Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát......... nem tudom. De mondjuk egy taknyos majom kölyköt 8mm-es lövedékkel pld hasba lőni? Nem biztos, hogy jó ötlet......
De lenne rá megfelelő büntetés! Pld 1 helyen - mert humánusak vagyunk - eltörni a kezét, - mégse lőttük le - de 24 óráig nem gipszeljük be, hanem 5 percenként meglökjük kicsit! Nem feledné egy darabig!
Simogasd meg a fejét a nevemben is!
A szürőválasztásban teljesen ártatlan vagyok Tudjuk!
Amúgy most jövök az állatorvostól az egyik cicánkból légpuska lövedéket szedett ki a doki
Ugyanezt kívánom annak aki ezt szándékkal elkövette csak 8mm-es lövedékkel
A szürőválasztásban teljesen ártatlan vagyok kétfajta motorkód van, de a forgalmi nem volt nálam. Az évjárat alapján ezt lökte a gép, de pont abban a gyártási évben volt a modellfrissítés és nekem már az újabb kellett aminek ugyanaz a menete viszont a gumitömítésnél 1-2mm lett volna csak a felfekvése ami még lehet el is ment volna, de így biztosabb a dolog és legalább volt igazolásom a távollétre
Az úttörő, ahol tud,.....
Szép eredmény, így délelőtt!
Úgy látom, hogy Te jobban be vagy rúgva, mint az előtted szóló Józsi, ugyanis Ő csak 3 kereket vizionál, de Te már 4-et (!)
vagy szobaquad
Három kerekű szobabicikli?
"az asszonynak eljátszottam mekkora érvágás meló után még 120km-t motorozni közbe hót fasza vót Ja és már a kocsi is menetkész"
Nekem ezt mondani sem kellett, mert én is és a Miki is tudjuk , hogy nagyfaszságért Te sem mész a szomszédba!
Én még azt is valószínűsítem, hogy akarattal qrtad el a választást! Nem kell Téged félteni!
Az nem lehet Te!
Azon nincs lámpa merthogy az nem megy egy tapottat sem hiába hajtod mint a meszes és mivel nem megy, így sötétben is használható mert nem ütsz el vele senkit. De ezen meg akkora lámpák vannak mint egy mozdonyon, de ahhoz meg kicsi. Szerintem a legújabb Batman filmben helyettesíti a batmobilt, persze akár még Pókemberé is lehet, vagy James Bondé
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe, de még godolkozok rajta
Reménytelen eset vagy! Ez 1 szobabicikli!
Vagy esetleg komód?
(aki nem ismerné: fiókos szekrény)
Háát nem tudom de kitalálom
Zongora?
Elektronyos marhaságok! Ezt nézzétek meg. A f@szbukon találtam.
Elektromos biciklihez olyan 15 ezer környékén lehet kapni.. akkor gondolhatod mennyibe lehet az elektromos kisautóba egy garnitúra, ja és 30ezrenként cserélni kell! Maga az autó 3,5 milla körül van, gazdagok játékszere, akik megengedhetik maguknak, hogy spóroljanak

Olajat cseréltem az autómba, már leengedtem a régit mikor kiderült nem jó a szűrő amit adtak holnap meg kéne az autó.. gyors telefon és még a boltba volt a csávó aki elkúrta de már zárta a boltot, szerencsére vitt magával egyet haza, olyat ami megfelelő. 60km-re lakik tőlem az asszonynak eljátszottam mekkora érvágás meló után még 120km-t motorozni közbe hót fasza vót Ja és már a kocsi is menetkész
Gondolom, még azt is utáltad utána aki beszélt róla?
Mennyibe kerülhet hozzá egy töltés akku? Az pedig, hogy csendes, gondolom nem ültél még Rolls-Royce ba ! Mert a motorhangot ott sem nagyon hallod, ahogy a Lamborghini-traktorban sem. Nem így a Hoffherr traktor esetében! Abba nem érdemes rádiót tenni!
Nem gyilkos roncsolásmentes sebészi beavatkozás volt a neten látott melónál szerelő ablakot vágtak rá, én a végéről dolgoztam így még csak karcolás se esett a csövön.
Majd meglátod 11.-én
"Viszont ha legközelebb megyek utas nélkül és hajtósabb lesz a menet nem viszek dobozt, csak egy tanktáskát,...."
A Péter az áldását adta rá, ez lehetne pld jun. 11, mivel arra azt mondtad, - írtad - hogy egyedül jössz, és itt a táv is nagyobb, hajtani is kell néhol.
Te kipufogó gyilkos.
Még egy kis sufnis történet elalvás előtt:
A gyári gixxer dobban még benne volt a katalizátor, szépen egyenletesen adta le a nyomatékot gyorsuláskor a motor, de valahogy a karbonnal másabb volt. A neten találtam egy leírást arról, hogy miként beleztek ki egy gyári dobot. Addig én nem akartam elmenni, de mivel az Inazumában nincs gyárilag katalizátor gondoltam talán az fogja egy kicsit és arra nincs nekem szükségem. Levettem a dobot és a motor felőli végén bevilágítva jól látszott a felgöngyölt hullámlemezre hasonlító katalizátor. Szépen belefúrtam... egy részét feltekerte a fúró, ami meg maradt azt csőrös fogóval kiszedegettem így az első kamra teljesen üres lett, a hangtompítós részt (ami a másik felében van) érintetlenül hagytam. Azt tapasztaltam, hogy jobb lett a gázreakció és 4ezertől élvezetesebb kigyorsítást produkál, a hang nem sokat változott kicsit alapjáraton mélyebben dörmög (a lég-olajos motor jellegzetes alapjárati zajait szépen kompenzálja) de magasabb fordulaton egyáltalán nem ordít. Viszont a bükkben egyértelműen kiderült, hogy szárnyra kapott a motor, jobban húz és ez nagyon tetszik. Viszont ha legközelebb megyek utas nélkül és hajtósabb lesz a menet nem viszek dobozt, csak egy tanktáskát, így aerodinamikailag is toppon leszek Fogyasztásban nem vettem észre különösebb változást pedig hazafelé kicsit kifújattam az orrát.
Imádni való egy dög az tuti!
*megejthetnénk
Jó kis szlovák túra lehetett akár motorral is megejthetnék valami hasonlót egyszer, még lehet idegenvezetőnk is lenne egy szlovák cimbora szintén Inazumával. A fagyi nekem is jólesett mikor jöttem hazafelé Tiszafürednél a Mol kút mellett, gondoltam is rátok amikor ott álltunk csatasorban