Te Laci, Te!
Úgy kidumáltad magad, hogy 1 politikus becsületére is válhatott volna! Nem akarsz pályát váltani? Az előbb úgyis sírtál, ríttál!
Igaz, Krisztina hátán másztál ki belőle, sőt mindjárt már kitüntetést is érdemelnél...... Szerinted!
Nem is vagyok "krumpli nudli" meg "lekvár" se ahogy azt a múltkor olyan szépen mondtad
Azért hogy átérezd és sajnálj elmondom mi vót. Először is baromi meleg, viszont gyönyörű volt a táj és szerettünk volna egy nap alatt minél többet látni. Józsi a lelkén viselte ezt és igyekezett minden megmutatni. Még én bírtam is, de az Asszonyom aki a postahivatalban ülőmunkához van szokva nehezen viselte az amúgy is szokatlan terepet. Nem volt mese vontattam, mint az ősember, csak én a kezét fogtam nem a haját így aztán nekem is az inamba szállt másnap a fájdalom. Úgyhogy ha jobban belegondolok akkor én ott egy hős voltam , vagy valami olyasmi...
Mindent csinál, bont, felújít, ablakot épít be amit ráadásul Ő csinált, meg ami csak el lehet képzelni mindent... mindig lebont valamit azért, hogy újra felépítse és mind ezt egyedül! Közben pihenés képpen idegenvezetőként is funkcionál, sőt még a hegyet is úgy mássza, hogy a fiatalok is megirigyelhetnék. Mi momentán másnap nem bírtunk lábraállni az izomláztól
Aktív nap után vagyok én is, ez nem azt jelenti, hogy a nap (mint égitest) volt aktív, hanem én A nap most kicsit visszavett itt a keleti végeken, trónját átvette a szél és az eső és bizony a héten sort vett a szomszédos régiókon is, hétfőn Nyíregyházát, kedden Szolnokot, szerdán pedig bennünket picsázott el. Ma egész nap daruztam, fákat szedtünk le a hálózatról és fogyasztói csatakozókat kötöttünk vissza. Munka után lepődtem meg amikor a menetlevelet lezártam és bőven 250km felett "túráztam" a készenlétes daruval a melóról meg nem is beszélve amit közben lenyomtunk
Miért nem tudtam én valami "rendes" hivatást választani...
Még emlékszem arra,hogy anyám hamut kevert vízbe, és abból csinált hamulúgot, amivel mosni tudott! Ma "építkeztem" még szerencse hogy nem volt nagyon meleg!
Jól látod!
Nem is gondolkodok sokat, mert 1 kanyi vasam sincs, tehát marad a Penge!
Amivel igen meg vagyok elégedve!
Ha meg majd megyünk együtt, 1 kör erejéig cserélhetünk is.
Na most már tudom miért kellett Neked 130 lovas motor a kanyarokban csak becsorogsz, aztán odahúzod így kompenzálod a lemaradást. Nekem elég 86 ló is, de az mind nyerít a kanyarokban is
Igazad van, de azért vannak dolgok amiről nem az oroszok tehetnek, ilyen pl.a környezetünkre való igényesség. A Nagy Sándor emlékmű a várostól kicsit arrébb helyezkedik el, az egyik 120kV-os távvezetékünk mellett, valami barom (nem túlzok) egy pótkocsi szemetet borított le oda, de napi szinten látom a kocsiból kirepülő csikkeket de akár pillepalackot vagy hamburgeres zacsit is. Vagy amit meséltél a tapolcai Malom-tó egyetlen öreg hattyújáról, amit megettek... Dani azóta is emlegeti. Meg még számtalan dolog amit egy külföldi vendég is lát, aztán csodálkozunk ha kint nem szivesen látnak minket. Nagymamáék szegények voltak mint a templom egere, tőle hallottam ezt a mondást "nem szégyen ha foltozva van a ruha, viszont az már igen ha koszos"
Pedig ég is a bőr a pofámon, mert a nátziakot kifelejtetted! Pedig a kápilna is előttem náci, (Szt. Ignác) a nagyapám is Náci volt (Ignác) Auswiccban halt meg! Részeg volt és kiesett az őrtoronyból!
Hopp, hopp! Ha már politizálunk.
Pontosítanék! Bolsevista zsidó (!) pusztítás - pld az ávh (is) tele volt velük - ami tönkre tette az országot! Az ostoba idióták - akik meg rájuk szavaznak - befejezik a "művet" !
Ragaszkodjunk tényekhez!
Tudod Laci ez az a látható különbség, ami mutatja hová juthattunk volna, ha nincs nálunk az 55 éves bolsevista pusztítás! Mert tőlük '55-ben kimentek az oroszok! Nekünk meg itt hagyták őket! És még az agyhalottak tömege visszaszavazza ezeket háromszor?! Hogy teljesen leamortizálják, lezüllesszék az országot!?
Üdv Urak!
Rendezgettem azt a több száz fotót amik a múlt héten készültek Ausztriában és gondoltam mutatok Nektek néhányat amin látszik mennyire más világ az. Előzményként még itthon a Google Eart segítségével terveztem meg az utat, magasabban fekvő területeket kerestem ami ritkán lakott, főként erdős részeken keresztül vezető utakkal. A kisebb falucskáknak gondolt helységneveket beütöttem a GPS-be és csodálkoztam, hogy nem ismeri fel, aztán inkább rávittem az egeret és az alsó mezőben megjelenő koordinátákat mentettem el. Olyannyira jól sikerült a dolog, hogy elvétve találkoztam egy-két traktorral és benzinkutat se láttunk sehol, viszont a melékutak amik a tanyákat kötik össze olyan szinten voltak tükörsimák ha nem látom nem hiszem el. Amit a Google-on láttam azok tanyák voltak gazdasági épületekkel és általában egy nagyobb lakóházzal hozzátartozó hatalmas szépen megművelt tarkabarka földtáblákkal, gondolom a gazdálkodó család neve és egy helyrajzi szám volt az utmutató táblákon, ezért nem tudta értelmezni a GPS sem. Gyönyörű környezet, 17%-os emelkedők és csodás kilátások kiérve az erdőkből. A nagyobb falvakban is rendezett parkok, térburkolatból megcsinált járdák gusztusos lakókörnyezet fogadott bennünket és hát amiről beszéltem az utak amin szivesen végigcsorognék a Csühössel is, csak ne lenne olyan messze.
Biztosan szép Bécs is, ajánlottak több látnivalót mint pl.a Schönbrunni kastély, de nem bántam meg, hogy inkább egy kevésbé ismert a civilizációtól elzártabb területet jártunk be, ami számunkra sokkal izgalmasabb volt.
Úgy kidumáltad magad, hogy 1 politikus becsületére is válhatott volna! Nem akarsz pályát váltani? Az előbb úgyis sírtál, ríttál!
Igaz, Krisztina hátán másztál ki belőle, sőt mindjárt már kitüntetést is érdemelnél...... Szerinted!