Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért? Itt süt a nap.
Még szerencse, hogy tegnap előmerészkedtem a borongós időben, ma már nem sikerült volna szárazon megúszni. Legalábbis itt a keleti végeken nem sok esély lenne rá
Váljon egészségedre!
Egészségedre Laci! Én is ittam egyet, meg egy felet (ami megmaradt tegnapról) De amit akartam azzal elvégeztem. Megnéztem a képeket, és tetszik.
Jut eszembe! Romániába tervezek egy túrát Nagyváradtól Pusztaújlak irányába ill. attól még föl északra, ahogy Ausztriában is bevált a domborzati térképen kijelölt koordináták alapján. Várhatóan augusztus 14.-én mert a többi napjaim foglaltak, izgamas lesz és belefér 300-400km-be, attól függ ki honnan indul.
Ki akar jönni?
Üdv Neked is!
Nekünk mákunk volt, főleg ahhoz képest ahogy indult a motorozás. Közvetlen indulás után elkezdett cseperegni, ezért az égiképet figyelve egy másik irányt választottam. Úgy terveztem megnézzük a Kráter tavat és ha nem lesz eső kimegyünk a Vekeri-tóhoz is és körbesétáljuk. Mivel a Vekeri felé volt tisztább az ég arra fordítottam a Csühöst. Mikor kiértünk alig sétáltunk el a tó túloldalára és már zuhogott is az eső , egy kis kúptető alatt találtunk menedéket (1kép) ahol majd egy órát vártunk mire kitisztult valamelyest az ég, szégény Csühös meg addig ott ázott szomorúan a tó bejárójánál Aztán hirtelen odafent elzárták a csapot és kisütött a nap, ittunk egy kávét a büfében és elindultunk Nagyhegyes irányába. A kukorica tengerben leledző kis oázisszerű tó csendes volt, mindössze egy horgász volt kint. Kezdett megint beborulni ezért némi fotózkodás után elindultunk haza de még egy fagyi belefért Hajdúszoboszlón. Alig értünk haza rákezdett esni és már dörög is, viszont most nem vagyok ügyeletes úgyhogy iszok egy sört.
Szép napot Laci! Eltellett a nap és remekül haladtam a dolgommal. Szerencsére az eső , amíg kint volt dolgom, csak addig esett! Ahogy belülre jöttem, azonnal abbahagyta!
Tegnap este én is aggódva figyeltem az elrejelzéseket, a köpönyeg szerint szombatra azaz mára 11mm csapadék várható, ezt reggelre 7mm-re módosították, de eddig még 1 csepp sem esett. Elvégzem az itthoni teendőket és ebéd után felnyergelem a Csühöst. Mikit is hívtam de nem ér rá, ha az idő engedi megmutatom Anyának a nagyhegyesi krátertavat. Neked meg szurkolok, hogy eláljon az eső
Tegnap délután , mondom megyek egy kört! Mire megmosdottam, átöltöztem, addigra eleredt az eső. Ezért levedlettem, és ennyiben maradtam! Viszont most reggel, a változatosság kedvéért esik! Bajnak nem baj, de miért nem tud éjjel esni?
Arra azért vigyázok
Örülök, hogy jobb belátásra tértél! Nehogy felboruljon, a családi harmónium!

Meggyőztetek, mégse veretem szét a tudományt a fejemben, meg aztán 17-év házasság után már késő forradalmat csinálni. Marad minden a régiben, sör helyett ásványvíz és közben vontatok, azt meg hogy nem vagyok papucs majd kidumálom valahogy
Attól tartok, hogy nem egészen a Te elképzelésed szerint fog ez a dolog alakulni! A kupán vágás még hagyján, de azt sodrófával fogod kapni!
Igen. Attól tartok én is, hogy nem a sör fog kupán vágni!
Ha lesz ilyen legközelebb akkor előtte megedzem az asszonyt, már ki is találtam hogy lesz. Viszi majd a hátizsákot benne a hideg söröket amiket majd szépen töltögetek magamba, ja és fordítva lesz mert Ő fog vontatni, főleg ha még meleg is lesz és kupánvág a sör
Valahogy majd megbeszélem vele, ha több napig nem írnék akkor nem jött össze a projekt
Nem hangzik valami túl jól, de még kicsi és könnyen átvészeli. Az enyémeimmel is voltunk párszor a balesetin, volt biciklis történet, játszóteres mászókáról leesős, de a legdúrvább az volt amikor a nagyfiú önvédelem órán összerugott egy másik gyerekkel amit törés nélkül úszott meg, de a hámsérülésen keresztül felszedett valami súlyos fertőzést amitől magas láza lett és 3hétig infúziózták a kórházban, akkor nagyon megijedtünk, mert még az orvosok se tudták hogy konkrétan mi van.
Valami játszótéren, kölcsön biciklivel, valami ugrató féleségen, bal felkar, könyök fölött, törve, kifordulva, egy rész leszakadva.
Drót, csavar, műtét.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy minden rendben, 6 hét gipsz, 4 hónap múlva - altatásban - a vasak ki.
"Úgyhogy ha jobban belegondolok akkor én ott egy hős voltam, vagy valami olyasmi..."
Te nem vagy egy hegylakó! Nnna majd jövőre!
Rendes embernek rendes a hivatása Laci ! Errefelé van egy mondás: "Rendes" embernek marhaszaros a töke!
Pedig majdnem mindenhová autóval mentünk, de szegény Laci volt a "vontató" !
Szegény gyerek! Majd kinövi, és mostantól talán óvatosabb lesz!
Hogy Te nem tudsz örülni semminek sem?! Úgy vagyok vele , hogy ha már nem tudom megcsináltatni, akkor "jó képet vágok" hozzá! És tényleg örülök, mikor valamit elkészítve megnézem! Eredmény: Ó de jól elqrtam! Felemelő érzés! De tényleg szeretek tevékenykedni!
Jobbulást kívánok neki! Mi történt?
Említettem, hogy az ikrek közül Miklóska tegnap előtt eltörte a kezét? Szerintem nem. Egerben műtötték tegnap.
Holnap jönnek haza, mert másnaponként menni kell kötözésre. Sz@r ügy.
Simán megmagyarázom délben hány óra van