Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit! Válaszoltam volna hamarabb is, de tegnap volt a lányom 4. tanévzárója, ami egy ballagással ért fel, ugyanis 8 osztályos gimibe megy. Ennek örömére némi szilvapálinkával és sörrel szegényebb lettem, viszont szilaj jókedvvel gazdagabb Ez némi fáradtságot okozott mára, ezért nem is jutott hamarabb eszembe a fórum. Ha kell még valami nyugodtan szólj.
Köszönöm!
Ahoz itt is kell lenni, hogy olvassam A valaki alatt csak Lajost és engem lehet érteni. Hacsak nem CBX re gondolt, mert akkor Józsi az igazmondó
Cirka 20 cm. 1-2 mm lehet ide-oda, nem szereltem le a lámpát.
A konnektorban tudomásom szerint 230 van. Legalábbis a műsz@r annyit mutatott.
Ja, amúgy a körzetünk az ótópálya, csak ott célszerű. Persze a nem mérős helyeken.
Ééééén? Degetzi? Éééén?
Amikor azt írom, hogy öreg, és nem azt, hogy vén trotty?
Ismerlek már, mint a rossz pízt! Tudom, hogy hogy állsz a motorozásos kérdéshez, valahol azért én is hasonlóan gondolkodom. 3 évig volt nálam a GSXF, talán ha 3x mentem vele 180-al, és ez idő alatt sose derült ki, hogy hol a vége. Végül is én se azért vettem.

Ja, azt a lámpást mérje már meg valaki, itt kéri már másodjára a srác! Én szívesen megmérném, de hát nem olyanom van.......

Ja, Laci, a BMW Csühössel mentem már 200 felett, de a Pengével még nem.
Kijártok motorozni Németbe?! Hol mész Te 220-at? Mert azt elismerem, hogy a konnektorba ennyi van! De egyébként?
Na de félre a humorral, azt a motort amelyikkel 220-aljárnak fele áron sem venném meg!
Degetzi vagy ugye!? Még, hogy én öreg?! Azért mert a hamut is égésterméknek hívom attól még nem vagyok öreg! Nahát!
Olvasd el légyszives mégegyszer mit írtam: "csak 220km/h val képesek menni full gázon, legalábbis ezt mondják akik próbálták" tehát ebből is látszik, hogy azt sem tudom mennyi a vége.
A motorozás azon formáját gyakorlom ami nem a sebességhatárok feszegetéséről szól, de szerintem Te már ismersz ennyiből és ezzel inkább másra próbáltál megint célozni.

