Köszönöm!( Kell is, nem vagyok azért kellően elszánt sajna .)
Egy rövid sztori ha szabad:
Múltkorjában elmentünk császkálni még a szorgalmi időszak végén. Megyünk a Petőfi-hídon, mondom mit látnak szemeim... (képen látszik) Fényképezek, mondom ezen nincs dob, mekkora hangja lehet . Megcsodáljuk megyünk tovább, erre jön szembe a futár a dobbal .
Kár, pedig meghívnálak egy kis grilles ebédre Vasárnap már nekem se jó és még reggelig is történhet bármi ami nagyban meghatározhatja a holnapot
Jó munkát a on-board előkészítéshez
Egyenlőre a főiskola projekt megy. Jövőre esedékes a végzés, még 1 vizsgám van idénre (örülök ha 2.szorra átmegyek, alakítástechnológia és gépei 2- finom lesz). Utána nyárigyak a PAE-nél, ahhoz pár tanfolyam a belépőhöz stb. Ezen dolgok lebonyolítása után pedig jön a Riga (feltéve, ha anyáék nem most akarják a fél házat felújítani).
Igazából ráér, cb-n is pár apróságot kéne még csinálni. Télen azért ugrottam már neki, mert sok volt a főiskola pöppet, uh muszáj volt vmi, h ne zavarodjak meg teljesen. Nőügyi hátráltatás se lesz már, (bár remélem ez rövid időn belül megváltozik ) uh csak csak összeáll majd a nyáron. .. A szépítgetés meg jövőre (pézügyi megfontolásból).
Sajna, de sajna, én nem megyek, mert bébiszetter vagyok délelőtt, - az ikrekkel - ami belehajlik a délutánba, így részemről nem jó.
Vasárnap meg családi rendezvény, így erősen be vagyok határolva.
Ja, amúgy azon dolgozok, hogy a fenykípezőgépet rá akarom applikálni a motorra, nyúprimitív stílusban. Ez azt jelenti, hogy roppant egyszerűen!
Meglátjuk, mi sül ki belőle.
A "B" miatt nem lesznek problémák, szivesen átadom a volánt, vezetek én éppen eleget..
Viszont ha elvinné a csühöst nem szakadnék meg a röhögéstől az biztos
Mi van a Póni Romet projektel? Nagy a csend felőle
A végén tényleg kulcsal a fejed alatt kell aludjál !
Ha lenne apának én is elvinném, de nem tenném zsebre amit kapnék . Mindenesetre itt a közös családi béke érdekében jó, h csak nekem van A-s jogsim, mert a B miatt vannak problémák...
(Bocs, h így közbe szólok)
Amilyen eleven a társaság nem csak a gépemen, de lassan a motoromon is osztozni kell
A nagyobbikat most írattuk be motoros-autós iskolába (mert így kedvezőbb mint külön-külön megcsinálni) lehet nem marad majd csak a biciklim túrázni
Reggel semmiképp nem indultam volna, max dél körül, de ha te Hajdú-Bihari vagy úgysem egy lenne az útvonalunk. Meg nem vagyok túl sietős, de 110-120 utazó az alap. Szóval jól tuningolt simsonodnak kellene lennie, hogy tartsd a lépest. És most nem bántani akarlak félre ne érts. Én is motoroztam simsonon. Jó kis motor az, csak nehezen képzelhető el egy 750-es naked párjaként.
Az inazuma találkozó 18-án lesz Pusztavacson, gyere oda is ha van kedved. Úgy szól a program, hogy inazumások és akik kedvelik a klasszikus motorokat...
Szóval gyere!
A holnapi talira azért megyek mert meghívtak, amúgy én se igazán vagyok találkozókra járós típus, fáradt is vagyok most
Na tessék!
Most már mindkét fiú belépeget... már a kicsi is kalózkodik
Az előbb én voltam, de gondolom rájöttél
Szóval ha rászánod magad csörgess meg előtte, hacsak nem szakad össze az ég a földel én megyek!
Ha éjszaka nem hívnak akkor 8 de legkésőbb 9-kor indulok, a koncertekre nem maradok én sem, vasárnap már megint ügyelek. Ha rászánod magad csörgess meg.
