Te 1 igazi úriember vagy , Józsi!
De rajtam nem teszel túl, mert én 2 azaz kettő dobozzal is adnék!
( Még szerencse, hogy nincs itt! És így nem kell adnom! )
Én nem is sörözök, csak éppen kibontottam egy dobozzal, és -magamba borítottam- ! Nahát! Azt meg csak a rossz nyelvek mondják hogy iszunk! Gyümölcs és árpalé !
Már aggódtatok, ugye?
Tegnap volt 1 kis hőemelkedés, de egyenlőre nem tűnik komolynak. Amúgy úgy teker, hogy egy egészséges gyereknek is becsületére válna! Majd csütörtökön mennek vissza, de 6 hétig gipsz lesz. Mondta a doki, hogy ez a legrosszabb törés, amit könyök tájékon össze lehet szedni. Meglátjuk.
Miért? Arról beszélünk, amiről akarunk! Ha a motorokról, akkor a motorokról, ha csajokról, akkor a csajokról, ha a piáról, - csak hogy Nektek kedvezzünk, mert engem nem érdekel - akkor a piáról! Oszt kész! Aki meg árulkodik, azt pofon ütöm!
A gödény (pelikán), a nagy bőr pofacsacskójába csak addig tartja a vizet amig a halakat kiszűri, a víz az nem kell neki ugyhogy mégis megállja a helyét a hasonlat, mert a vizet mi se bírjuk
A söröcskét biztosan nem köpné ki
Csak megbeszéljük, a dolgainkat! És ha úgy nézem a "motorosok" is madarak! A "jobbik " fajtából! A gödényre gondolok ! Az egy nagyon "szomjas" madárfajta!
Oldalakat tudnék mesélni a kis törött lábú kék vércse megmentéséről, vagy a gyöngybagolyról aki kiesett a rétihéja karmaiból.. azonnal indult a Hortobágyi Nemzeti Park területi munkatársa és mi is, majd féluton találkozva adtuk át, hogy időben eljusson a madárkórházba. Sokat dolgozunk az oszlopok madárbaráttá tételén amivel pl. egyre több repülni tanuló kisgólyát védünk meg az áramütéstől és még sorolhatnám.. de inkább leállok mert még valaki bemószerol a moderátornál aztán úgy kizárnak, hogy abba hiba nem lesz.
Motorokról is beszélünk! Ha nincs vele ( a motorral) baj, akkor nem tudok mit mondani az ilyen dolgokról. Arról beszélünk, ami adódik! Azok a szürkevarjú fiókák roppant hasonlítanak a pelenkás képeidre! Gondolom egyik madár csak megismeri a másik "madarat"!
Hogy ne tipródj álmatlanul elárulom az első képen Kerecsen fiókák vannak. Tudod a Turul, aki a monda szerint legyőzte a fekete sasokat akik a magyarok nyájait pusztították és ezzel fenyegetetté vált a megélhetésük. Ugyanez a madár mutatta meg őseinknek az utat Pannóniába Attila földjére, majd amikor a nyugati határt elérték eltünt a szemük elől és ott végleg sátrat vertek. Így találtunk új hazát a Kárpát-medencében.
A második képen egyszerű szürke varjú fiókák láthatók, akik amikor másztam fel az oszlopra azt hitték én vagyok az anyukájuk és követelték a kaját Fura helyen fészkelnek és magányosan, ellenben a vetési varjakkal akik fákon kolóniákban érzik jól magukat.
Tisztára motoros fórum nem?
Az viszont tény, hogy Neked elég kigurulni a kapun és már szépeket is láthatsz. Nekünk ezért legalább 100km-t kell gurulni, persze azért mifelénk is vannak szép dolgok, de annak látványa nem mindenkinek adatik meg
Találós kérdés: milyen madárfiókák láthatóak a képen? Mármint az első kettőn, mert a harmadikon egyértelmű, hogy egy "jómadár" látható
De rajtam nem teszel túl, mert én 2 azaz kettő dobozzal is adnék!
( Még szerencse, hogy nincs itt! És így nem kell adnom! )
Vagy már meg is ittad? Mert akkor nem!
viszont van kerítésszaggató, de ahhoz most nincs kedvem
álmosít
Tegnap volt 1 kis hőemelkedés, de egyenlőre nem tűnik komolynak. Amúgy úgy teker, hogy egy egészséges gyereknek is becsületére válna! Majd csütörtökön mennek vissza, de 6 hétig gipsz lesz. Mondta a doki, hogy ez a legrosszabb törés, amit könyök tájékon össze lehet szedni. Meglátjuk.
Szevasz Miki! Gyerek hogy van?
A söröcskét biztosan nem köpné ki
A második képen egyszerű szürke varjú fiókák láthatók, akik amikor másztam fel az oszlopra azt hitték én vagyok az anyukájuk és követelték a kaját Fura helyen fészkelnek és magányosan, ellenben a vetési varjakkal akik fákon kolóniákban érzik jól magukat.
Tisztára motoros fórum nem?
Találós kérdés: milyen madárfiókák láthatóak a képen? Mármint az első kettőn, mert a harmadikon egyértelmű, hogy egy "jómadár" látható