Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha azt nem is, de talán ilyet:

http://sebessegoltara.blog.hu/...
Bennem felmerült Azzal kezdtem motorozni. Szar volt, majd szétesett, de ment és ez volt a lényeg
Érdekes. Hogy ez hogy nem merült fel bennem?.......
Na majd ha ott tartok, egy jobb darabot - újszerűt - kifogva, még az se lehetetlen.....
Vagy esetleg Romet Rapid?
Na majd a nyáron leszedem rólad a keresztvizet!
Ezen még nem is gondolkodtam.... Úristen!..... Már meg már mi lesz?.....
Szerintem majd lesz valahogy, vagy a másik lehetőség, hogy BMW 1000 RR(!) lesz, már csak a nevem miatt is.
Mi lesz, ha lecseréled?
Módosítottam a nevem 1 kicsit, így ráutalósabb. A motoromra.
A mai napon dolgozók figyelmébe ajánlom
Ha dolgozik, akkor nem ér rá pénzt keresni!
Ne szépítgessed! Egyáltalán nem dolgozol!
Igaz, ami igaz, én kevesebbet is dolgozok...
Én már 1200-nál járok ..
Ja! A mai esős úttal együtt, idénről belefordult az első ezres a Csühösbe
A friss élményeken felbuzdulva elkészült a videó, ahelyett, hogy szegény Csühöst takarítottam volna le, szegény úgy néz ki mint a mocsári disznó
Sóstófürdő Falumúzeum
A hír igaz, eláztam, de még a metrós pihi után is elkapott rendesen... A záporok jöttek mentek, volt olyan, hogy az esőtől semmit se láttam és ultrahanggal tájékozódtam mit a dél-amerikai szuszók madár. Viszont az eleje nagyon király volt! A Sóstói Múzeumfalut látogattuk meg Anyával és megállapítottuk, hogy méltatlanul kevés hírverése van, főleg ahhoz képest amilyen érdekes és szép. Lenyűgöző időutazás volt ez a múltban még nekem is akinek benszülött parasztként nem újdonság a falusi környezet. A történet a 70-es évek végén kezdődött amikor 5 épülettel elkezdték a falut építeni a néprajzkutatók. Járták a falvakat és vagy megvették a régi portákat vagy ajándékba kapták. Először leltárba vették, majd egyenként elkezték szétszedni, majd Sóstófürdőn összerakni azokat. Ma már több mint 80 épület van és teljesen kész a falu, italméréssel, kovácsműhellyel, vegyesboltal, templommal, temetővel (ahol eredeti sírfák vannak elhelyezve) és hozzá tartozó temető csőszházzal. Annyi fotót csináltam, hogy 2 garnítúra akkumulátor merült le, kivül-belül fotóztam mindent szinte él az a falu, korabeli szerszámok, evőeszközök, használati tárgyak, vetett ágy, terített asztal és még csomó hétköznapi dolog úgy volt elhelyezve mintha 200évet utazva belecsöppennénk az akkori hétköznapokba. Azt hiszem összerakom a képeket és egy képes-lapozós videóban megmutatom Nektek. Egyszer menjetek el oda, nem bánjátok meg, 700Ft/fő a belépő ami nem pénz azért az élményért.
Aztán Baktalórántházán voltunk és megnéztük miként alakult a Dégenfeld-kastély sorsa. Sajnos változatlan, az egykor virágzó önfenntartó létesítmény (korábban már mesétem róla) ugyanúgy áll és eszi az enyészet, nem kell senkinek. Ízelítőnek mutatok pár fotót a faluról és a jobb sorsot érdemlő kastélyról is.
Ahogy elnézem, pár év . és Neked nem lesz helyed a motoron! Ülsz a nyomán!
Épp most értem haza a mai második biciklizésből! Összesen kb . 20 kilométert mentünk! És elértem azt, hogy a Lacika azt mondta, hazaérkezés után: Húú de elfáradtam! Én már kezdem szokni! Nagyobb dombokon már nem kell leszállnom. És már nem hason fekve ülök!
Ja, felteszek Neked 1 képet, így néz ki most a csapat:
Szia Józsi!
Olyan messze laksz, hogy az már túlzás. Legalább motorozol, vagy unokázol? Mivel telnek napjaid?
Most küldött éppen Laci 1 sms-t, hogy Nyíregyházán vannak a metro fedett parkolójában, mert már másodjára áztak sz@rrá!
Nagy bölcsen meg is állapítottam, hogy csak az jár így, aki motorozik. Vagy rossz helyen motorozik, mert pld, itt 1 deka eső se esett.
No ha a vizes homlokotokat megtörölgettétek, akkor szép reggelt kívánok mindenkinek! b
Ja, bocs
Te Laci, Te!
Ott az elején van a kutya elásva, ugyanis arról van szó, aki szép, nem Rólad!
Na majd csinálok egy fotót és elküldöm bár nincs félnivalóm mert a Charlie is azt énekelte, hogy aszongya: "Az aki szép, az reggel is szép, amikor ébred még ha össze is gyűrte az ágy"
Kockásfülű nyúlról már hallottam, de kockásfejű Laciról még nem. Na, így megnéznélek!
A víztározót lehet hogy beleszúrom, mert tényleg közel lesz.
Még tervezés alatt van.
Nekem is hosszú hét volt, el is fáradtam rendesen, holnap reggel meg megyek a szomszédba kicsit még dolgozni, de 1 óránál többet nem szánok rá!