Délutánra kisütött, csak a szél fújt nagyon dúrván, de végül mégis elindultunk bicajozni. Legalább 15-éve jártam utoljára a Szováti-tó környékén, akkor még autóval is járható volt a főcsatorna töltése. Először gyilkos 7 kilómétert mentünk iszonyatos szembeszélben aszfalt úton, aztán a következő újabb 7km-t a töltésen nehéz terepviszonyok között tekertünk le mutatok róla képet. Nagyon vadregényes lett a terület, szerintem néha csak a vadászok járnak ott, Anya folyamatosan mondta a magáét, minden voltam csak úriember nem Több mint másfél óra kínszenvedés után értük el a tavat, teljesen kifáradtunk, szerencsére hazafelé tolt bennünket a szél. Jó volt újra látni a tavat, bár a lábam alig érzem pedig kb.csak 28km-t mentünk. Most azon agyalok hogyan tudnám szállítani a két bicajt praktikusan az autóval , hogy akár az ország bármely részén mehessünk karikázni.
Félreértés ne essék, azért a motorozást nem hagyom abba
Nem jól írtam, esett az árány! Pocsék idő van itt is! Haza kellett jönnünk. Most mintha egy kicsit világosodna. Kittinek délután "fellépése" lenne a népi tánc csoporttal. Nem tudom mi lesz belőle!
Üdv!
Olvastam az üzifalon, hogy áthúzta az idő a számításotokat a gyereknapi rendezvényt illetően
Mi is így jártunk, szakadt az idő reggel és most is borult, lehet nem lesz ma bicajozás
Szép reggelt! Húsvét óta minden nap megyünk, és már meglátszik a combjukon. Nekem elmúlt a térdfájásom. Viszont a héten motorozás lesz! Kicsinek, nagynak !
Az aprókkal ma kb. folyamatosan másfél órát mentünk. Nekem is lóg a belem, de nem kellett altatni a két kis gézengúzt . Majd estére még sétáltunk egy órát!
Olyan száraz vagyok mint a tapló! Téglákat köpök,és ma teljes gőzzel biciklitúrázás volt, már a bicikli ülés sem fáj, és fel tudok jönni azon az emelkedőn, amin a múltkor még toltam!
Amit a Mester mond az szentírás!
Átadtam és azt üzeni váljon egészségetekre, továbbá Ő is köszöni, hogy már nem kell minden ablaknyitáskor attól félnie mikor csapja agyon a 150x150-es üvegtábla
Ráért volna holnap is! Írtam is hogy nem sürgetni akarlak. De ha levágtad, akkor levágtad!
Ja, az asszony köszönetét kell, hogy tolmácsoljam Krisztina felé, száraz tészta ügyileg. Értékelte. Köszönjük!
A legszebb az, hogy szépen feltakaritottunk és a függönyök is felkerültek, akkor olvastam amit írtál a purhab levágásával kapcsolatban, azt hittem majd holnap kell. Hozzá is láttam gyorsan és jól összeszemeteltem mindkét szobát mégegyszer
az Asszony úgy örült nekem
Félreértés ne essék, azért a motorozást nem hagyom abba