Debrecen Gázvezeték utca vége, kifelé a városból jobbra. Legalább 8-éve úgy áll az épület, akárhányszor járok arra mindig azon agyalok, hogy meddig bírja még az a tűzfal
Nagyon jó fotózási helyszin már gondoltam rá, hogy lőni kellene ott néhány fotót.
Később jelentkezek mert egy újdonság kipróbálása van folyamatban. Előljáróban néhány kép, de bővebben később..
most ki kell próbálni
Addig ettem én is finom lekvárt, főleg szilvát, amíg a Nagyi megvolt...
A boltit vesszük, de annak csak a csomagolása gusztusos, nincsenek benne szilva darabok és az ize sem olyan
Pálinkás szép estét ridiküllóbálók! Ne is mondd Laci! Van egy nyeszlett sárgabarackfánk, még két hetet kellett volna érni a baracknak, és jött ez a hülye szél, leverte az egészet! Tegnap meg ma egész nap lekvárt főztem betonvésés közben! Mivel még éretlenke a barack obama, ezért jó savanyú lett a lekvár ! De legalább nem kell bele citromsav, hogy ne romoljon meg!
Na gyorsan valaki magyarázza meg nekem ezt a dógot mert csúnya nagy verekedést rendezek arról nem is beszélve amiről még szó sincs. A többit meg jobb ha hagyjuk és különben is egyebek, meg az amúgy se ide való téma..
De! azt azért jó vóna tudni, hogy mi a retkes felhőt rázó kenderszakállú kóchengeres himvesszejű, az emberi siralom és nyomorúság szurtos kisodvaiban leleldző mocskos egy időjárás van most.
Hát egész héten arra vártam, hogy letéve a lantot felülhessek hűséges paripámra a Csühösre és szélmalomharcomat folytathassam a kilóméterek kusza végtelenjében.. erre esik az eső mint valami mennyei ürülék, amely lelkivilágom felkorbácsolá és szalonnázó bugylimat is nyitogatá...
Nem szaporítom tovább a szót, lehet ezt rövidebben is
Éppen mondani is akartam, - csak Laci megelőzött - hogy ne vegyünk egy kalap alá mindenkit, mert én telefonáltam. Igaz 28. - án, de telefonáltam!
Téged meg Isten éltessen, névnapod alkalmából!
Köszönöm!
Amúgy én sem vagyok különb, a múltkor Anyukám névnapját felejtettem el, de szerencsére a feleségem mindenre gondol..
Viszont Miki nem felejtette el és felhívott pedig nyakig van melóval, itt a fórumon is régen járt
Köszönöm Ha már itt tartunk, téged is isten éltessen Mivel László nap 27-én volt, csak mi többiek nem vagyunk olyan figyelmesek, mint Te Hiába no, a gyerekszoba hiánya...
A szigligeti kápolnát és a bazaltorgonákat mutatták, előtte a "nagy hegyet" nálunk sokat megy a duna TV, az még értéket képvisel
Olvastam a mailt, majd hívlak ha túljutottunk a tervezés fázisán
Köszönöm!
Józsi báttya!
Az adatlapodon lévő E-mail cím él még? Arra írtam néhány sort, de az még tennap vót... majd sasold már meg ha időd engedi, de ha nem akkor is
Milyen igaz! Ebből én egyébként egy komplett tanulmányt tudnék írni. A legrosszabb az amikor egybefüggő felhőréteg van és tartós északi szél uralkodik, ilyenkor elég csak a szemerkélő eső is, tutira kellemetlenné teszi a motorozást, de ez inkább a kora tavaszi vagy a késő őszi évszakokban jellemző.
Van viszont a déli szeles "meleg" eső, mint amilyen a tavalyi Kék túrán volt, az már annyira nem kellemetlen csak mondjuk annyira mintha egy óriás dunsztos üvegben motoroznál főleg ha még az esőruha is javítja a hatást és hírtelenjében a nap is kisüt. A futózáporos az frissítő hatású, jojo efektus, megázol és 10km után már száraz is vagy, aztán így tovább.
A "dézsából ömlőt" is kipróbáltam már párszor, ez a tipikus "útonérő" áldás amikor egyszer csak leszakad az ég.. A bőr és a cordura kabátommal is ugyanúgy a cipzárnál áztam be, végig folyt a tökömig és elázott az ülepem, majd végső stádiumban lefolyt a csizmába a víz mire eszembe jutott és kivettem a nadrág szárát a csizma szárából... Egy ilyen totális elázás volt akkor is amikor műszaki vizsgára vittem még a CB 250-est, a vizsgáztatók mikor megláttak rongyá ázva a csodaszép veteránnal nem kötekedtek sokat, mert amellett, hogy a motor is rendben volt szerintem a tekintetem vetekedett egy darabolós pszichopata sorozatgyilkoséval
Kell egy jó esőruha és simán lehet esőben is motorozni.
Nem vittem túlzásba a fotózást inkább motoroztam.. imádom azokat a szakaszokat ahol összeérnek a fák az út felett főleg ha az út is jó minőségű.
Hosszú volt az 1hét szünet, nagyon hosszú...
Nagyon jó fotózási helyszin már gondoltam rá, hogy lőni kellene ott néhány fotót.
Később jelentkezek mert egy újdonság kipróbálása van folyamatban. Előljáróban néhány kép, de bővebben később..
most ki kell próbálni