Valaki mérje már meg azt a lámpa konzolt, csak van rá 2percnyi idő...
Megkérnék egy CB750 tulajt, hogy segítsen nekem!
Az első lámpa szélességét szeretném tudni ott, ahol fel van fogatva a konzolra. Köszönöm!
Ja, Te csak ne gondolkozzál 220 - ba, mert lefúj a szél a Csühösről!
Jól van na, csak piszkálódtam 1 kicsit, tagadhatatlan, hogy azért jó motorok, meg nyilván az is számít, hogy mennyire megyek el, és mit akarok vinni vele. Meg persze mennyiből is hozom ki mindezt.
Jól néz ki az 1,2 - es, öreg koromra - mint a Józsi - el is tudnék képzelni egyet!
De úgy látom a kép alapján, hogy más biciglik is voltak.
Igen a 750-esek nagyon gyengén mennek, hiszen csak 86 lóerősek és csak 220km/h val képesek menni full gázon, legalábbis ezt mondják akik próbálták
Viszont szépen visznek 3 dobozt és az utast, kevés benzinnel beérik és akár a földúton is képesek menni. Az áttételük nagyon jól van hangolva a 6 fokozatú váltóhoz.
Gyenge indok, de ha 1,2-esem lenne se hinném, hogy jobban húznám és ha belegondolok, hogy mernék-e kockáztatni egy másik motorra váltani az én kifogástalan Csühösömet elherdálva... nem hiszem
Jött egy 400-as Impuls és egy 400-as Inazuma is, egészen jó menetteljesítményük van azoknak is a hengerürtartalmukhoz képest.
Volt ott két bordómetál 1,2-es is, azt hiszem azok voltak a legszebbek
De sok egyforma motor, egy rakáson. De ha választanom kellene, akkor a melletted álló 1,2-est választanám, mert a 750-esek nagyon gyengén mennek! !
"Két dolog végtelen a világegyetem, és az emberi hülyeség!"
Na, az biztos. Ugyanis a végtelen csak jelenthet az emberi hülyeségnek!
Metzeler M3 -at akartam, csak az nem volt. De ez a gumi nem Road, hanem Sport Attack! És már van benne kerek egész 85(!) km !
Látom Laci, Te is találkoztál a való világgal. Ja, de az igazival, nem a retek klubossal!
Írd be a keresőbe, hogy "aki hülye az is marad"! lehet bármilyen rendszerváltozás, aki hülye volt az utána sem lesz különb! Két dolog végtelen a világegyetem, és az emberi hülyeség!
Országos Inazuma találkozó Pusztavacs
Mi a bajod ezzel a gumival? A Conti Road Attack jó gumi, legalábbis sokan dícsérik
Lassan itt az ideje nekem is venni egyet hátulra
Nem tudom mennyire szól bele a villamos energia árképzésébe a trafólopások száma, de ha igaz is lenne arról sem a szerelő tehet..
Isten ments, hogy védjem a politikusokat, de sajnos nem csak ott van a probléma. A történelemben volt már nem egy példa arra ami bemutatta azt a jóléti társadalmi modellt ahol az egyénnek az anyagi jólét és a birtoklás volt a legfontosabb dolog az életében, ennek érdekében akár a másikat is eltaposta ha önös érdekei útjában állt. Az ilyen embereknek semmit sem jelentenek az emberi kapcsolatok és a felsőbbrendűség tudatával módosan ugyan, de szeretet szegényen és sok esetben gonoszan élik le az életüket.
Konkrét példa: kezdőként egy Gaz66-os teherautóval jártam a várost és ahol nem volt megfelelő a földelési ellenállás értéke ott földelőszondákat fúrtam le a teherautóra szerelt fúrófej segítségével. Egy gyönyörű többszintes luxusvilla előtt éppen készültem ráállni az oszlop tövére de egy kis díszfa útban volt. Megkértem a kollégámat húzza kicsit arrébb az ágait és akkor mellé fér a teherautó, a kis díszfának sem esik baja és a munka is el lesz végezve. Már az első szondát majdnem lefúrtam amikor jött ki a tulaj őrjöngve, hogy kirugat mert az az ő fája... felírta a rendszámot és minősíthetetlen hangon lekezelően beszélt velem. Mikor mondtam, hogy a fának nem lett baja azt mondta ajánlja is mert én nem keresek annyit egy hónapban amennyiért ő azt vette és különben is mi az hogy visszaszólok neki. Említettem a főnökömnek a "problémát" és különösebben nem kellett magyarázkodnom mikor beérkezett a panaszos levél, persze ettől még nem volt könnyű lenyelni a történteket de akkor még lakáshitellel, kezdőfizetéssel, gyerekek..stb féltettem a munkahelyemet. Tulajdonképpen nem is értettem miért akart kirugatni a semmiért hiszen a mai világban ez egy olyan volumenű dolog mintha a másik ember életére törne. Meg aztán tudnék még mesélni cifrákat, ami talán majd egyszer összejön egy jó hideg habos sör mellett...
Megvan az új gummi! Nem ilyet akartam, de akinek 16-os kereke van, az ne válogasson!
Megkérnék egy CB750 tulajt, hogy segítsen nekem!
Az első lámpa szélességét szeretném tudni ott, ahol fel van fogatva a konzolra. Köszönöm!
A "drága jó politikusaink" miatt , akik olyan szerződéseket kötöttek, amiben "garantált" a haszon! Még a cigányok áram és trafólopásait is a fizetőkkel téríttetik meg!?