Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Lajos!
Látom Te is unalmasan, eseménytelenül tengeted napjaid.
Ezt a májas célozgatást meg se hallottam! ( Mert ilyen vagyok! )
Ja, az egyáltalán nem unszimpatikus mw paszta így néz ki:
Szép estét elvtársak!

Jelentem még élek Visszaolvastam egész az utolsó írásomig (202. oldal) Nagyon termékenyek vagytok Letudtuk az I. Pünkösdi Fesztivált, a litvánok hazamentek..A májam azon az öt napon tuti felvette volna a versenyt az Ikrekével Múlt hét szerdán felszaladtam a Kékesre, szombaton asszonyal Gönc-Füzérradvány-Sátoraljaújhely-Szerencs-Miskolc karika. Tegnap motormosás, ma műszakivizsga. Mellesleg sikerült

Zolinak és motorjának mielőbbi felépülést!

Péterem! Hol és mennyiért sikerült beszerezned a csomagtartót, illetve a dobozt?

Miki! Annak az unszimpatikus mv pasztának mi a neve?

Laci! Mi tavaly lementünk Biharkeresztesre a Te ajánlásodra, de akkor nem voltál ott, így most az idén én hiányoztam

Józsibácsi! Hát ne hagyja magát kend, mert még a fejire nőnek ezek a huligánok!
Na jó, max 1-2 hupli!
Nyugodt lehetsz, abban hiba nincs, ha én dolgozok! Most nem akarok nagyképűnek tűnni, de ha úgy javítanák az utakat, ahogy én dolgozok, akkor tükör sima utakon gurulnánk!
Húzzál bele !
Megyek dolgozni!
De nincs hangulatom hozzá ! !
Ó Te szentéletű motoros szerzetes!
Mondom én, hogy tisztára Degetzi tájszólásba beszélsz More! A megtisztelő címet ( trotty) köszönettel veszem! Egyébként is "vén fsz"! megtisztelő címmel büszkélkedem!
Én már mentem vele 212-t is.
Feltétlen. egy fotót is dobj majd. Kiváncsi vagyok, milyen felszerelve.
Köszönöm a segítséget. Remélem összefutunk itt a kibertérben még. Ha meglesz a lámpa, majd írok, ha érdekel. Ciao!
Az simán. Akkor hajrá, sok sikert a vásárláshoz, és jó időt az útra!
200 km körül alakul. Azért mondtam, hogy egy laza kirándulásnak belefér.
na igen, így tévedés kizárva Mennyi az út oda-vissza neked?
Bízom benne. Ha kiérünk Bécsbe, az üzlet előtt lecsavarozom a lámpát, beviszem majd leteszem a pultra:

Na ilyet kérek!
Az valóban annyi. Ha ezt az értéket vették, akkor hibátlan lesz.
na megmérem a gyűrű belső átmérőt is, pill.
A 180mm a foncsorra vonatkozik szerintem. Csak abból gondolom, mivel ugyanazok a homologizációra vonatkozó adatok vannak a búrán feltüntetve, mint az én lámpámon, és a foncsorom nekem is 180mm. A felfogatás pedig 200mm körül alakul.

Majd a kezembe veszem, aztán megnézem.
Ehhe... Szép. Hol ér az annyit. Bár a motorosokon mindenhol húznának, mondván van pénz benzinre had fizessenek másra is.
Amit te néztél az 180 mm. Én max 1-2-t tévedek, nem 10-20-t szerintem kicsi lesz. Vagy konzolon is alakítani kell. Vagy max a csavar összehúzza.
Bontottan 25.000 körül adják a lámpákat. Szóval érdekes.
Kurvákhoz nem járok, mert véleményem szerint sok szempontból összeegyeztethetetlen erkölcsi és gusztus beli dolgokkal is. Ellenben inni néha kell. Kicsit nem árt néha kikapcsolni a taposómalomból. Igaz, hogy ez is elég ritkán van, de legalább nem kezelnek májpanaszokkal
Köszi! A sajátomat megtartanám, csak jó lesz még valamire Bontóban nem találtál? Ill a hornet ua a méret mint a sevenfifty? Mert akkor a bontó méginkább érdekes lehet.
Tudtam ám!
Vagy isztok, vagy a qrváknál vagytok, - Józsi szokta mondani a türelmi zónát - és így nem jut idő a fórumra!
Lehet hogy kicsit irigykedek is?
Az első lámpádat nekem adhatnád, mivel az enyém tönkrement. Bemattult az egész. Egyszer már újrafoncsoroztattam, de így is. Normál H4 izzóval használom.

Lényeg, hogy kinéztem egy komplett lámpát a Louis-ban, amit egy CB750 átalakításához ajánlanak. Konkrétan ezt:
http://www.louis.de/_208c70ad5...

Egy új Honda Hornet foncsor 30.000 Ft, míg ez teljességében 13.000 Ft. Bécs meg nincs messze tőlünk, egy laza kirándulásnak felfogjuk az egészet.

Lányodnak pedig gratulálok!