Táska nélkül fér el csak. A sisakzsákomba teszem bele, hogy a színe lehetőleg ne kopjon le. A programmal kapcsolatban nem hiszem, hogy most megyek. Csak odaugrani messze van, kirándulni meg inkább a hegyek közé vágyom. De azért még rágódom kicsit rajta.
Azért voltam kíváncsi a dobozra mert az én 50 l-es dobozomba lapjával nem fért el az a méret ami a laptop táskádhoz szükséges. Így viszont már értem mivel magas a doboz gondolom beleállítod. Nem rossz amúgy és ezek a márkásabb termékek nagyon praktikusan oldhatóak.
Használd egészséggel!
Van, csak nem túl jó minőség. Motor nélkül vettem meg, kézben nem tűnt kicsinek, motoron már inkább. Viszont a felfogatása nagyon tetszik, a következő is ilyen lesz.
Ahogy azt a mail-ben is leírtam engem is meglepett, hogy megvetted a 35 l-es dobozt... nincs olyan képed ahol a doboz is rajta van?
Mindegy, ha Neked elég akkor az a lényeg, majd esetleg idővel kicseréled
A Csühös is fel lett pakolva tegnap későn, persze volt mikor ez is kevés volt, lehet veszek egy nagyobb tanktáskát, hátulra már nem fér semmi, esetleg még gumipókkal külön a sátor
A hét elején felszereltem a doboztartó konzolomat platnival együtt. Ma volt alkalmam először kipróbálni. Hát, sokkal kényelmesebb mint a hátizsák Viszont doboz méretben a vételt alighanem elkapkodtam, mert a 35 l nem túl nagy. Viszont ami eddig a hátizsákban elfért az bőven megvan itt is, sőt... Imhol a képek:
Az íz attól függ mit sütünk rajta, itt a praktikum a lényeg mert nem a szenet esszük meg Van 3 dobozom is úgyhogy majd a szállítást vállalom ha ezen múlik
A tiszta égbolt jobban tetszik persze ez csak fóbia és kimondottan csak ügyeletes heteken jön elő
Biztos jó lehet, főleg ha ízre is jó. Én viszont nem tudnám hová tenni.
Ja, felteszek 1 képet, mert én is tudok ám olyat fényképezni, hogy háttérben ott a nap.
Ez ma készült, szerencsére időben sikerült haza érni, - ritka dolog - lezuhanyoztam, és mentem 1 kört, mert ez nekem jár!
Üdv Urak!
Ügyeletes hetem van így még munkaidő után is javítgatok főleg mióta a lakossági hibák is rámszakadtak az új területen. Viszont szombaton délután szabad vagyok és motoros talira vagyok hivatalos a biharkeresztesi Tófürdőhöz az egyik inazumás márkatársam jóvoltából aki Keresztesi Lovag. Ha van kedvetek gyertek Ti is.
Kipróbáltam múltkor az egyszer használatos grillezőt ami már nem új dolog csak mivel van nekünk sima kerti ezért eddig nem foglalkoztatott a dolog. Ez viszont túrázni kurvajó! Kicsi, egy motoros doboz alján simán elfér és minden benne van (szén, gyujtós, grill rács) csak meg kell gyujtani és 15 perc elteltével (ha már nem lángol) az izzó szénen lehet grillezni. 4 szelet húst simán el lehet vele készíteni, de közben elfér rajta egy kis kolbi meg gomba is. Két embernek bőven sok, vettem egyet a talira is.
Akár mi is csinálhatnánk egy grillezéssel egybekötött túrát még idén nyáron. A balatoni körúton is venni fogok mert az a jó, hogy nem kell cuccolni akár az ottani Tesco, Cora, Metro áruházakban is megvehetjük a bepácolt husival együtt. Lefotóztam, ettől van nagyobb is, ez 400Ft volt de két embernek nem kell nagyobb.
Egy rövid sztori ha szabad:
Múltkorjában elmentünk császkálni még a szorgalmi időszak végén. Megyünk a Petőfi-hídon, mondom mit látnak szemeim... (képen látszik) Fényképezek, mondom ezen nincs dob, mekkora hangja lehet . Megcsodáljuk megyünk tovább, erre jön szembe a futár a dobbal .