Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon helytelen! Ki akarsz szárítani? Aztán mi lesz, ha zörögni fogok!
Na, na, na! Attól még 17.-én mehetünk!
Az elég gáz! Legalább volt biztosításod? Sajnos amilyen szeszélyes az időjárás ez bármelyikőnkel megtörténhet, láttam egy lakást amibe belecsapott a villám, az elektromos vezetékek nyomvonala mentén még a falak is besárgultak
A túrával nem tudom mi lesz, de nem is nagyon hat meg a nagyhegyesi történet sem bizonult érdekesnek.. ráadásul nem leszek netközelbe egy hétig (hál'istennek), ha meg visszajövök inkább motorozok a közösségi szellem élesztgetése helyett.
Gyere, nálunk - tekintettel "kátrányos" helyzetedre - megalhatsz, sőt kaját is kapsz.
A pia az gáz, mert addigra lehet, hogy elfogy! Vagyis megiszom!
Üdv az uraknak!

A közösségi szellem kicsit háttérbe szorult a mozgalmas heti események mellett, de azért még megvagyok
A múlt hétvégém viszont nem kívánom vissza, olyan felhőszakadás volt, hogy a ház előtti árkok megteltek és beömlött a víz az udvaromra, onnan a garázsba, majd tovább a pincébe. A végén a tűzoltók segítségével sikerült kiszivattyúzni a vizet... Hab a tortán, hogy épp a névnapomat készültünk ünnepelni a családdal... Maradt munka a következő napokra is, ki kellett mindent pakolni és az iszapos hordalékot kitakarítani. Vízből egyenlőre nem kérnék. Remélem a túrán sem lesz...
Szia Pavlo!

Örülök, hogy rendeződött a dolog!
Kísértetiesen hasonlít a bukósisakom történetére. Megvettem egy Scorpion Exo1000-t ami mérete alapján jó kellett volna, hogy legyen. Rövid távon nem is volt vele nagy gond, viszont hosszabb utakon, főleg gyakori megállásoknál (ahol sok sisak le-fel van) már éreztem, hogy a kis szorítás már kemény fájdalomra változik. Úgy döntöttem lecserélem. Feltettem ide az apróba, és mi történik? Jelentkezett egy srác, akinek ugyanez a tipus volt, egy számmal nagyobba és neki meg ez nagy volt. Meg is egyeztünk a cserébe, Szeged-Miskolc útvonalat Szolnoknál elfeleztük, próba, csere és mindenki boldog
A lámpára visszatérve, szerintem nagyon jól mutat és ami a lényeg egyedivé is teszi a gépet
Sok balesetmentes kilométert a gépnek is és neked is!
Agyatlan meleg volt ma itt is! Nem lenne baj, csak egy hete 19 fok volt!
Benti munkákat csináltam.Itt a vastag fal miatt hűvös van! Elmondhatom: Ültem a hűvösön!
Amilyen a közbiztonság... ha másért nem is de azért nem ártana
A Balcsin is meleg van? Lenyírtam a füvet és leszedtük a barackot, közben meg javítani is voltam
Kész vagyok mint a matek lecke
No de még egy nap és készülődök...
Már bánom, hogy a "módszerváltáskor az oroszoktól nem vettem Kalasnyikovról elnevezett hangszert. Lehet könnyebben lennék. Vagy így vagy úgy!
Ismerős ez a probléma nálunk is mint ahogy minden olyan családnál ahol munkából próbálnak megélni.
Úgy is írhatnám: Kátrányos a helyzetem!
Nem a feltartás a gond, hanem a piííízecske! Szegíín az eklézsia! Ahhoz kell méretezni.
Ráadásul még mi is feltartunk az egyik napon de szerintem Neked is kell a kikapcsolódás
A tektonika magas nekem és nem is igazán szerettem a gimiben sem, de az amikor a felszinen is van nyoma az már érdekesebb, bár ezt szegény japánok biztosan másképpen gondolják miután testközelben is átélték a következményeit.
Volt a bányánál egy olyan geológiai képződmény, hogy a "Larámi kút" !Képzelj el, egy kör alakú alul felül kiszélesedő kb.50 méter átmérőjű csövet, amiben érc van ! Az 350 m mélységig ki lett szedve belőle. De ebből a felszínen semmi nem látszik. Mi lehetett ott mikor az a függőleges furat kialakult! Nem tudni hol az alja.
Jövő héten talán elvégzek, és utána minden kiderül! legfeljebb majd a rendőr kideríti!
Mivel Téged is érdekel a dolog és Miklósunk is szeretne Zolival arrafelé motorozni most hétvégén, írok róla kicsit bővebben. Egy 22kV-os vonal található arra amin dolgozni fogunk és ennek felmérésekor találtam rá véletlen, kb. 40km-re van tőlünk de eddig még nem hallottam erről a helyről. Ha tényleg jössz majd megmutatom és még egy csomó mindent, mert itt is van látnivaló bőven.
Találtam róla leírást a neten. Mutatok térképet is ami Debrecen felől mutatja az utat, ill. itt vannak a koordináták is: É:47°32'14.19"
K: 21°24'12.64"
Így már könnyű lesz megtalálni Mikiéknek is. A közeljövőben én is visszamegyek és megmutatom Asszonyomnak.
A tó története: link
Szia Pedro!

