Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A benzinárról jut eszembe, hogy körutazásának debreceni állomásán van az E-on elektromos kisautója amit volt szerencsém egy kör erejéig kipróbálni. 10mázsa a kis gép súlya pedig méreteit tekintve (kivül belül) kb. akkora mint a hugom Smartja. 160km-t bír menni egy töltéssel és 120km/h száguldásra képes önerejéből
A futóműve igazi nagyautós és kényelmes, de nekem hiányzott a motorhang nagyon
Melózni bejárni nagyon király lenne!
Nyugodtan felhívhatsz, baráti társaságtól szivesen veszem. , Még azt sem hajtottam el a vérbe, aki vasárnap du 4 kor hívott fel munka miatt Pedig azt nagyon nem szeretem Egyébként eszembe volt, hogy vasárnapra tervezed a motorozást, de a szombat annyira kimerített, hogy addigra totál el is felejtettem. Reggel 5.15-kor indultunk Dobsinára, onnan egy másik helyre (hirtelen nem ugrik be a neve), majd Krasznahorkára a várhoz, befejezésül Kassára. Mikor hazaértünk volna a Miskolc előtti körforgalmat éppen aszfaltozták ezért eltöltöttünk ott is egy órát... Szerencsére épp mögöttünk állt egy Family Frost autó, amit a két buszból megleptünk, jó kis forgalmat csinálva neki Haza 22.30-ra sikerült érni. Így aztán akkor sem ültem volna motorra, ha ráérek, mert hulla fáradtan nem szerencsés az álmoskönyvek szerint. A túrát meg az általad említett okból se tegyétek át, mert azt sem tudom garantálni, hogy akkor nem fog közbe jönni valami. Menjetek, amikor csak tudtok, örülök, ha sokat motoroztok. Éppen ha sikerül együtt is mennünk, az meg hab a tortán. Biztos vagyok benne, hogy lesz még ilyen hamarosan
Az elfajulásról nekem egy házipálinkás történet jut az eszembe ritkán iszok, már csak a foglalkozásom miatt is. 2005-ben én voltam a szilveszteri buli házigazdája és csúnya módon elfajultam, másnap meg a halálomon voltam sőt még harmadik nap is Azóta, és előtte is csak a Jagert iszogatom, de ritkán és csak egy kopicával, azt is ízlelgetve.
Szabad délutánjaim lesznek, de az nem elég egy ilyen volumenű túrához, ha juni 11-én mész én is megyek (ki sem hagynám ) de ha van rá esély, hogy egy másik időpontban többen összejövünk akkor legyen úgy. Persze ehhez nagyobb aktivitás kellene a többiek részéről.
Mint "vegyészetben" képzett illető, tudom, hogy az ecetsav, és az etilalkohol is 90 °C on forr! Ha a delikvens hagyja a cefrét ecetesedni, akkor van ez a gyógyszerelfajulás! Hogy szakszerű legyek!
Magyar "konyak" nincs, csak brandy, - borpárlat - de amit Te ittál, annak semmi köze nem volt a borpárlathoz. Az valami gagyi dolog lehetett.
Amúgy nálunk is készülnek - pld Tokaj - nagyon finom igazi borpárlatok, csak azt mások isszák, - affene a belüket - mi nem jutunk hozzá.
Nem is ezzel mosok fogat! Volt egy idő, hogy nem tudtam meginni, mert egyszer ittam magyar "konyakot" és savanyú volt a szerencsétlen! Meg aztán annyi amennyit én megiszom, azt meg tudom venni! de inkább benzint veszek!
Azért ez is qrva jó, veszek 5000-ért benzint akkor az 5000 Ft-ból 3000 Ft az adó!
"Valósággal gyógyszer!"
Ez pontosan így van! És az íze is pazar!
Csak ne lenne olyan mosladék drága!
Nem volt félreérthető az MMS, de miért ne kekeckedjek. Főleg, hogy nagyon mentem volna. Tehát csak "úgy" mondtam, de komolytalanul! Na!
Visszakanyarodva a jun. 11 -re, most akkor mi legyen? Mert ha jól emlékszem, Neked csak ott volt egy kitöltetlen lyuk. Akarom mondani üres naptári nap.
Menni, vagy nem menni, ez itt a kveszcsön ( kérdés )
Szia Peti és üdv a többieknek is!
Gondoltam, hogy nem értél rá azért nem szóltál. Annyira biztosra nem is tudtam mondani hiszen reggel lett teljesen biztos az indulás. Nyékládházán volt egy kóbor gondolatom, hogy felhívlak, de úgy voltam vele ha ráérnél úgyis szólnál és nem akartam tolakodni sem. Régen tűzzel vassal próbáltam a közös gurulásokat szervezni, de sokszor a kezdeti lelkesedésből az lett, hogy alig voltunk páran, sőt olyan is volt amikor olyan valakiért toltunk el a többnapos túrát aki végül a módosított időpontban se jött el. Azóta lazábban kezelem a kérdést és ha kigondolom akkor megyek.. bár elszoktam hinteni itt is és ha csatlakoztok annak nagyon örülök. Az ügyeletes hétvégeken nem tudok menni ezért kicsit önzőnek kell lennem és akkor nyeregbe szállni amikor nekem alkalmas. Viszont a beszámolók soha nem maradnak el, így akinek kedve szottyan bármikor bejárhatja az adott útvonalat. Nem is hiszitek mennyien olvassák a Sevenfifty fórumot és érdekes módon inkább emilt írnak ha kérdésük van egy egy túrával kapcsolatban. Legutóbb a Tiszai-túra után kerestek meg és később ugyanúgy járták be a gátakon ahogy azt mi is, Nagykörűvel bezárólag. Sajnálom, hogy juni 11-én nem érsz rá Peti, szerintem át kellene gondolni azt az időpontot de én már szólni se merek főleg miután annyira félreérthetőre sikerült az a bizonyos MMS. Basszus én örülök amikor ilyeneket kapok.. a túraendurós haverom naponta küldte Romániából az MMS-eket tavalyelőtt amikor nem tudtam ott lenni, eszembe se jutott volna gusztustalannak nevezni No de sebaj, szerintem a francia konyak volt a bűnös, Miki csak úgy nem mond ilyet
A "jóféle konyakon" nincs is csomó! Az olyan simán lefolyik, mintha öntenék! Utána kellemesen melegít!
