Köszi, Laci!
Még 1 sztori mára:
Haza értem kb negyed 6-kor, - dög fáradtan - mondom magamban: lemosom a motort!
No de motor mosáshoz elhatározás kell, tehát ittam 1 kis jégert, hogy elhatározott legyek. Meg 1 kis sört.
Neki is láttam nagy bőszen, erre felhív a szomszéd, hogy igyunk 1 hideg sört. Mit volt mit tenni, ugye.......
Innentől baromi lassan haladtak a dolgok, de egyre inkább elhatározott lettem.....
De valahogy csak sikerült lemosni.......
Nagy nehézségekkel néztem szembe!
Le kell csiszolni teljesen fémig, egy minimális sem maradhat az előző festékből, aztán fokozatosan szokatni a hőhöz. Kandallófestéket használtam a CB-1 leömlőjén és tartós mattfekete bevonatot kaptam.
Azt hiszem 1000Ft körüli áron van, majd segítek
A polírral én is próbálkoztam plexin, telefon előlapon, és az előző autóm lámpáján is polírkorong segítségével, eszméletlen szépen megújult.
Ja, megosztanám a nagyérdeművel a tapasztalatomat.
Tegnap levettem a plexit a motorról, mert itt 1 srác rá akarta próbálni eggyel régebbi motorjáról a plexijét az enyémre. Így jött az ötlet, hogy mit is lehetne csinálni a lemattult, karcos plexivel? Van nekem az mv-nek - nem nagyon díjazom ezt a termék családot, de ez bejött - egy pasztája, amivel az autót szoktam 1 évben kétszer lepasztázni, gondoltam 1 próbát megér.
És bejött! A pöttyöket nem tudta kiszedni, - géppel kellett volna, nem kézzel - de egész jó lett!
Így most már egy kis vas tartóban gondolkodom, ami a fényképezőgépet tartaná!
Na, akkor most 1 szakmai kérdés: a fotón látszik, hogy a dob előtti rész ilyen. Mit lehetne vele kezdeni?
Te mint festő zseni, biztos tudsz valami okosságot.
Semmi baj az arcoddal, a sajátomról ég le a bőr.. amiért megigértem. Persze az is ritka amikor így összejön a család... de nem magyarázkodok, mert én is szeretnék velük lenni. Csak szarul jött ki..
Itt leszünk egy kis faházban: link
Üdv Mindenkinek!
Miki! Sajna 11.-én nem tudok veletek tartani. Az volt a terv, hogy az Asszony és a gyerekek Síkfőkútra mennek a Nagyszülőkkel de a szabi nem jött össze az Asszonynak és így én viszem el Szombaton, viszont akkor már ott is maradok velük. Jönnek a Húgomék is és mivel ritkán jön így össze a család nem tehetem meg velük, hogy lelépek.
Annyi kedvezményt kaptam, hogy motorral megyünk utánuk.
Sajnálom, hogy így alakult, de talán egy másik alkalommal többen is ráérünk innen a fórumról.
Én az aprókkal bicikliztem, és már fel tudok tekerni olyan emelkedőn is ahol egy hónapja még nem tudtam! Badacsony tele volt motorral! A 71-es úton sorban rajzottak! Motorosostól!
Nyugi van nem rugtam be csak iszogattunk óvatosan, vagy vamami ilyesmi ha jól emlékszem Reggel fejfájás és egyebek nélkül ébredtem, sőt délután egy nagyot motoroztam is.
Még 6-után égett a napmelegtől a kopár szík sarja:
Sok mindent javítottam már, de traktorra konkrétan nem emlékszem ha megyek majd feléd legyél már olyan kedves és egy csavart hagyjál lazára Majd én meghúzom és akkor majd elmondhatom, hogy traktort is javítottam
Bár fűnyíró traktorral már volt dolgom, ha az egyáltalán beszámít a traktorjavítás fogalmába
A mai nap csupa izgalom volt az itthoni meló után szülinapoztunk és hát iszogattam is egy kicsit hiszen az Asszonyt ünnepeltük
Aztán jött a vihar és szétverte a kerti partit így mostmár kivül belül eláztam szerintem jobb lesz ha lepihenek amíg még nagyobb baj nem ér
Viszont hallottam a sógoromtól egy olyan viccet amitől sírva röhögtem:
Székely ember horgászik a fiával
-Apám mi tartja fenn a csónakot?
-Azt én nem tudom fiam...
-Apám miért kék az ég?
-Azt én nem tudom fiam...
-Azt tudja-e apám hogy miért pont a gilisztát szereti a hal?
-Mindent én se tudhatok fiam...
-Apám! Nem zavarja, hogy folyton kérdezgetem?
-Dehogyis fiam, kérdezz csak nyugodtan, úgy okosodsz!
Szép motor és ahogy olvastam róla jó is Én is hallottam a tesztnapról, de Nyíregyháza volt a legközelebbi célpont, arra meg nem kalkuláltam előre... Azért elgondolkoztató, hogy Miskolcon se Honda, se Yamaha, se BMW, se Harley, csak egy Suzuki kereskedés van, az is mindent katalógusból akar eladni, mert készletezni drága... Tesztnapról ne is beszéljünk...
Hú de jó lehetett egy ilyen "nagyvadat" én is kipróbálnék egyszer Jó volt rá az idő is, mint ahogy erkélykorlát szereléshez is, le is égtem mint a rejsztág Az ájer se mozdult a konty alatt a zurdigban, aszalódtam egész nap, de ez nem érdekes... a BMW-s tesztnap biztosan tutibb volt megyek megnézem a galériát
Ja és legközelebb tessék nekem MMS-t kűdeni! Mert én annak örülök ám és nem kezdek el rögtön kombinálni
Na, Gyerekik! Ma ezzel a motorral mentem 1 karikát. Persze, mivel én voltam az utolsó, és előzni nem lehetett, ezért néha lemaradtam "kicsit", így a többiek megléptek, tehát húzni kellett, - ebben nem volt hiba - én meg toltam neki, persze csak hogy utolérjem a csapatot. Nagyon kompakt a gép, meglepően kényelmes, a fék brutálisan jó, megy mint a malac! A váltó pontos, kis úton jár. A fordulatszámmérő analóg, a többi digitális, fokozat kijelzővel. Az index kapcsoló viszont egy kis mütyürke, szokni kell. Egyszóval nagyon kéne, de a teljesítmény adóját azt fizesse valaki más.
Jó reggelt kívánok.