Pavlo vagyok, aki a Hornet lámpával machinált, talán emlékszel rám. Történetem befejezéseként leírom, hogyan sikerült hozzájutnom egy jó minőségű lámpához.

Találtam bontottan egy 2003-tól gyártott karika de dupla foncsoros Hornet lámpát. Az eladó váltig állította, hogy ugyanakkora, mint az enyém, az az régebbi gyártmány. Mikor megérkezett szomorúan konstatáltam, hogy bizony 1 cm-rel nagyobb a tok átmérője, így nem ment bele a konzolba. Próbálkoztunk, hogyan lehetne megoldani, szépen feltenni, - a lámpa az faszán nézett ki - de sehogy nem tetszett. A konzolt úgy lehet csak kivenni, ha levesszük a felső villahidat. Nem akartam megbontani, úgy döntöttem, meghirdetem. Pár nappal később jött egy e-mail szlovákiából. A srácnak 2003-as Hornet-e van, bukott vele, vett egy lámpát, csak kicsi lett. Cseréről érdeklődött. Mondom, legyen. Megjött, feltettem, fasza. Nagyon fasza. Furcsa volt, hogy látok a sötétben. A lámpa fénykévéje szimmetrikus, és nekem ez tetszett a kisHornet lámpájában is. Mellékelek két képet, milyen is a gépen.

Kicsit furcsa, hogy az egész krómos, de cserébe a ház is fém, nem műanyag. Szóval nem egy gagyi lámpa... Nekem tetszik. Nem utolsósorban homologizált, ami külön öröm. Szarul indult az egész lámpacsere, de végül sikerrel zárult a történet.

Kösz, hogy elolvastad.

Motoros baráti üdvözlettel:
Pavlo
Gyere! Pinát.....hm....akarom mondani piát, betettem a hűtőbe.
Ja, de ha lehűlt, neki látok. Jó lenne, ha belehúznál!
Ha sikerül elvégeznem a dolgommal,meg pénzem is marad?! lehet elmotorozok felétek, a nyáron. Akkor megnézem.
Tegnap jártam arra ahol kint szoktak állni a "szép lányok" , kint állt egy olyan randa fekete, hogy éjjel majdnem felsírtam! most meg lapítok, mert meleg van!
"nem lehet minden nőt megdugni, de törekedni kell rá"
Ez nem teljesen így van , ugyanis mi akit akartunk az meg is... amelyiket meg mégsem azt nem is akartuk annyira
Mutatom a képeket ami a mai felfedezéskor készült és ami miatt hívtalak. Az első azt a kis erdőt mutatja ami a 33-as útról látszik, a többi pedig a fák között készült. A fúrótorony kigyulladása és elsüllyedése óta eltelt 50-év, amúgy 5-éve lett így kiépítve. A teljes története olvasható az emléktáblán.. kinti részre esik, de a koordinátákat elmentettem úgyhogy megtaláljuk
Mert elmaradott falun nőttél fel! Jobb faluban digitális egerek futkároztak,"made in PRC" felirattal!
Mikor Miskolc fölött dolgoztam odaszegődött egy cica, a Foltos "akit" elláttam étellel, ha hideg volt az éjszaka beengedtem az előszobába. No Ő hozott tavasszal ilyen pockokat, de meg is ette! Ami érdekes volt, hogy az embriókat ott hagyta.Nem tudtam mi az , ilyen csimasz szerű dolgok voltak a lábtörlőn. Aztán egyszer kifigyeltem.
Ne B+! Aztán még reklamáltok , mikor a türelmi zóna mértéktelen koptatásával szóllak meg titeket! Pedig randa erkölcstelenek vagytok, pont mint én! Pedig példát vehetnétek rólam! Igaz rosszat, de az is példa. Mert az igaz, hogy nem lehet minden nőt megdugni, de törekedni kell rá!