Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Délutánra kisütött, csak a szél fújt nagyon dúrván, de végül mégis elindultunk bicajozni. Legalább 15-éve jártam utoljára a Szováti-tó környékén, akkor még autóval is járható volt a főcsatorna töltése. Először gyilkos 7 kilómétert mentünk iszonyatos szembeszélben aszfalt úton, aztán a következő újabb 7km-t a töltésen nehéz terepviszonyok között tekertünk le mutatok róla képet. Nagyon vadregényes lett a terület, szerintem néha csak a vadászok járnak ott, Anya folyamatosan mondta a magáét, minden voltam csak úriember nem Több mint másfél óra kínszenvedés után értük el a tavat, teljesen kifáradtunk, szerencsére hazafelé tolt bennünket a szél. Jó volt újra látni a tavat, bár a lábam alig érzem pedig kb.csak 28km-t mentünk. Most azon agyalok hogyan tudnám szállítani a két bicajt praktikusan az autóval , hogy akár az ország bármely részén mehessünk karikázni.
Félreértés ne essék, azért a motorozást nem hagyom abba
Nem baj Laci! Így is értettem!
Nem jól írtam, esett az árány! Pocsék idő van itt is! Haza kellett jönnünk. Most mintha egy kicsit világosodna. Kittinek délután "fellépése" lenne a népi tánc csoporttal. Nem tudom mi lesz belőle!
A klasszikus mondás szerint: "Gyenge kezdés után erős visszaesés!"
"szakadt az eső"
(pedig nem is ittam )
Üdv!
Olvastam az üzifalon, hogy áthúzta az idő a számításotokat a gyereknapi rendezvényt illetően
Mi is így jártunk, szakadt az idő reggel és most is borult, lehet nem lesz ma bicajozás
Szép reggelt! Húsvét óta minden nap megyünk, és már meglátszik a combjukon. Nekem elmúlt a térdfájásom. Viszont a héten motorozás lesz! Kicsinek, nagynak !
A srácaimmal én el se mernék indulni, úgy ott hagynának mint a szél ketten próbálkozunk az Asszonnyal, az eleje biztos kemény lesz de majd belejövünk
Az aprókkal ma kb. folyamatosan másfél órát mentünk. Nekem is lóg a belem, de nem kellett altatni a két kis gézengúzt . Majd estére még sétáltunk egy órát!
Ezt a biciklis dolgot én is kipróbálom holnap , régen bicajoztam... kíváncsi leszek fogom e bírni
Maradt még elég? "kis ember nagy bottal jár"
Kicsorbult ezért megköszörültem kicsit rövidebb lett, de még így is elég nagy
Szép estét Laci! Hallom gond volt a fúróval?! Ilyen fiatalon? Mi a gond vele? Kiment belőle a vídia?
Olyan száraz vagyok mint a tapló! Téglákat köpök,és ma teljes gőzzel biciklitúrázás volt, már a bicikli ülés sem fáj, és fel tudok jönni azon az emelkedőn, amin a múltkor még toltam!
Vagy vigyáz arra, hogy ne legyen másnapos sose józanodik ki
Igen, én is észrevettem, egy ideje kekeckedik. Biztos beivott már, oszt azért.
Nagyon is érti, csak szeret kötekedni
Amit a Mester mond az szentírás!
Átadtam és azt üzeni váljon egészségetekre, továbbá Ő is köszöni, hogy már nem kell minden ablaknyitáskor attól félnie mikor csapja agyon a 150x150-es üvegtábla
És hová lett? Kiharapták neki?
Még szerencse, hogy a felesége ennyi hasznát veszi!
Úgy látom, Józsi, nem érted Te ezt a "szakmát" !
Csak azt akartam mondani, hogy nem csak életlen volt, hanem egy darab is hiányzott belőle!
Ráért volna holnap is! Írtam is hogy nem sürgetni akarlak. De ha levágtad, akkor levágtad!
Ja, az asszony köszönetét kell, hogy tolmácsoljam Krisztina felé, száraz tészta ügyileg. Értékelte. Köszönjük!
"foghíjas"
Néha kérdeztem is de tény, hogy az eredmény nem az én szakértelmemen múlott
A legszebb az, hogy szépen feltakaritottunk és a függönyök is felkerültek, akkor olvastam amit írtál a purhab levágásával kapcsolatban, azt hittem majd holnap kell. Hozzá is láttam gyorsan és jól összeszemeteltem mindkét szobát mégegyszer
az Asszony úgy örült nekem