Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt, felelőtlenül isszuk!
Van még behűtve!
Te 1 igazi úriember vagy , Józsi!
De rajtam nem teszel túl, mert én 2 azaz kettő dobozzal is adnék!
( Még szerencse, hogy nincs itt! És így nem kell adnom! )
Nem is szóltam másról! Mert attól, hogy Ti beléptetek az antialkoholista ligába attól én még ihatok! Ti meg csak pusztítjátok!
Micsoda felelőtlenség!
Vagy már meg is ittad? Mert akkor nem!
Közelebb lennél adnék egy dobozzal!
Én nem is sörözök, csak éppen kibontottam egy dobozzal, és -magamba borítottam- ! Nahát! Azt meg csak a rossz nyelvek mondják hogy iszunk! Gyümölcs és árpalé !
Nálunk meg most nincs itthon
viszont van kerítésszaggató, de ahhoz most nincs kedvem
álmosít
Háááát........ mit is mondhatnék,..........én is épp sörözök.
...és milyen igaza van!
A Józsinak nincs nagy pofazacsija, de a piát azt szereti beletölteni!
Már aggódtatok, ugye?
Tegnap volt 1 kis hőemelkedés, de egyenlőre nem tűnik komolynak. Amúgy úgy teker, hogy egy egészséges gyereknek is becsületére válna! Majd csütörtökön mennek vissza, de 6 hétig gipsz lesz. Mondta a doki, hogy ez a legrosszabb törés, amit könyök tájékon össze lehet szedni. Meglátjuk.
Na megjött má
Szevasz Miki! Gyerek hogy van?
Miért? Arról beszélünk, amiről akarunk! Ha a motorokról, akkor a motorokról, ha csajokról, akkor a csajokról, ha a piáról, - csak hogy Nektek kedvezzünk, mert engem nem érdekel - akkor a piáról! Oszt kész! Aki meg árulkodik, azt pofon ütöm!
A gödény (pelikán), a nagy bőr pofacsacskójába csak addig tartja a vizet amig a halakat kiszűri, a víz az nem kell neki ugyhogy mégis megállja a helyét a hasonlat, mert a vizet mi se bírjuk
A söröcskét biztosan nem köpné ki
Most ugye Magadról beszéltél?
Csak megbeszéljük, a dolgainkat! És ha úgy nézem a "motorosok" is madarak! A "jobbik " fajtából! A gödényre gondolok ! Az egy nagyon "szomjas" madárfajta!
Oldalakat tudnék mesélni a kis törött lábú kék vércse megmentéséről, vagy a gyöngybagolyról aki kiesett a rétihéja karmaiból.. azonnal indult a Hortobágyi Nemzeti Park területi munkatársa és mi is, majd féluton találkozva adtuk át, hogy időben eljusson a madárkórházba. Sokat dolgozunk az oszlopok madárbaráttá tételén amivel pl. egyre több repülni tanuló kisgólyát védünk meg az áramütéstől és még sorolhatnám.. de inkább leállok mert még valaki bemószerol a moderátornál aztán úgy kizárnak, hogy abba hiba nem lesz.
Egyébként aranyosak a kis pihések!
Motorokról is beszélünk! Ha nincs vele ( a motorral) baj, akkor nem tudok mit mondani az ilyen dolgokról. Arról beszélünk, ami adódik! Azok a szürkevarjú fiókák roppant hasonlítanak a pelenkás képeidre! Gondolom egyik madár csak megismeri a másik "madarat"!
Hogy ne tipródj álmatlanul elárulom az első képen Kerecsen fiókák vannak. Tudod a Turul, aki a monda szerint legyőzte a fekete sasokat akik a magyarok nyájait pusztították és ezzel fenyegetetté vált a megélhetésük. Ugyanez a madár mutatta meg őseinknek az utat Pannóniába Attila földjére, majd amikor a nyugati határt elérték eltünt a szemük elől és ott végleg sátrat vertek. Így találtunk új hazát a Kárpát-medencében.
A második képen egyszerű szürke varjú fiókák láthatók, akik amikor másztam fel az oszlopra azt hitték én vagyok az anyukájuk és követelték a kaját Fura helyen fészkelnek és magányosan, ellenben a vetési varjakkal akik fákon kolóniákban érzik jól magukat.
Tisztára motoros fórum nem?
Az viszont tény, hogy Neked elég kigurulni a kapun és már szépeket is láthatsz. Nekünk ezért legalább 100km-t kell gurulni, persze azért mifelénk is vannak szép dolgok, de annak látványa nem mindenkinek adatik meg
Találós kérdés: milyen madárfiókák láthatóak a képen? Mármint az első kettőn, mert a harmadikon egyértelmű, hogy egy "jómadár" látható
Én azért mentem ma is egy kicsit. Igaz visszafelé már megáztam!
Ennyivel másabb világ lenne szűk 50km-rel arrébb?! Bár néha itt is előbújik a nap, de attól még csupa sár minden
Ja, tegnap itt is jártam. Váctól kb 8 km. Igaz autóval. Eső is esett.