Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most ez így, ebben a formában nem igaz!
Én pld magammal egész jól meg vagyok elégedve!
Megváltozni meg - Józsinak igaza van - erre a kis időre már minek, meg az már nem is én lennék.
A "habókás"-t meg kikérem magamnak! Esetleg Józsi.... Ő az.....
Pedig én erősen gondolkodtam , hogy megjavulás útjára térek!?
Aztán meggondoltam magam! Minek erőlködjek erre a kis időre? Meg aztán hova javuljak már?!
Javíthatatlanok vagytok mindketten! Mint a Muppett Show-ban az a két habókás vénember akiknek még a sz.r is ízetlen volt és kötekedtek mindenen.
Jóvan nna! Azért nem foglak visszadobni a vízbe mint méret alattit!
Meglepődtem! Megyek a mosdóba, és majdnem ráléptem egy siklóra amit elsőre kígyónak véltem.A siklónak fokozatosan vékonyodik el a farka, ennek meg tompa volt! Na nyakon csíptem, és akkor derült ki, hogy le van vágva neki de már gyógyul! Szegény erdei sikló, alighanem kapával került kapcsolatba! Vagy 8 centivel előrébb a hasán még egy vágás, de még a feneke előtt. Mindkettő gyógyulóban. Bekentem betadinnal, és elvittem , van feljebb egy erdős rész , ott kedvére siklóskodhat! Így hiányosan 74 centi körüli hosszú.
Igaza van Lacinak! Ki van a faxom Veled, Józsi!
Dehogy szomorkodok, csak nem értem... rakom fel a túrabeszámolókat, tippeket, hogy hova érdemes elgurulni meg ilyenek, sokszor észre sem veszitek... de ezzel a lábleéréssel mindig baszakodtok, már jelzővel is! Értem én a viccet, de mikor már sokadjára hallom...szóval a fasz kivan!
Amúgy jól vagyok, csak gondoltam jó ha tudjátok ezt is.
Ne szomorkodj! Inkább igyál egyet! Hátha használ!
Csak olyan érdekesek a színek....
Gondolom, Te más színösszeállítással fogsz dolgozni.
Nekem tetszik! A nyáron remélem én is csinálok hasonlókat
Csalódtam benned Fater!
Már leesett, hogy miért ilyen gyengék a képek, mert a hoki telefonoddal készültek.
Nem olyan egyszerű ez mint ahogy látszik! Ugye Lacinak rövidebb a lába, a névlegesnél, és ha megáll előbb egy gödörbe kell álljon, hogy leérjen neki! Ugye nem úgy nőtte ki a bölcsőt, úgy öregedett ki belőle! Az a gomb azért lesz, hogy egy gombnyomás, és gödröt kotor magának!
Aztán már hazafele...
Sziasztok.
Kisit megkésve, de itt egy pár fotó, merre is jártam
A tavak környékén egyenes az út. Ha élményre vágyom Harsány felé veszem az irányt. A sík terepen motorozás nem akkora kuriózum, mint a hegyek között kanyarogni
Egyszer próbáld ki alkonyatkor, nincs már akkor nagy meleg, kevesebben vannak az utakon és biztos vagyok benne, hogy ott a nyéki tavak környékén is vannak szép kis szakaszok ahol ha sokat nem is, de legalább egy órácskát elmotorozgathatsz.
Kell ez ahhoz, hogy bírjuk a strapát..
Nyilván a motor nem fog engem elvinni, ezért fordítva kell Csak általában este 7 körül már nem sok kedvem van nyergelni. Viszont ha minden igaz akkor hétvége felé kissé megcibálom a fülét
Keresni kell az alkalmat Peti ma pl. szép idő volt és engem már napközben is a motorozás gondolata hajtott. Meló után a lemenő nap árnyékában a tavasz illatát élvezve megjárattam a Csühöst, közben gyönyörködtem a sárréti táj szépségeibe. A háttér szakmai ártalom...
Maradt a fészkes fenét. Elégett az csak gázolaj formájában az autóban... Megyek én eleget, csak éppen nem kedvem szerint...
Ja, amúgy nem is írtam hülyeséget. Még ugyancsak okosakat írtam!
Szép Estét!

Visszaolvastam, és rengeteget derültem , észbontó amit leműveltek! A júni 11 nekem felejtős, mert egy livtán táncegyüttest istápolunk idehaza egy hétig . Teccik a kütyüd Laci
Beléje költözött nekijje a kisPlútó , ma este! Jót tesz a lelkivilágának!