Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezután ne is szólj nekünk, ha fegyelmi alatt leszünk!
Nyugodt lehetsz, vérzett a szívem, de muszáj volt menni a Pengével, mert az Asszony kihúzta a hátsó felem alól az autó mobilt.
A kontakt spréből - csak így parasztosan magyarul írva - többféle van, ha ragaszkodsz hozzá, olyan kell, ami olajoz is. Ha viszont rám hallgatsz, akkor WD-40-t használsz.
Szép a paripád, mint mindig. Majd nézz be az másik fórumba, találkozót próbálunk összehozni és én személy szerint ragaszkodnék a megjelenésedhez! :D
Próbáld meg kimosatni kontakt sprével a zárszerkezetet.
Még szerencse, hogy nem lett belőle Titanic! Én esőben sajnálom használni. Nem hiszed el, műszakira felkészítéskor, mi kosz jött le róla eldugott helyekről!? Éppen csak halott német katonát nem találtam!
Már elnézést, de jó kulcsot tettél bele?
Sziasztok!

A héten sikerül talpraállítanom a 92-es évjáratú CB750-es drágaságomat, és ezidáig nem foglalkoztam a tanksapka kinyitási mechanikájával. Lekötött a motor berakása, a kábelek elrendezése, valamint a szokásos lánc-csapágy-stb. beszerelése... :D
A lényeg, hogy mikor megvettem ( Angliából ) a motort, akkor még ki tudtam nyitni, de közben eltelt 1,5-2 év, és most nem tudom normálisan kinyitni. Arra még emlékszem, hogy a PUSH LOCK mechanika miatt nyomkodni kellett, és úgy nyitni. Most pedig meg sem moccan. Nálatok volt már hasonló?

Szép napot Mindenkinek!
Tomi
".... és most megint úgy látom, hogy az élet igenis szép"
Igen, vannak ilyen pillanatok. De hamar elmúlnak!
Ráadásul nem is sok van belőle.
Ma, amikor megláttam, hogy milyen vizeken kell átúsztatnom a Pengével, rosszul lettem. ( Muszáj volt föld utakon mennem. )
De a Penge nevét meghazudtolóan átúszott minden nagy tócsán, vízen! Szerencsére nem sikerült egyetlenegy likat se megtalálnom, mert az buki lett volna.
Mint egy óceán járó!
Soha nem szégyen az erősebbtől kikapni!
Mindig a miénk az utolsó szó: Nem jövök ki az ágy alól!
Rendeltem egy kis tüzelőt télire mert ilyenkor nyáron olcsóbb, egész héten azon szurkoltam hazafelé jövet a melóból, hogy csak nehogy ma hozzák. Aztán ma hozták, pedig igen hajtós volt a menet ma is, nekem meg egy deka ingerenciám se volt berakni.
Aztán erőt vettem magamon, mondhatnám megerőszakoltam magam és a két fiam segédletével helyére került a fa. Főzettem a derék Asszonnyal egy jó kávét, kitoltam a Csühöst és leültem mellé kávézni aban a reményben, hogy a vérnyomásom talán 70-ről felmegy mondjuk 75-re. Ahogy ott punnyadoztam a Csühös mellet aki szinte beszélt hozzám amikor ránéztem, kezdett visszatérni belém a lélek és most megint úgy látom, hogy az élet igenis szép
Legfrappánsabban az egyik kedvenc szinészem Woody Allen aranyköpésével tudnék válaszolni, valahogy így szólt: "Otthon nálunk a főnök én vagyok, a feleségem csak döntéshozó"
De már lemostam!
Amúgy kezd elegem lenni az esős, saras futamokból! A héten ez már a második!
Milyen szemöldök?
Olyan nyakast akaszt le Lacinak, hogy rögtön elfoglalja felállítási helyét az asztal alatt!
Gondolom, összevonná a szemöldökét!? Az meg már régen rossz!
Azt már a főnökasszony sem tolerálná
Minden másnap csináltad volna, sokkal jobban bírnád.
Viszont annak meg semmi értelme.....
Nem sokszor látott berugva, de másnap mindig szerető feleségként ápolt mert olyankor kutya rongyul tudok ám lenni
Az addig rendben van, de most nem nyárnak kellene lenni hivatalosan azt mondta a petőfi rádió, hogy holnap reggel lesz olyan térség az országban ahol 8°C-ig süllyed
OTT esik! Itt meg 1-2 felhő...... ki mit érdemel.
Kocsma szag? Krisztina hogy örülne....... Neked........ bár erről nem vagyok meggyőződve.
Nem baj, nő a fű!
Rendesen sziveteken viselitek a sorsom, de ha annyira akarnám nincs messze a kocsma csak félő, hogy ott ragadnék és bejárna a kocsmaszag. Amúgy meg kocsmázó idő van, mert megint esik
Nem felelőtlenül, hanem hidegen!