Helyes! Ezt szeretem!
A találkozás időpontját, helyét még megbeszéljük, az időjósok szerint már nem lesz - két napja még volt - eső, csak gatyarohasztó meleg. Legfeljebb gyorsan megyünk.
Már csak Lajos kérdéses. Ja, a tesóm nem jön, még nem jó a keze, nem rizikózik.
Kegyetlen az ilyet végignézni. Múlt héten éppen ez volt nálam is. Visszatérve van biztim, ami rendezi is a káromat, remélem Te is hasonlóképpen állsz. Viszont az idegességet, a rengeteg munkát ami utána van, nem rendezi semmi.
Valóban lehet élőben más lesz. De lehet az előítéletem is, nekem mint mondtam a fém jobban tetszik Én a doboznál semmi komfortcsökkenést nem vettem észre, de a magasságunk miatt lehet, hogy én jobban kitakarom a szelet előle. Mindenesetre én hozom a túrára, amióta megvan nem hiányzik a hátizsák
Ilyen nyűgös ember vagyok én Nem számoltam hány talicska levelet hordtunk le a kert végébe de nem keveset... az almafának annyi, a paradicsom is fekszik... meg még amit nem láttam a sötétben
Most viszont elköszönök néhány napra, aztán valahogy bírjátok ki, tudom nem lesz könnyű
Minden jót Urak!
Leszakadt az ég! Az udvar úgy néz ki mint a csatatér... hajnalban meg indulnánk a veteményest még meg se mertem nézni Az előbb még 35°C volt, most 17 van!
No megyek az udvart rendberakni...
Raktam fel ide a fotók közé galériát és érdekes módon még nem minuszolta le senki, Te vagy az első akinek nem tetszik volt itt nálam az X4-es haverom (aki már nem is X4-es mert elcserélte egy Intruderre ) és neki is nagyon tetszett. Ma sütkéreztettem egy kicsit a napon és a felforrósodott bőr szépen kisimult, én személy szerint nem tudok betelni vele annyira tetszik, lehet élőben másképp mutat.
A doboznál nem attól félek, hogy leesik (bár már arra is volt példa) hanem ha fent van akkor nem olyan a motorozás főleg ha van egy kis oldalszél vagy ha sokat kell előzni. Ha a dobozba belekap a szél érződik a motoron is, sokkal komfortosabb ha nincs fent.
A tanktáskába befér a szedvics és a hűsítő is, sokkal szabadabb úgy a motorozás ezt nekem elhiheted
Az öltözékről annyit, hogy a kordura felsőt mindig felveszem, de a cipzárt egy 5cm-re lehúzom (felül még fogja a tépőzár) a kabát ujján is lehúzom a cipzárt és a kesztyűbe nem húzom be. Ezeken a réseken keresztül el se hiszed mennyit tud hűteni a menetszél. Nadrágot én is farmert húzok, de ha nincs nagyon kánikula inkább a bőrt.
Na ez az első újításod, ami kifejezetten nem tetszik. Szerintem nem kell egy motort öltöztetni. Sokkal szebb a fém tank. A doboz meg jöhet nyugodtan. Mentem én már... hogy is fogalmazzak... a megengedett legnagyobb sebesség közelében dobozzal, semmi gond nem volt
Egy kérdés: Ti ebben a kellemes időben miben motoroztok? Engem már a rosszullét kerülget a kabáttól. Nadrágnak már régóta csak farmert hordok, mert a cordura rásül az emberre. Node ha belegondolok, hogy majd 400 km felöltözve közel 40 fokban...
Közben a bagster is elkészült, rá is feszítettük a tankra, kicsit még igazodnia kell de majd a nap megoldja a problémát. Tanktáskás előkészítése is van, jövő vasárnap letesztelem , dobozt nem viszek mert hajtós lesz a menet álítólag
Valami frankó bőrápolót kell néznem , megérdemli a gondoskodást
A tervezés szépsége a Te feladatod marad, ha megoldható akkor Bánhorváti nehogy kimaradjon, a Radnóti utca vége felől közelíthető meg a Lázbérci tározó látványosabb része.
Mivel nem lesz netem ezért nem tudom majd követni az eseményeket, de majd hívlak, a többiek felé is közhíreljed a fennforgást.
Ma korán reggel - 7 órakor - nyergeltem a pengét, mert tőlem 50 km-re az egyik kuncsaft megtörte az üveget a bejárati ajtajába, elmentem megmérni, hogy milyen méretű kell bele. Vissza fele már kicsit így is meleg volt. De jó volt, én voltam a leggyorsabb.
Ahogy mondod, nagyon helytelen! Már hogy megiszom előled, és ezáltal hozzájárulok az egészséges életmódodhoz! És ezt Te nem értékeled! Na EZ a nagyon helytelen! Pedig örülhetnél, hogy ezt felvállalom Érted! Érted?
A találkozás időpontját, helyét még megbeszéljük, az időjósok szerint már nem lesz - két napja még volt - eső, csak gatyarohasztó meleg. Legfeljebb gyorsan megyünk.
Már csak Lajos kérdéses. Ja, a tesóm nem jön, még nem jó a keze, nem rizikózik.
Most viszont elköszönök néhány napra, aztán valahogy bírjátok ki, tudom nem lesz könnyű
Minden jót Urak!
No megyek az udvart rendberakni...
A doboznál nem attól félek, hogy leesik (bár már arra is volt példa) hanem ha fent van akkor nem olyan a motorozás főleg ha van egy kis oldalszél vagy ha sokat kell előzni. Ha a dobozba belekap a szél érződik a motoron is, sokkal komfortosabb ha nincs fent.
A tanktáskába befér a szedvics és a hűsítő is, sokkal szabadabb úgy a motorozás ezt nekem elhiheted
Az öltözékről annyit, hogy a kordura felsőt mindig felveszem, de a cipzárt egy 5cm-re lehúzom (felül még fogja a tépőzár) a kabát ujján is lehúzom a cipzárt és a kesztyűbe nem húzom be. Ezeken a réseken keresztül el se hiszed mennyit tud hűteni a menetszél. Nadrágot én is farmert húzok, de ha nincs nagyon kánikula inkább a bőrt.
Valami frankó bőrápolót kell néznem , megérdemli a gondoskodást
Mivel nem lesz netem ezért nem tudom majd követni az eseményeket, de majd hívlak, a többiek felé is közhíreljed a fennforgást.
Amúgy "kutyameleg" van amit a cicák is éreznek, én meg úgy meginnék egy hideg sört!
http://www.panoramio.com/photo...