Galyatető előtt az út mellett tárul eléd a látvány, nem túlzás ha azt mondom, hogy Magyarország legszebb panorámái közé sorolható és nem kell érte hegyet mászni vagy kilátót keresni, csak leszálsz a motorról és ott van előtted
Üdv a köreinkben, szép motor. Mindíg is tetszett ez a szín. A felni szine is ott van, a fekete blokkról ne is beszéljünk, azért fáj a szívem mióta először láttam CB400-t fekete blokkal Ha használni fogod meglátod milyen könnyű egy kis odafigyeléssel karban tartani.
A motor még csak-csak alkalmas lett volna, csak mivel otthon állt a garázsban én meg Visegrádon voltam családilag nyarali, ezért elég kivitelezhetetlen lett volna a dolog. Amint láttam a leírásodat nem is nagy baj, a baleset elveszi a kedvet. Főleg azét aki elszenvedi. A multkori borulás sem vidított fel, pedig hol van az ehez? No majd legközelebb , bár igérgetni az előttem lévő feszített tempó miatt nem merek.
és remélhetőleg óvatosabban, körültekintve!
Arról szó sem lehet!
A színe még nem végleges, de nem akartam augusztusban +40 ezret rákölteni a fényezésre, inkább ellovagolom az árát! :D
Majd tavasszal "folyt.köv." lesz.
A szín már meg is van, a képen lévő motornak detto ugyanilyen. Éppen ezért lett a blokk is fekete. :)
Ha bárkinek van valami hasznos tanácsa, lévén kezdő vagyok, bátran tömjétek a fejem. Szívesen tanulnék a mások tapasztalataiból!
Inkább mint élesben megtapasztalni! :D
Még egyszer köszi,
T
Mindössze az lett volna a mondandóm (én) hogyan élem meg ha ilyet látok és azon kívűl, hogy a kellő konzekvenciákat levonom nem marad bennem para, de tudatában vagyok, hogy ez is benne van a levesben
Viszont ad egy olyan pluszt a hétköznapokhoz amire szükségem van.
Tanultam én is valamit, vagy a meglévő bőrgatyót veszem fel, vagy ha meleg van akkor kell szerezni nyári kordura gatyát ami protis, a farmer felejtős, mert alatta csúnyán megég a bőr, sajnos most láthattam...