Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irigykedjetek,lenn vagyok Veszprémben(motorral) és még megnézem a Balatont is.
Adjon Isten Szép Jó Estét!

Nem sokat olvastam vissza, de a túratérkép kiszúrta a szemem!
Az előző óta egy métert nem gurultam, csak apósom vitte el sétáltatni
a vasat tegnap. Valami időpont van már kinézve?
Nyáron ha jössz, , mert miért ne, majd megvitatjuk a dolgot!
"Dolgozzatok rendesen!"
Egyik este már hazafelé tartottunk amikor befutott még egy hiba... csináljuk meg aztán irány hazafelé mert reggel tervezett munka van...
A hibacímen illedelmes köszönésre "jó soká jöttek főnök!" volt a válasz! Miután végeztünk kikerestem mikor jelentették be... 20:28! 21:15-kor már nézhette a TV-t
Még sorolhatnám.. pedig csak az a minimális tisztelet.. amit ha idegen emberrel találkozunk..
Még szerencse, hogy megtalálom a szépségét is néha, ha jó leszel majd egyszer mutatok képeket..
Mi a búbánat van arra felétek, hogy folyton besz@rik a hálózat? Dolgozzatok rendesen!
Jó estét!
A többieket nem tudom, de én tegnap is későig üzemzavaroztam.

Miki!
Kicsit térképeztem és a víztározó Uppony felőli szakaszát tudtam kevesebb kerülővel beilleszteni az általad kitalált tervbe. Dédestapolcsány a terület járhatósága (vagy inkább járhatatlansága) miatt túl nagy kerülő lenne, de a Boos Te vagy és majd kitalálod a végső tervet, nem akarok belekontárkodni.
Hol vagytok türelmizónatöltelékek!?
Ja, hülyeséget írtam, lázbérci víztározó.
Most estem haza, de átnéztem és tetszik, a lázbérci tározót majd beépítjük a sorba, mert szerintem érdemes megnézni. Most viszont nincs már hozzá erőm, remélhetőleg nem ilyen "eseménydús" lesz a hét mint ahogy ma kezdődött és majd tudunk konzultálni
Ja! a távot figyelembe véve nem egy light-os kanyar lesz (főleg ha még jön is hozzá) így Anya itthon marad
Jó éjt Urak!
A megállási pontok kidolgozás alatt, ötleteket is elfogadok, mint pld Laci említette a Rakacai víztározót.
És onnan Poroszló, Mezőkövesd.
Ja, mi Laciékkal Tiszafüreden találkoznánk.
Tehát: az első térkép Lacié, a második Lajosé, Péteré.
Mezőkövesden találkoznánk.
Onnan Andornaktálya, Eger. Utána felfele a 25-ösön Borsodnádasd, Ózd, egészen a 26-osig. Ott elfordulunk Serényesfalva fele, majd Ragály, Trizs, Aggtelek. Szin után a 27- sen vissza Edelény, Miskolc, Szerencs, Tokaj. Itt elválnának útjaink, mindenki menne hazafele.
Lajoséknak kb 337 km, Laciéknak kb 460 km, nekünk kb 430 km.
Na most már betyáristen! Fürdetés, és térkép.
Most sem.
Na most.
Na, ebben a formában mint látszik, nem látszik. Mindjárt kitalálok valamit.
Próbaképp felteszem a mi térképünket, aztán gyerek fürdetés. A többi, szöveggel együtt később.
"Az Úr szólott! Legyen világosság! És Laci visszakapcsolta az áramot! Ezért mondom , a legrégibb foglalkozás a villanyszerelő! Régebbi mintha qrva lettél volna! Remélem vigyázol az "erkölcsödre"!
Ja, gőzerővel dolgozok a térképen!
Kicsi a bors, de harmat gyenge!
Ma menni alig bírtam.. de most mégis muszáj mert szólított az ügyelet
Mire harmadszor mentek, már fel sem fogod venni.
Jó "kis" bicigli túra lehetett! Ott haltam volna + a helyszínen!
A durván fújó széllel én is találkoztam vissza fele, nagyon tologatott. A túra térképével pedig nagyon fogok igyekezni.
A világért se szeretnélek siettetni , de a túraútvonal amiről szó volt felkeltette az érdeklődésemet. Ha lesz időd akkor légyszives, de hírtelen