Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen pl. a disznótoros üst azé' me nem fér bele
Nyugalom uraim a jövő hét nyugisabb lesz itt a fórumon, mivel ügyeletes leszek így nem lesz időm baromságokat írogatni
Talán a szombatom szabad lesz de a többi úgy fog telni mint a vándorsólyomnak a kalitkában
Látszik, hogy nem vagy járatos a mosogatás rejtelmeiben, ugyanis vannak olyan eszközök, amik valamilyen okból kifolyólag nem rakhatók mosogatógépbe!
De a hétvégén a gép kezelése is rám maradt. De ez nem probléma, mert ahhoz is értek.
Ha fél tank benzinnel odaérnék talán, de így?
Ez volt a Szent Ignác napi búcsú Te síkvidéki! Sajnos az idő csak nem akar megjavulni. Műsor a strandon! Meg minden földi jó! De délben vagy két őrára kisütött a nap, és az udvaron a motor önindítóját takarítottam ki. Hadd legyen egy kis "színem"! Meee nem kapok segíííjkét!?
Mivel holnap már augusztus így sejtettük, hogy ma este már nem jössz, bár még éppen ideérnél
Ebből már csak augusztus lesz, mert "szegény az eklézsia"! elég sok kiadásom volt a beruházás mián! És most a garas foghoz verése a program!
Mosogatás? Az de csúnya egy valami én megoldottam rugalmasan, kapott egy mosogató gépet abba meg fájós derékkal is be tudja pakolni a mosatlant
Józsi! A múltkor arról volt szó, hogy jössz erre. Mikor?
Itt vagyok már! Az Asszonynak fáj a dereka, - pedig nem is ütöttem - ideg becsípődés, aztán be kellett dobnom magam - a hab testemet (!) - mosogatás, meg ilyesmik, de ebben is baromi jó vagyok! Persze én nem ragadtatom magam olyan kijelentésekre, hogy isten tökéletesre teremtett - felelőtlenül - pedig ezt nyugodtan bevállalhatnám!
Szombaton du. 1 óráig meg az egyik barátomat költöztettem, - reggel 8- tól - természetesen végig esőben.
És már hipp-hopp, el is telt a hétvége. De azért egy kicsit motoroztam is, még szerencse, hogy nem esett az eső, ezen a héten ugyanis csak 3-szor áztam meg motoron.
Peti!
Van már fékkarod? Kicsit bosszant mert végülis csak én törtem el mikor próbáltuk visszahajtani
Milyen búcsú volt az? hiszen még tart a nyár még ha nem is az látszik.
Nem műszaki rajz alapján készültem, engem álmodtak, az hogy hol csúszott be a hiba a jóég se tudja.
A lényeg, hogy ma végre átestem egy jó kis rahabilitáción, így aztán megint bírom egy darabig, mondjuk jövő szombatig.
"Isten tökéletesre teremtett a maga hasonlatosságára" !
De azért csak nem gondolod, hogy valami műszaki rajz probléma nem esett a megvalósítás tiszta búzájába?! Na de látom már rendbe jöttél, és ez a lényeg! Ma van a Badacsonylábdihegyi Szent Ignác napi búcsú, mert itt még a kápolna is Náci!?
Amúgy a tegnap délután 5-kor elkezdődő esőzés több mint 24 órás kitartó ostrom után végre elállt! A mai motorozás viszont nem jött össze, maradt a 4kerék és a hangulatom is olyan volt mint az időjárás, főleg mivel 170km-rel arrébb is esett folyamatosan. A programok közül csak Boldogkő várának látogatása jött össze ahol rendesen el is áztunk. Fotó is alig készült és az is rossz minőségben a párás levegő miatt, olyan volt mintha füstöltek volna a hegyek. Nem akarom elkiabálni, de talán holnap szárazabb lesz és talán... mert megérdemelnénk!
Igaz Miki?
Amúgy hol vagy?
A színemmel semmi baj sincs more mert Isten tökéletesre teremtett a maga hasonlatosságára és a színemet is pontosan eltalálta, majd ezután minden méltóság örökösévé téve, művének koronájaként elhelyezett ezen a földön az Úr 1973. évében.
A "gólyamese" amivel meg gyerekkoromban megetettek egy nagy humbug! Januári vagyok és itt bukott meg a dolog a gólya majd hülye lett volna Afrikából hazarepülni azért, hogy engem berakjon a kéményen.. aztán meg repülhetett volna vissza.
