Látom volt esemény bőven! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk résztvenni a túrán, de ahogy Péter mondta lakodalomban voltunk, ppontosabban a Mezőcsát Kultúrájáért Alpítvány által megrendezett II. Mezőcsáti Mennyegzőn, ahol ráadásul vőfély szerepkörben szerepeltem, illetve a Mezőcsáti Népiegyüttes oszlopos tagjaként hivatásból is táncoltam, és a teljesség kedvéért a Mezőcsáti Citerazenekar elsőprímásaként bazseváltam is egy kicsit. Gondolhatjátok, hogy ezt józanul nem is bírtam volna ki! Reggel négyig dajdajoztunk, így esély sem maradt a motorozásra Ráadásul most az aratás végeztével kezdem a földet túrni, úgyhogy a ruszki csodát tuningolom, vagy három napja
Majd elküldöm mailbe, egyik alkalommal leírtam egy srácnak és jöttek az okos festők több éves múltal akik elkezdtek okoskodni úgy, hogy referenciát nem mutattak, meg olyan is volt aki látott olyat aki már festett
Nem bonyolult, csak van néhány trükk le fogom írni én hogyan csinálom.
Hello Laci!
Igen, nekem is feltűnt a kis stiftes gyerek. Csak RÁD való tekintettel nem mutattam meg, hiszen együtt motoroztunk. Az pedig nem erről szól. Meg tiszteletlenség is lett volna Veled szemben.
Persze ha egyedül lettem volna, rövid úton megmutattam volna, - egyik kollégám szava járását idézve - hogy hanyas a kabát!
Ja ezen a linken vannak a képek: http://viztarozo.sumakker01.fo...
Ha kell, akkor szólsz, és tömörítve, emilesen elküldöm.
Vagy küldhetem is?
Nem motorfüggő a dolog, inkább sokszor a vagányság és tapaszalatlanság keveréke szűli az ilyen eseteket. Persze itt nem tudni mi történt ezért nem is ítélkezhetünk
Viszont emlékszel tegnap a fekete swiftes gyerekre aki megelőzött minket majd elengedett a 4-es úton, majd megint előzött és bevárt majd újra begyorsult...
Ha akartuk volna (főleg az RR) álva hagytuk volna a kis kolbászfüstölőjét, hiába volt rajta hurkatöltő méretű sport rotyogó
De mi a saját tempónkban szépen... pedig az felhívás volt keringőre, nem is tudom mit gondolt szegénykém na ehhez kell önuralom és tetszett, hogy nem vetted fel a kesztyűt
Az ilyenek már régen hidegen hagynak engem is
Mióta rátaláltam erre a motoros oldalra azóta ezt a fajta élménymotorozást népszerűsítem amennyire csak tudom
Nem is kell hozzá sok lóerő, csak egy jó terv és egy olyan motor amivel örömmel indulsz el és élvezed a tájat.
Ha meg még közben hasonló mentalitású barátokat is szerez az ember akikkel szivesen elindul bárhova, az már eleve nem lehet rossz
A túrán meséltem a többieknek milyen szépen letolattam a szembelévő szomszédod kerítését amikor érkezéskor túlszaladtam a kapubejáródon Ahhoz képest amekkorát szólt nem lett nagy baj, csak én ám minden járművemre olyan kényes vagyok mint a Csühösre ezért ma már orvosoltam is a problémát munka után. Szerencsére a szinkeverés is jól sikerült amit a Kód alapján kevertek ki és a felni sérülését is sikerült kijavítanom.
Mutatom Neked is a folyamatot és a végeredményt, már csak hogy nyugodtan tudj aludni emiatt
Na ilyesmire gondoltam, amikor a túrán megemlítettem, hogy bizonyos kor alatt nagy cm3-re nem adnék jogsit. A rutin elég nehéz kérdés, mert vezetés nélkül nem lehet rutint szerezni, de úgy gondolom, hogy egy adott kor már kellőképp meggondoltá teszi az embert. Akit meg nem azzal később sincs mit kezdeni. Viszont autóval is lehet közlekedési rutint szerezni, tehát egy 5 éves B kat jogsi után lehetne A-t szerezni, az nagyban csökkentené a rutintalan motorosok miatti baleseteket.
