Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkonzultáltam, 9 órát javasolnék. Találkailag.
Helyes! Ezt szeretem!
A találkozás időpontját, helyét még megbeszéljük, az időjósok szerint már nem lesz - két napja még volt - eső, csak gatyarohasztó meleg. Legfeljebb gyorsan megyünk.
Már csak Lajos kérdéses. Ja, a tesóm nem jön, még nem jó a keze, nem rizikózik.
Ez egy percig nem volt kérdéses. Sőt a többes szám helyes, mert ketten megyünk
Akkor kitalálom: jössz Te is!
Kegyetlen az ilyet végignézni. Múlt héten éppen ez volt nálam is. Visszatérve van biztim, ami rendezi is a káromat, remélem Te is hasonlóképpen állsz. Viszont az idegességet, a rengeteg munkát ami utána van, nem rendezi semmi.
Valóban lehet élőben más lesz. De lehet az előítéletem is, nekem mint mondtam a fém jobban tetszik Én a doboznál semmi komfortcsökkenést nem vettem észre, de a magasságunk miatt lehet, hogy én jobban kitakarom a szelet előle. Mindenesetre én hozom a túrára, amióta megvan nem hiányzik a hátizsák
Ilyen nyűgös ember vagyok én Nem számoltam hány talicska levelet hordtunk le a kert végébe de nem keveset... az almafának annyi, a paradicsom is fekszik... meg még amit nem láttam a sötétben
Most viszont elköszönök néhány napra, aztán valahogy bírjátok ki, tudom nem lesz könnyű
Minden jót Urak!
ha meleg van az a baj, ha hideg akkor meg az? Neked az Isten sem tud a kedvedre tenni!
Még szakad...
Leszakadt az ég! Az udvar úgy néz ki mint a csatatér... hajnalban meg indulnánk a veteményest még meg se mertem nézni Az előbb még 35°C volt, most 17 van!
No megyek az udvart rendberakni...
Raktam fel ide a fotók közé galériát és érdekes módon még nem minuszolta le senki, Te vagy az első akinek nem tetszik volt itt nálam az X4-es haverom (aki már nem is X4-es mert elcserélte egy Intruderre ) és neki is nagyon tetszett. Ma sütkéreztettem egy kicsit a napon és a felforrósodott bőr szépen kisimult, én személy szerint nem tudok betelni vele annyira tetszik, lehet élőben másképp mutat.
A doboznál nem attól félek, hogy leesik (bár már arra is volt példa) hanem ha fent van akkor nem olyan a motorozás főleg ha van egy kis oldalszél vagy ha sokat kell előzni. Ha a dobozba belekap a szél érződik a motoron is, sokkal komfortosabb ha nincs fent.
A tanktáskába befér a szedvics és a hűsítő is, sokkal szabadabb úgy a motorozás ezt nekem elhiheted
Az öltözékről annyit, hogy a kordura felsőt mindig felveszem, de a cipzárt egy 5cm-re lehúzom (felül még fogja a tépőzár) a kabát ujján is lehúzom a cipzárt és a kesztyűbe nem húzom be. Ezeken a réseken keresztül el se hiszed mennyit tud hűteni a menetszél. Nadrágot én is farmert húzok, de ha nincs nagyon kánikula inkább a bőrt.
Farmerben! Nadrág dzseki csizma farmeringgel. Begombolva! Nehogy a darázs kontaktot létesítsen a bőrömmel!
Na ez az első újításod, ami kifejezetten nem tetszik. Szerintem nem kell egy motort öltöztetni. Sokkal szebb a fém tank. A doboz meg jöhet nyugodtan. Mentem én már... hogy is fogalmazzak... a megengedett legnagyobb sebesség közelében dobozzal, semmi gond nem volt
Egy kérdés: Ti ebben a kellemes időben miben motoroztok? Engem már a rosszullét kerülget a kabáttól. Nadrágnak már régóta csak farmert hordok, mert a cordura rásül az emberre. Node ha belegondolok, hogy majd 400 km felöltözve közel 40 fokban...
Ja és nem elfelejtettem, csak elhagytam.
Köszi, 10 után hívlak
Elfelejtettem, nincs nálam! Reggel 10 től be leszek kapcsolva mert megyek unokázni, és bekapcsolom! Meleg volt, elvagyok bambulva.
Közben a bagster is elkészült, rá is feszítettük a tankra, kicsit még igazodnia kell de majd a nap megoldja a problémát. Tanktáskás előkészítése is van, jövő vasárnap letesztelem , dobozt nem viszek mert hajtós lesz a menet álítólag
Valami frankó bőrápolót kell néznem , megérdemli a gondoskodást
Nem tudlak a megadott számon elérni, már Mikit is hívtam ezügyben, a telefonszám egyezik, lehet lemerültél, vagy ki vagy kapcsolva?
Nem lehet meglepődni szegény cicceken! Még a bundát sem tudja levetni!
A tervezés szépsége a Te feladatod marad, ha megoldható akkor Bánhorváti nehogy kimaradjon, a Radnóti utca vége felől közelíthető meg a Lázbérci tározó látványosabb része.
Mivel nem lesz netem ezért nem tudom majd követni az eseményeket, de majd hívlak, a többiek felé is közhíreljed a fennforgást.

Amúgy "kutyameleg" van amit a cicák is éreznek, én meg úgy meginnék egy hideg sört!
http://www.panoramio.com/photo...
Ma korán reggel - 7 órakor - nyergeltem a pengét, mert tőlem 50 km-re az egyik kuncsaft megtörte az üveget a bejárati ajtajába, elmentem megmérni, hogy milyen méretű kell bele. Vissza fele már kicsit így is meleg volt. De jó volt, én voltam a leggyorsabb.
Te csak ne vigyázz az én egészségemre ilyen nagyon! Arra majd én vigyázok! Nehogy "megterhelődjél"! A nagy vigyázásban!
Ahogy mondod, nagyon helytelen! Már hogy megiszom előled, és ezáltal hozzájárulok az egészséges életmódodhoz! És ezt Te nem értékeled! Na EZ a nagyon helytelen! Pedig örülhetnél, hogy ezt felvállalom Érted! Érted?