Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmutatom Neked az Alföld "rejtelmeit": előre nézel, semmi, megfordulsz, és ott is a semmi
Nem utolsó szempont, hogy ismered minden porcikáját, és tudod min ülsz. Mit kell tenni ha valami gond van!
Az nagyon jó kis kör lesz. Sajna én már délután nem érek rá, elmentem volna. Legközelebb.
Legalább egy két képet csinálj, aztán lássuk.
Így volt az velem is, sose volt új motorom de annál jobban örültem ha valamit saját magamtól értem el.
Tiszaújváros, Miskolc, Bükkszentkereszt, Répáshuta, Eger és Tiszafüredfelé haza. Reggelig viszont még ügyelek, így attól függően indulok el, hogy mennyire lesz nyugodt az éjszaka, ha nem háborgatnak akkor se indulok 9-10h-nál hamarabb, kellene végre legalább 8-órát aludni
Annak örülök ha mindenben jobb lesz mint én.
Legalább megbecsüli. Biztos másképp néz rá, mintha készen kapta volna! Használja óvatosan és egészséggel!
Szép idő volt, megálltunk közben bodzavirágot szedni, és enni is.
Holnap merre mész?
Hello Laci!
Kösd fel a gatyeszt, mert a fiad mindjárt lehagy!
Jó sörözést, a bicikliseknek pedig jó pihenést
Laca befejezte a gépét teljesen önállóan, rengeteg munkája van benne. Büszke vagyok rá
AF-1 Átépítés
Az nagyon fárasztó lehetett!
Egészségedre! Aprókkal körbebicikliztük a Szent-György hegyet!
Alig négy és fél órába került! Estére nem kell őket biztatni az alvásra!
Na Gyerekik!
Hazaértem a pesti melóból, mit is csinálhatnék? Sörözök!
Tudjátok: 1 sör nem sör!
Sajnos ez a nagy magyar valóság...:(
Az jó, használd ki :)
Ami nekem nagy kedvencem, az a Zemplén. Sárospatak-Regéc környéke.
Szeva!
Majd még kitalálom, de köszi a tippet. Valami magasabban fekvő területet nézek mindenképpen, az Asszony táborban van így aztán csavaroghatok ameddig akarok
Megfogadtam a tanácsot Tegnap gurultam egy laza 350 km-t. Igaz sürgős elintéznivaló volt, de azt összekapcsoltam a motorozással Nyékládháza-BP-Nyékládháza, okmányirodai ügyintézéssel 4 óra és 350 km
Ónod_hernádkak vonal dettó vacak és még nem is dombos. Bükk mindenképpen jobb választás
Az előttem szóló nagyon jól látja a helyzetet. Mari néni Riska tehene mellett sok látnivaló nincs. Én Emőd-Bükkaranyos-Miskolc-Nyékládháza sprinteket szoktam lekavarni. Az kb 20-30 km. Elvonási tünetek enyhítésére jó, mert közel van, neked ezért viszont ennyit motorozni nem érdemes.
Bükkszentkereszt környéke nagyon látványos, mi motorral mentünk egyszer arra, egyszer autóval, szép. De nem biztos, hogy Veled megyek. Bár mennék.....meglátjuk.
Szia!
Látnivaló nincs sok, dombos, kanyargós, de ahhoz meg túl rövid, hogy azért 130km-t utazz, ráadásul nagyon kátyús és keskeny az út. Igaz, most a fél méter mély krátereket betömték. Csak azért beszélek bele, mert a Miskolc-Budapest távon mindig erre megyek, mert rövidítek vele és azért az egyenesnél jobb. Nyékről kanyarogni inkább Ónod felé mennék, Hernádkak irányába. Bár akkor már inkább a Bükköt céloznám meg. Bükkszentlászló felé ajánlom az utat, csak sok rajta a "versenyző".
Üdv,
D.

Ja és Laci ne hagyd magad :), tudod kicsi a bors...
Vittem a szilvacsemetékre "fejenként" két vödör vizet! Aztán elővettem egy sört, és öntödét játszom vele! Kiöntöm egy pohárba aztán , beöntöm az öntőformába torokilag!
Harsány tőlem kb.130km, vasárnap lehet elmotorozok arra, mit érdemes ott megnézni? Persze ha kanyargós az is jó
Meg kígyóbűvölő guru .........