Felőlem előbb is abbahagyhattuk volna. A Zoliét sem néztem jó szívvel, hát még a sajátomat. Ti viszont tényleg ne dobáljátok így is elég kg dőlt már el. A víz kivert, mikor így is később belegondoltam, hogy mekkora szerencse, hogy tolta a lányom a dobozt, mikor matatott benne, nem magára húzta a több mint 250 kg súlyt. Mert elkapni kb annyi esélyünk volt, mint féllábú tengerésznek a seggberugó versenyen. Szóval lehet ebben bőven látni a jót is. Kevéssel megúsztam, de valóban ennyi mostmár elég lehetne.
http://www.haon.hu/motorkerekp...
Ez nem sokkal előtte történt, hogy épp arra mentem haza fele, este 6 körül. Akkor még a földön feküdt a motor.
A motorosok megítélését se szolgálja.
Látom volt esemény bőven! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk résztvenni a túrán, de ahogy Péter mondta lakodalomban voltunk, ppontosabban a Mezőcsát Kultúrájáért Alpítvány által megrendezett II. Mezőcsáti Mennyegzőn, ahol ráadásul vőfély szerepkörben szerepeltem, illetve a Mezőcsáti Népiegyüttes oszlopos tagjaként hivatásból is táncoltam, és a teljesség kedvéért a Mezőcsáti Citerazenekar elsőprímásaként bazseváltam is egy kicsit. Gondolhatjátok, hogy ezt józanul nem is bírtam volna ki! Reggel négyig dajdajoztunk, így esély sem maradt a motorozásra Ráadásul most az aratás végeztével kezdem a földet túrni, úgyhogy a ruszki csodát tuningolom, vagy három napja
Nem bonyolult, csak van néhány trükk le fogom írni én hogyan csinálom.
Igen, nekem is feltűnt a kis stiftes gyerek. Csak RÁD való tekintettel nem mutattam meg, hiszen együtt motoroztunk. Az pedig nem erről szól. Meg tiszteletlenség is lett volna Veled szemben.
Persze ha egyedül lettem volna, rövid úton megmutattam volna, - egyik kollégám szava járását idézve - hogy hanyas a kabát!
Ja ezen a linken vannak a képek: http://viztarozo.sumakker01.fo...
Ha kell, akkor szólsz, és tömörítve, emilesen elküldöm.
Vagy küldhetem is?
Viszont emlékszel tegnap a fekete swiftes gyerekre aki megelőzött minket majd elengedett a 4-es úton, majd megint előzött és bevárt majd újra begyorsult...
Ha akartuk volna (főleg az RR) álva hagytuk volna a kis kolbászfüstölőjét, hiába volt rajta hurkatöltő méretű sport rotyogó
De mi a saját tempónkban szépen... pedig az felhívás volt keringőre, nem is tudom mit gondolt szegénykém na ehhez kell önuralom és tetszett, hogy nem vetted fel a kesztyűt
Az ilyenek már régen hidegen hagynak engem is
Nem is kell hozzá sok lóerő, csak egy jó terv és egy olyan motor amivel örömmel indulsz el és élvezed a tájat.
Ha meg még közben hasonló mentalitású barátokat is szerez az ember akikkel szivesen elindul bárhova, az már eleve nem lehet rossz
Mutatom Neked is a folyamatot és a végeredményt, már csak hogy nyugodtan tudj aludni emiatt
Karburátor membránt keresek!
Tudtok egy helyet ahol kapható!
Üdv
driz
Ez nem sokkal előtte történt, hogy épp arra mentem haza fele, este 6 körül. Akkor még a földön feküdt a motor.
A motorosok megítélését se szolgálja.