Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A többiek mit össze gondolkozhatnak... "mi van azzal a kukával?"
Konstant elektronikával úgyhogy tartósan túlterhelhető
de a kukád az mostmár tuti borulni fog azt tudod
200 Km/h ? Ráadásul felett........ besz@rás!
Milyen elektronikával oldottad meg?
De nem az! Pont azért írtam, hogy az nem lehet...
ELAKADÁSJELZŐ!
De mielőtt lecsapnád a magas labdát gyorsan közlöm, hogy nem szokott elakadni csak ha előzékenységgel találkozok autós részről szeretem megköszönni, de kézzel nem túl szerencsés 200km/h felett mer akkor markolni kell a kormányt mint a villanyelet
Amúgy ha ELŐTTE telefonáltál volna, szóltam volna, hogy felesleges, ugyanis semmi értékes nincs benne. Nem lehet valami nagy a fizetés, ha már kukáztok is!
"alapjáratnál alig magasabb fordulaton" beleálltál egy kátyúba. A sok közül. Ezt akartad írni?
Nálunk is hétfőn van "kukanap" csak én mindig elfelejtem (anyósom szokta kihúzni az utcára mert ott lakik a szomszédba és kell neki a mozgás ) ugyhogy tudom mikor kell menni felétek borogatni
Nem azért mondom, de ha elolvastad volna hozzászólásomat rendesen, láthattad volna, hogy írtam a kipörgés gátlót, tehát talált!
Na most már áruld el, mert nagy izgalmamban mindjárt felborogatom a kukát! Mondjuk ez a Te specialitásod.
..... mindjárt leírom a sztorit, hogy a többiek is értsék.....
Kipörgésgátló hát nem láttad a vidit alapjáratnál alig magasabb fordulaton lavornyi kátyút csinált
Abba pedig nem volt semmi trükk, csak ugye az a szekérhátnyi nyomaték
Nem talált!
Homály tizedelő......ködfényszóró.........a turbo boost gomb aktiváló gombja.......robotpilóta....... kormány szervó......... terep felező........sebesség tartó elektronika..........kézifék.......eco mód........kipörgés gátló........
...az meg majd ad egy liba combot
A vicc az egészben az, hogy én tényleg felszereltem egy gombot
de vajon az mit kapcsolhat...
Kitaláljátok-e?
Nincs köze a teljesítményhez, az pont megfelelő!
Én most gondolkodok azon, hogy felszerelek egy gombot a motorra, amit ha megnyomok, akkor kiugrik egy gomb, amit szintén meg lehet nyomni!
Ja, főleg ha jobbra nem telik
Persze, hogy látszik, az benne a poén
Majd csak nézel mikor elhúz melletted a bekapcsolt utánégetővel!
Szia Laci!Nem érti a Miki! Legalább a gombot nyomkodja az ember!?
Laci! Azért mert felraktál a Csühösre 1 gombot, nehogy azt hidd, hogy jobban fog menni, ha nyomkodod.
A videó végét meg hiába gyorsítod tízszeresére. Látszik.
De ha gondolod, gyorsulhatunk egyet majd, csak a túrbós gombodat ne hagyd otthon!
Igenis erősek! és Te csak ne kacarásszál ezen mert beszereltem a Turbo Boost gombot , aztán majd csak nézel a Pengéddel amikor eltünök előled a horizonton
erődemonstráció
Milyen szél, a böjti szelek! A hagymás babtól keletkezik! Jó reggelt rossz erkölcsűek!
A szél? ..... Milyen szél? Főn szél? Esetleg passzát szél? Vagy tornádó?
Vagy a szél volt... .
Lehet, hogy azt nem bírta a dob...
Erős biza, 200 fölött is tud .