Na most ez így, ebben a formában nem igaz!
Én pld magammal egész jól meg vagyok elégedve!
Megváltozni meg - Józsinak igaza van - erre a kis időre már minek, meg az már nem is én lennék.
A "habókás"-t meg kikérem magamnak! Esetleg Józsi.... Ő az.....
Pedig én erősen gondolkodtam , hogy megjavulás útjára térek!?
Aztán meggondoltam magam! Minek erőlködjek erre a kis időre? Meg aztán hova javuljak már?!
Meglepődtem! Megyek a mosdóba, és majdnem ráléptem egy siklóra amit elsőre kígyónak véltem.A siklónak fokozatosan vékonyodik el a farka, ennek meg tompa volt! Na nyakon csíptem, és akkor derült ki, hogy le van vágva neki de már gyógyul! Szegény erdei sikló, alighanem kapával került kapcsolatba! Vagy 8 centivel előrébb a hasán még egy vágás, de még a feneke előtt. Mindkettő gyógyulóban. Bekentem betadinnal, és elvittem , van feljebb egy erdős rész , ott kedvére siklóskodhat! Így hiányosan 74 centi körüli hosszú.
Dehogy szomorkodok, csak nem értem... rakom fel a túrabeszámolókat, tippeket, hogy hova érdemes elgurulni meg ilyenek, sokszor észre sem veszitek... de ezzel a lábleéréssel mindig baszakodtok, már jelzővel is! Értem én a viccet, de mikor már sokadjára hallom...szóval a fasz kivan!
Amúgy jól vagyok, csak gondoltam jó ha tudjátok ezt is.
Nem olyan egyszerű ez mint ahogy látszik! Ugye Lacinak rövidebb a lába, a névlegesnél, és ha megáll előbb egy gödörbe kell álljon, hogy leérjen neki! Ugye nem úgy nőtte ki a bölcsőt, úgy öregedett ki belőle! Az a gomb azért lesz, hogy egy gombnyomás, és gödröt kotor magának!
A tavak környékén egyenes az út. Ha élményre vágyom Harsány felé veszem az irányt. A sík terepen motorozás nem akkora kuriózum, mint a hegyek között kanyarogni
Egyszer próbáld ki alkonyatkor, nincs már akkor nagy meleg, kevesebben vannak az utakon és biztos vagyok benne, hogy ott a nyéki tavak környékén is vannak szép kis szakaszok ahol ha sokat nem is, de legalább egy órácskát elmotorozgathatsz.
Kell ez ahhoz, hogy bírjuk a strapát..
Nyilván a motor nem fog engem elvinni, ezért fordítva kell Csak általában este 7 körül már nem sok kedvem van nyergelni. Viszont ha minden igaz akkor hétvége felé kissé megcibálom a fülét
Keresni kell az alkalmat Peti ma pl. szép idő volt és engem már napközben is a motorozás gondolata hajtott. Meló után a lemenő nap árnyékában a tavasz illatát élvezve megjárattam a Csühöst, közben gyönyörködtem a sárréti táj szépségeibe. A háttér szakmai ártalom...
Visszaolvastam, és rengeteget derültem , észbontó amit leműveltek! A júni 11 nekem felejtős, mert egy livtán táncegyüttest istápolunk idehaza egy hétig . Teccik a kütyüd Laci
Én pld magammal egész jól meg vagyok elégedve!
Megváltozni meg - Józsinak igaza van - erre a kis időre már minek, meg az már nem is én lennék.
A "habókás"-t meg kikérem magamnak! Esetleg Józsi.... Ő az.....