Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"erős gépek a Suzukik" Megint jót kacagtam!
Amúgy igen, a Zoli dobja, meglátjuk, mit mondanak rá.
Hogy mitől nyílt ki? Hát használta. Leállította volna a sarokba, biztos nem történik meg.
Szerintem ott azon a részen többet tolhattak le az anyagból, mint kellett volna. Vagy kevesebb volt eleve, mint kellett volna.
Vagy valami ilyesmi.....
Repült egy varjúcska, széllel szembe, és nem előre haladt , hanem hátra!egy ideig küzdött, majd szinte legyintett egyet a szárnyával, és megfordult!
Gondolhatod, be kellett fűtenem, mert a sör nem akart megmelegedni ahogy beöntöttem!
Szép a nagy hegy így is, de gondolom már Te se bántad, hogy kizöldült
Ez a Zoli dobja? Mitől nyílt ki? Biztos nem bírta a torlónyomást erős gépek a Suzukik
Június 11-et bekarcoltam a naptárba, aztán ha módosul... úgy jártam
Látod, hajt is erősen! Látástól Mikulásig!
Teli van lóvéval, új ablakokra is telik!
Kérhetett volna valahol egy Kalasnyikovot. Azzal csak egyszer kell belátogatni a bankba! Remélem legalább jó pénzeket keres!
Ekkora hajtással!?
Dehogy lát eleget! Hiszen minden nap újra, és újra megy, lelkesen, örömmel! És mondja, hogy: a dolgozó népet szolgálom!
Emlékeztetőül!
Próbáltam úgy fényképezni, hogy a villanypóznák, és a tyúkbelek ne látsszanak, mert ez a szegény Badacsony úgy néz ki, mint a sündisznó! És a Laci épp eleget lát ilyet!
Itt meg a langyos szellő a fákat döntögeti....
....oldalt....
A három oldald nyitott dob:
Na, most ilyen idő van nálunk:
Azért még annyira nem vészes.....
Igyekezz! Dél-nyugati szél fúj, oda fog érni!
Határozottan NEM!
Itt még csak a szél támadt fel, de semmi extra. Lehet, megyek is még 1 karikát.....
Nem lesz az nagy Neked Miklós? Jó van, egy kicsit besárgultam,nem nagyon, csak ma már ketten is kínaiul köszöntek !
Piszok egy idő lett itt! Szegény rigót taszigálja a fa tetején! Az előbb lestem távcsővel!
Bár én még csak a májust látom, - jövő hétvége Pest, utána levő hétvégén megismerkedek a BMW 1000 RR-el - a júniust nem, megpróbálhatnánk indulásképp júni 11-et.
Így van 1 időpontunk, futtassuk meg, kinek jó.
Akkor van 1 időpontunk, van 1 két variációs - kis eltéréses - úti tervünk, lehet hozzászólni.
Üdv!
Megnéztem a hétvégéimet a naptárban:
Június 4-5 meló, 11-12 szabad, 18 Inazuma tali, 19 meló, 25-26 meló. Júliusra ígértem a családnak egy hosszabb kirándulást amit az ügyeletek miatt még nem tudom mikorra tudok betervezni és még Józsival is be kell rúgni valamikor a Balatonon legkésőbb augusztusban.
Ha kimaradok sincs probléma, sajnos eszetlen a munkarendem de ez már egyéni szoc problem
Nincs időpont, de nekem a május már nem jó. Mert megyek BMW S 1000 RR-t tesztelni!
Lehet beleszólni az útvonalba, mert Laci is tett hozzá 1 kis módosítást, valamint időpontra vonatkozóan is javaslatokat várok, hogy ki, mikor ér rá. Jó lenne, ha mindenki ráérne, akkor megint együtt "tekerhetnénk".
Na, itt vagyok már, kicsit kiteszem a lábam, máris gyenge a fórum élet!
Én nem zárkózom el ettől a variációtól, annyiban módosítanám, hogy az edelényi kitérőt kihagynám már.
Amúgy nem mondtam hülyeséget, mert a rakacai víztározót be lehet tenni az általam javasolt útvonalba, mert szinte útba esik.
Bár akik voltak ott, azt mondták, hogy nem nagy szám. Bár ez a sógorom egyéni véleménye.
Annyit tennék hozzá, hogy amit én javasoltam, ott végig jó az út, sima, kellemesen kanyargós. Elmondás szerint.
Kérdezzük meg a többieket, mit szólnak hozzá.
HALLÓ TÖBBIEK! MERRE SZERETNÉTEK MENNI?
Ja, közben a tesóm hazaérkezett. Ezt csak úgy beszúrom ide.
Azért besárgulni nem kell, én még a kezemet is belemártottam, a Balatonba.! De még hideg! Sört lehet benne hűteni!