Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és még takarított is!
De, csak "foghíjas" volt.
Már a fúró sem a régi?
Fúrót is élezett! Na? Ehhez mit szólsz?
Erősen nézte?
Honnan tudod, hogy Laci nem dolgozott? Hajtott, küzdött! Igyekezett. Tett, vett. Épített. Tolta, húzta. Mi kell még?
Igyál, igyál, nagy hajtás volt!
Megérdemled. Persze csak kulturáltan, mértékkel, ahogy a csillag megy az égen.
Ablakot ma nem nyitunk, legalábbis amit ma beépítettünk. A többit nyugodtan csapkodhatjátok.
Purhab le van már vágva? Csak ami kiáll. ( Nem sürgetésképp )
Egészségedre! De Te csak ne dőlj hátra olyan nyugodtan, mert úgy tudom nem is Te dolgoztál! Tessék a szegény kiszáradt dolgozót megitatni!
Csak akkor ha van rá okom
Most pl. azért mert várom, hogy kössön a purhab, me mán nyitogathatnékom van, de még nem engedi a Mester
Ja igen, ha nem mondtam volna szép munka volt, gyors, perecíz, pontos
Így aztán hátradőlve, elégedetten ihatok
Ja! Zugivó...... Pedig mi nyíltan csináljuk.....
A Laci? Mondjuk nem csodálkozom mert még iszik is! Pedig csak rólunk kellene példát vennie! Az meg elrettentő lenne!
Mi nem szoktunk arra járni, csak a Laci, de csak ha ideje van rá! Motorral is arról érkezik.
Persze én ezen rettenetesen meg vagyok botránkozva!
ideje lenne, ha már bejönnétek a türelmi zónából! Nahát!
Ave Caesar!
Te is fiam, Brutusz László?
A gyógyital fogyasztást Neked is javaslom. Edzzél a nyárra!
szégyellem is magamat pedig én mindig mértékkel . (vödör) !
Nem régen értem haza , bicikliztünk egy rendeset! De nem berregtünk! ma nagyon szép idő volt, és nem volt meleg, így nem izzadtunk nagyon. Igaz út közben, leültünk , tücsökzenét hallgatni.
Egészségetekre!
Ettől értelmesebb nem jut az eszembe
Az a baj, hogyha felül kilukad, akkor onnan nincs megállás, és rájársz!
De ha nem szopogatnád, hanem csak nézegetnéd, kívülről puszilgatnád az üveget, még mindig lenne! ....... alkoholista népség! FÚJ! !
Ez nem borzasztó! Ez egyenesen katasztrófa!
Hát ez borzasztó
Nem mennek azok tönkre olyan hamar! Az én motorom sem mai anyag , és még jó! Viszont itt van a "Vadászmesteres üveg, na ez kiszáradt!
Lehet De sokkal inkább a karbi membránok válhattak kővé
Lehet valamelyik Álámínium alkatrész árány lett!
Ebben a sok alkatrész az állásban is tönkremehetett. Meg akkor már inkább ennyi pénzért egy 2011-es új motor