Ez ilyen egyszerű és magamtól jöttem rá
Remélem, hogy a "színeden" is javított valamit, mert amilyen fehér vagy a büdös életben nem kapsz segíjjt!
Délelőtt hajnali fél 10-kor úgy nézett ki, hogy esik, de mondom le van tojva, nekiindulok. Az előbb még sütött a nap. Néhány araszolás a Balaton parton, mert más is észrevette hogy jó idő lesz, és mindenki kirajzott! Most főzöm én is a pörköltet , holnap unokák lesznek, és fogyni fog! Na Allah növessze hosszúra Igazhitűek!
Itt is esik rendesen, ezt azért tudom mert csupa víz a hajam Laca ma lett 17 és elhívta a barátait én meg megígértem, hogy főzök egy jó nagy adag bográcsos pörit a társaságnak. Ők elfoglalták a garázst nekem meg maradt a szabad ég de nem estem kétségbe (nem az a típus vagyok ) egy szövött fóliát feszítettem ki és az alatt főzőcskéztem, de nem vált be a találmány a pöribe ugyan nem esett bele az eső de a füst is ott maradt alatta én meg levegőt is alig kaptam úgyhogy inkább kintről fűszerszámoztam az ételt és így nem úsztam meg szárazon. Amúgy finom lett és meg lettem dícsérve (meg itatva is) kicsit még ücsörögtem velük aztán hagytam őket magukra.
Holnap mennék motorral Mogyoróskára Anyával a gyülekezet után akikkel meg a kisebbik fiam kirándul, de már kezdek beletörődni, hogy négykerék lesz belőle, bár még reménykedem hátha..
Szép napot gézengúzok! Lejött cca:55mm eső, éjjel reggel 10 ig. Megint. nagy részének májusban kellett volna. De holnapra szebb időt mond.
Mondom, hogy muszáj volt! Ment volna arra amúgy a fene!
Azért az én motorom is "rendes". Csak kevés "célú".
Akkor is, minden "hiányossága" ellenére SZERETEM!
Szemem a pályán szeptember második fele nekem is tetszetős
Na szépen becsülöd mondhatom, földúton a sztráda ördögét.. miért nem veszel túraendúrót vagy olyat rendes többcélú motort mint a miénk
Nem szokott bántani, értek én a szóból is
Üdv CBTomm!
1,5-2 év elég nagy idő és ha nem tankoltad tele a motort és esetleg úgy tároltad akkor sajnos előfordulhat az ilyesmi. A tele töltött tanknak az a lényege, hogy minél kevesebb levegővel érintkezzen a benzin. Azt mondják az okosok, hogy a benzin az oxigénnel való érintkezés következtében hajlamos különböző kémiai folyamatokba belebonyolódni aminek eredménye elsősorban a korrózió. Ráadásul különböző fizikai és kémiai anyagok kicsapódása is megfigyelhető ami fehérkés sószerű lerakódásként látható a belső falon és ilyen módon természetesen a tanksapka csúszónyelve is "begyógyulhat". Nem tudom mennyire célravezető bármiféle zárolajzó használata, egy próbát megér, talán olyan valami kellene ami feltöri az oxidréteget és ha megmozdul a mechanika akkor majd lehet olajozni erre kitalált zárolajzóval. Mivel a Push Lock mechanikának belső nyelvei is vannak a tankot leszedném és átfordítanám, hogy a benzin (ha még van benne) elérje azokat a részeket amik esetleg a lerakódástól be lehetnek szorulva. A kettő együttesen valószínű segíteni fog. Ja! és fotót kérünk a gépről
Iszod is?! Ezt azért nem gondoltam volna!
Viszont utána meg taszítja a vizet. Ami jó. Nekem sok helyen bejött.
Nem szeretem az olajozós kontakt sprét (spray) mert egy kulcsos mondta: Ne kenjük a hengerzárat, mert beleragad a homok, és utána jobban kopik! Egyébként én mikor kimosattam tavasszal, nem hiszed el mik jöttek ki belőle! Alulról felfelé és kicsorog. Itt meg szakad az eső! Ma még csak annyi időre állt meg, hogy éppen le tudtam nyírni a füvet.