Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma rendkívüli módon áramlik belőle a szeretet, reméljük kialussza...
Pár év, és teremni fog lekvár is , meg szilvapálinka is! Ősszel ültettem szilvafákat, és még fogok is! De ahogy látom , Miki is Getzen lakik, nemcsak én!
A jóindulatom, az!
Meg máskor is.
Ugye milyen kekec vagyok ma?
Én készséggel leírnám ezt, ha ez így lenne!
"kis kajla gyerek"
Azért fogalmazhattál volna kicsit szebben is, mondjuk így: szellemi nagyságod győzedelmeskedik fizikai állapotod felett
Látod, látod? Nem eszed a "bifidus essensis"-t, oszt azér vagy ilyen kis kajla gyerek!
A nagyja port azért lefújtam róla
Finom is az! Főleg a Nagyiféle szilvalekvárral ami sajnos már csak az emlékeimben létezik. Nem is kellett régebben bifidus essensis meg mindenféle actiregularis... a Mamié, ha emeltem a dózist, kitakarította a beteg bélését az embernek
A relé mindössze 3cm széles és 4cm magas a lábaival együtt, simán befért a lámpafejbe, csak a 2eres vezeték ami a kormányhoz megy és az ahhoz tartozó kapcsoló látszik az egészből.
Viszont megmaradt a lóvé! De nem irigyellek.
Osztán leesett a lekváros felire, de ez Őt nem zavarta! Ette tovább!
hogy te milyen tapintatlan vagy! oda dugja ahol jól esik Neki! Egyébként elektromossággal foglalkozó embernek (mint a Laci) nincs lehetetlen! Több szemtanú esküvel állítja: elengedett kézzel ette a lekváros kenyeret!
A relét hova dugtad?
Adjisten lókötők!

Visszaolvastam pár oldalt Előreláthatólag nincs bajom a júni 11-el. Lajoshoz hasonlóan haladtam én is Azóta egy tank benzint sem sikerült elégetnem. Éppen ideje lenne
Az már Neked, ilyen speciális munkahelyi "varázs"! ( Annak a rendes neve szopás!)
Bár ha belegondolok, én is melózni megyek szombaton Pestre.
De nálam ez ritkán fordul elő!
Főleg ha a péntekkel nem a klasszikus értelemben vett pihenőnapok kezdődnek és "hétvége" nélkül fordulunk az új hétbe...
De akkor mi lesz pénteken, ha hétfőn már ilyen fittek, és üdék vagyunk?
Az benne a legjobb, hogy én meg gondolkoztam is rajta
Az nem lehet, hogy fáradtak vagyunk?

Jó éjt!
No de nem ez volt az első, és nem is az utolsó!
Átgondolva kérdést, hülyeséget írtam.
Köszönöm szépen, előre is. De én valamilyen multivibrátoros elektronikával fogom vezérelni a relét, mert már lusta vagyok kapcsolgatni 300 km/óránál!
Egyszerű mint a faék. Kibontottam az index kormánykapcsolóját (amúgy is át kell néha kezelni egy kis kontakt zsirral) aztán megkerestem az innen elmenő vezetékeket a lámpafejben és kivezetéseket kötöttem rájuk, ezeket a kivezetéseket közösítettem egy 12V-os 4áramkörös relével úgy, hogy alaphelyzetben szabad érintkezőkön legyenek a kivezetések. A relét működtetem a felszerelt kis kapcsolóval. Adok Neked egy ilyen relét ajándékba mert megérdemled
Tudom, hogy kire gyanakodjak, ha szét lesz borogatva a kuka tartalma a kerítésem mellett.
Visszakanyarodva az elakadás jelzőre, konkrét kapcsolási rajzot kérek.