Valósággal gyógyszer!
Hallatlan ! Még motorozni is képes!
Jók a képek, szép a környék ismerem alaposan, hiszen közel van hozzám. Veled is tartottam volna, ha szombaton nem Dobsinán, Krasznahorkán, Kassán vagyok a lányommal osztálykiránduláson. Ugye egy hétvégén pedig két nap van, ha mindkettőt elkirándulom, minden más elmarad. Ez pedig egyenlőre sajnos nem bevállalható, ezért sem szóltam. Viszont az osztálykiránduláson közölték velem, hogy az osztály búcsúbulija június 11-e lesz (most 4.-esek, a többség beleértve minket is gimibe megy), tehát a túrán fájó szívvel, de nem tudok részt venni.
Értem én, gondolj bele mikor az enyémeim motoroznak.. egy perc nyugtom sincs, főleg, hogy tudom mi megy az utakon.
Legutóbb, még nem is meséltem, egyik esti motorozás alkalmával egy pözsós nő fordult ki elém úgy, hogy szemből jött és balra akart lefordulni keresztezve az utamat, közvetlen egy kanyarban. Szerencsére olyan 50körül mentem, de a kanyarba bedőlve! A nő besatuzott és le is állt előttem keresztben, egészen a padkán tudtam kikerülni ami kavicsos volt és csak addig tudtam fékezni amig az aszfalton voltam. Hajszálon múlt.. miután a padkáról visszavergődtem láttam a tükörben ahogy el se bírt indulni úgy betrassolt. Mondjuk a kaka bennem is vigyázzba állt.
Bobbiói Szent Kolumbán legyen velünk minden utunkon
Jó éjt!
Mint említettem, teljesen kuka a motorozáshoz, egyszer adtam oda a robigómat, és rögtön nekiment az eon tulajdonát képező villany oszlopnak! Az anyjának meg azt kellett füllenteni, hogy leesett a lépcsőn!
Tehát nem erőltetem!
Ugye érthető?
Na jó, egye fene, akkor megyek!
Helyes a Lányod, de miért nem tanítod meg motorozni, ma is láttam jó pár női motorost és olyan jól áll nekik
Láttam egy bazi nagy choppert is egy középkorú nővel Tiszafüreden, úgy terelgette a nagy böhöm vasat, hogy abba hiba nem volt. Van a családban is egy mocis csaj, Virago 535-el nyomja
Nem venném a szívemre!
Úgyhogy gyere csak, hiányozna a "kis kajla gyerek", ha nem jönnél!
Ja, teszek fel 1 képet a nagyobbik lányomról, antitalentum a motorozás terén, de milyen jó motoron ül!
Ja és jut eszembe akkor az időpont is módosulhat, mert Lajos barátunknak a juni 11. nem lett volna jó a táncosok miatt, így akár átrakható bármelyik ügyeletes hétvégémre.
Az a "kis" kör több mint 350km volt. Arról nem én tehetek, hogy nem értél rá Az MMS meg csak egy kedves gesztus lett volna és semmiképpen gusztustalanság.
Mi legyen a büntim?
Mondjuk nem mehetek a junius 11-re tervezett túrádra így egálba leszünk és szent lesz a béke
Ja, és a Laci nem volt korrekt, mert mivel tudta, hogy szívesen elmentem volna Vele, erre a kis körre, direkt küldött 1 képet MMS- ben, amin motorja volt Bükkszentkereszt helységnév táblával!
Hát nem egy gusztustalan ember?
Én a jóféle francia konyakon nem keresem a csomót!
Én annyival vagyok rosszabb, hogy a házikolbászon is keresem a csomót!
"Mert Te is még a kákán is csomót keresel!"
Erősen azt gyanítom, hogy a bagoly és a veréb tipikus esete forog fent
Mert Te is még a kákán is csomót keresel! Majd ha idejönnél és egy jó kis kanyargós úton egy beláthatatlan kanyarban eléd kerül egy széles kanalú markolót kerülő IFA, akkor lenne meglepetés! Vagy két őz, keresztben az úton,és alig lehetett lezavarni az útról őket! Nem így az "Alföld tengersík vidékén" , ahol öt kilométerre látod mi várható!?
Üdv!
Voltam én máskor is errefelé de ennyi biciklist nem láttam soha mint most, főleg Bükkszentkereszt és Répáshuta között, ráadásul jó kis kanyargós ha nem figyel az ember könnyen csokorba lehet szedni őket, főleg a jobbos beláthatatlan kanyarokban. Jó idő volt, a Csühös is hozta remek formáját igazán jól szórakoztam, még így magányosan is