Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok!
Nem tudják ezek az időjósok azt sem, hogy holnap mi lesz, nemhogy 17.-én. Hátha szerencsénk lesz, de majd úgyis hívlak addig
Hosszú távú előrejelzés szerint eső lesz 17.-én, de addigra ez úgy is meg fog változni!
Visszakanyarodva a melóra, Neked legalább 1 hétig tart, - készenlétileg - de nekem addig, amíg kész nem leszünk! Az meg még odébb van!
A mi kinti cicáink nálunk nem találnak egeret, mert haszonálataink nincsenek és így takarmány sem amiben jóléreznék magukat.. viszont mindig hoznak innen-onnan különféle rágcsálókat amit nem esznek meg mert jól vannak tartva csak megmutatják, holott én nem igazán vagyok a zsákmányukra kíváncsi
Az egyszem benti círmosnak vettem élethű egeret (rá volt írva), olyannyira élethű, hogy amikor forgatja úgy csenget mint a villamos Falun nőttem fel de még csöngő egeret nem láttam... talán a városi gyerekek még el is hiszik, vagy a városi cicák
A legjobb amikor éjszaka kezdi el üldözni és csenget volt amikor azt álmodtam kerget a villamos
Viszont minden megvan neki engedve, mert beteg cica volt és nagyon el lett kapatva
Dehogynem!
Ugyanis ugyanazon elveket valljuk motorozás, és csajozás terén! Tehát elv társak vagyunk!
A helyzet az, hogy ezen a héten (is) ügyelek! Az én pöcsöm is tele van, mondhatnám olyan vagyok mint egy zombi, kelek reggel, dolgozok nappal, és készenlétben vagyok másnap reggelig majd ez így tovább ebben a sorrendben...
Hétvége storno motorozásilag, jövő héten elutazunk jó messzire családostól, de vasárnapra hazajövünk akkor ha esik ha fúj én megyek ez 17.-re esik.
Egyik motoros kolléga is megkért egy túra leszervezésére auusztus elején és mivel kitüntető a bizalom ezt is nagyon komolyan veszem, bár csak egyet ismerek közülük úgyhogy tulajdonképpen ott én leszek idegen
Augusztus legvégén Kék motoros túra! Arra is tutira megyek, ez lesz a 4. és eddig mindegyiken voltam.
Egyelőre ennyi, majd közben még alakul
Kormos elvan tiltva az egérzabálástól. Mert be van ugyan oltva bélférgesség ellen, de nem eszi az egeret, csak kinyuvasztja és a lábtörlőre teszi. Hadd örüljek neki!
Idefigyelj Miklós! Ne elftársazd a Lacit mert letegezlek! Legalább kerestél rendesen! Csak azt nem tudom , találtál-e?
Na, Gyerekik!
Nemrég értem haza, és az összes fütyim tele van az egésszel! Annyit dolgozunk, mint a szakadt ló, és olyan állapotban is vagyok!
Laci! Mi lesz hétvégén? Ha a régi rendszerben élnénk még, akkor úgy hangzana a kérdés: mi a terv, elvtárs?
Az öreg Kormit kellett volna legelőször felküldeni, aztán ha rendet tesz az egerek között lehet takarítani
Ma magas beosztásban voltam! Most jöttem le a padlásról. Nem fáztam egy cseppet sem, ahogy letakarítottam! legalább húsz éve gyűlt a szemét! Még egy német harcoló alakulattal is majdnem találkoztam! De volt döglött madár, és egérfészek.Lezuhanyoztam, aztán most Szt, Heverdel-t tartok!
Hú de fején találtad a szöget! "Legyen egy kis jó kedvem" Valahogy én is így vagyok ezzel , talán annyiban különbözünk, hogy a napi tennivalót nem én osztom be, hanem keményen beosztják nekem. Hazaérve viszont jó benézni ide, aztán amikor már több nap eltelt úgy, hogy még mindig az én süketelésem van utolsó hozzászólásként, na attól nem lesz jó kedvem... a közösségi szellem olyankor szabin van?
Helyette pedig a semmi? Ezt egyébként a legjobban Besenyő I.V. azaz, Besenyő Igazam Van István fogalmazta meg a legszebben.
Valahogy így:
"A semmi az nem van, hanem nincs, mert hogyha a semmi van az pont hogy nincs semmi, no de hogyha a semmi nincs az meg mán valami, az meg már nem semmi!"

De akkor mit fogsz majd olvasni?
A kapu nyitva van, mindig be lehet jönni hozzám. Legfeljebb ha nem szóltok előre, hogy jöttök akkor nem lesz sör a hűtőbe! mint pl. tegnap már csak egy volt! Azt is megittam!
Sajnos tennivalóm van, aztán este jól elfáradva nem mindig van kedvem írni. De mindig elolvasom a napi termést. Legyen egy kis jó kedvem.
Általában én próbálkozom , hol ezzel, hol azzal, csak sajnos az nem túl érdekes... Aztán jössz a türelmi zónával, majd eltünsz 2napra, persze van aki meg több hétre...
Az érdektelenség aztán ragadós lesz...
Tényleg ott mentünk le de kissé megkéstünk és ezért nem mentünk be hozzád, meg hát nem is szóltunk előre.
Még farkasember vagyok! Ha jól emlékszem!
Ááááá, csak nem álruhás farkasember vagy?
Elqrtátok! Itt rajtam kívül egy darab kutya nincsen! Magam ugatok! Vonyítani is szoktam!
Vagy lehet rossz helyen voltunk?
Nem voltál otthon, zörgettünk de csak a kutya ugatott a kapunál.
Látom megint mindenki a türelmi zónában van! Hol vagytok qrvák?
A defekt megelőzése ill. ha már összejött annak elhárítására hivatott ez a géles anyag. Motornál nincs pótkerék és a javító spray is egyszeri elhárításra képes, ráadásul a gumisnak is munkát ad a letakarítása ha netán mégis szerelni kell a gumit...
Ez teljesen más, egyik ismerősöm ajánlotta, először hitetlenkedve fogadtam de mivel olyan embertől származik a dolog akinek adok a szavára ezért feláldoztam a Csühös gumijait a kisérletezés oltárán. A gumit totál le kellett engedni és mérettől függően számolta ki a belepumpált mennyiséget. Miután felfújtuk az előírt nyomásra menni kellett vele minimum 5km-t, nálam ez 50 lett de nem ez a lényeg , hanem a szétterülés ami után védett lesz a gumi a szúrt sérülésektől, szelepszivárgástól, esetleges kátyú utáni peremsérüléses szivárgástól. A lényeg, hogy nem köt bele az abroncsba és centírozási problémákat sem okoz, tulajdonképpen a gumi teljes élettartama alatt védettséget nyújt.
Megcsináltuk otthon is a szöges tesztet, no nem a Csühösön, hanem a sógorom furgonján ami szintén ezzel az anyaggal lett feltöltve. Csináltam róla vidit: http://youtu.be/lc1BfkFOAcg
Az autómon is megcsináltatom mert engem meggyőzött, ha akarod Neked is szólhatok az érdekedben ill. ez a többiekre is vonatkozik.
Motornál nem kerül egy tank benzin árába sem és tényleg működik!
Látom kifújjátok a gumi belsejét, hogy az ott lakozó különböző kártevők mind kipusztuljanak!
Erről van szó: link