Egyébként a versenyen nagy baj nem történt, csak még "gyakorolniuk kell" " Hirtelen és sötétben jött a szél, és elfelejtették sokan behúzni a vitorlákat.
Még Sopronban hallottuk a rádióban, hogy mentik a vitorlásokat, volt amelyik elsüllyedt, de a szerencsésebbek csak a nádasban kötöttek ki vagy futottak zátonyra.
Sajnálom őket, szépek voltak ahogy ott együtt haladtak a nagy vizen és bontogatták a vitorlákat
Hazaértem én is, igaz nem most, még a keddi vihar következményeit kellett felmérni Apámnál, hogy holnap a biztosító felé tudjam jelezni a kárigényt.
A túra nagyon jó volt szép helyeken jártunk, Jól választott útvonalat Miki.
Majd ha a fotókat feltöltöm a picassára mutatom a linket azonnal és onnan elérhető lesz mindenkinek akit érdekel.
Józsi! Mutatom Neked mennyire felnéznek rám
De szerintem most már hagyjuk abba ezt a motor borogatást, mert már csak a Lacié, Lajosé, vagy az enyém van hátra, azt meg már ne erőltessük!
Na nézzünk 1 képet.
Megjöttünk a mai túráról, ami nagyon kellemesre sikeredett, köszönet érte Mikinek A kezdet kissé nehézen indult, ugyanis tendenciává válik nálunk a motorok borogatása (pedig nem volt még hőemelkedésük sem ) Ezúttal az enyém volt az áldozat, a múltkori Zoli GSXF fűkaszája után. Önmagában ez még nem szegi az ember kedvét, viszont a fékkarom olyan karikába görbült, hogy problémás volt elérni fékezéskor. Laci gyorsan kerített szerszámot, mert szégyen nem szégyen, egyikünk sem bírta kézzel visszahajlítani. A szerszámmal már ment a dolog, csak sajnálatos módon elértük az anyag szakítószilárdsági határát. Eredmény egy egyenes ámde mérsékelten hosszú fékkar. Rövid de annál keményebb terepmotoros teszt után úgy döntöttem bevállalom a csonkolt fékkarral a túrát. Mint bebizonyosodott jó döntés volt. A motoron más külsérelmi nyom nem esett, így minimális a veszteség és egy jó túra kipipálva. Ja megnéztem a shox katalógusba az árakat és a Mikinek felvázolt emlékezetből előszedett 2500 Ft majdnem stimmel. 2600, de a fék és kuplung együtt (13006/db). Szóval anyagilag sem nagy mutatvány. Legalább le lesz cserélve a már hajtogatott kuplung karom is.
És végül pár kép:
örülök Laci, hogy épségben hazaértetek! Ezért szerettem volna, ha több napig vagytok, mert lenne még program! De örülök, hogy sikerült "aktív pihenést" szervezni! Na majd legközelebb!
egyébként a vitorlásverseny, amit láttunk, a "kék szalag" verseny volt. Az este érkező szél miatt egy csomó hajót menteni kellett!
Jó estét!
Szerencsésen hazaértünk, 1679km van a hátunk mögött és mondhatom úgy elfáradtunk mint az igásló, holott pihenni mentünk. Gyönyörű Sopron környéke és kicsivel arrébb a "sógoroknál" is tettünk egy kalandos kitérőt ami a GPS szerinti nehezen értelmezhető helységnevekből adódott
A csütörtököt teljes egészében Józsival töltöttük aki megmozgatott bennünket rendesen , de ezzel együtt olyan élményekben volt részünk ott a Balaton környékén amit nem feledünk el egy darabig.
Józsi!
Köszönöm, hogy időt szántál ránk és igyekeztél minél többet kihozni abból az egy napból. Az első képen látható idézet akár tőlünk is származhatna, hiszen ugyanazt éreztük mi is ott "Tündérországban".
Hello Józsi!
Hallom ott jártak Laciék. Meg elvitted őket mindenfele. Meg etetted is a csapatot. Ennek örömére iszok is 1 kis sört, mert kikiabált a hűtőből!
Feltöltöttem a fotókat, itt elérhetőek: link
Sajnálom őket, szépek voltak ahogy ott együtt haladtak a nagy vizen és bontogatták a vitorlákat
A túra nagyon jó volt szép helyeken jártunk, Jól választott útvonalat Miki.
Majd ha a fotókat feltöltöm a picassára mutatom a linket azonnal és onnan elérhető lesz mindenkinek akit érdekel.
Józsi! Mutatom Neked mennyire felnéznek rám
Péter nagylánya + Lázbérci víztározó.
Na nézzünk 1 képet.
És végül pár kép:
egyébként a vitorlásverseny, amit láttunk, a "kék szalag" verseny volt. Az este érkező szél miatt egy csomó hajót menteni kellett!
Szerencsésen hazaértünk, 1679km van a hátunk mögött és mondhatom úgy elfáradtunk mint az igásló, holott pihenni mentünk. Gyönyörű Sopron környéke és kicsivel arrébb a "sógoroknál" is tettünk egy kalandos kitérőt ami a GPS szerinti nehezen értelmezhető helységnevekből adódott
A csütörtököt teljes egészében Józsival töltöttük aki megmozgatott bennünket rendesen , de ezzel együtt olyan élményekben volt részünk ott a Balaton környékén amit nem feledünk el egy darabig.
Józsi!
Köszönöm, hogy időt szántál ránk és igyekeztél minél többet kihozni abból az egy napból. Az első képen látható idézet akár tőlünk is származhatna, hiszen ugyanazt éreztük mi is ott "Tündérországban".
Hallom ott jártak Laciék. Meg elvitted őket mindenfele. Meg etetted is a csapatot. Ennek örömére iszok is 1 kis sört, mert kikiabált a hűtőből!
Ott találkozunk. De 11 fele már kezdjetek el gyanakodni!
link