Igyál, igyál, nagy hajtás volt!
Megérdemled. Persze csak kulturáltan, mértékkel, ahogy a csillag megy az égen.
Ablakot ma nem nyitunk, legalábbis amit ma beépítettünk. A többit nyugodtan csapkodhatjátok.
Purhab le van már vágva? Csak ami kiáll. ( Nem sürgetésképp )
Csak akkor ha van rá okom
Most pl. azért mert várom, hogy kössön a purhab, me mán nyitogathatnékom van, de még nem engedi a Mester
Ja igen, ha nem mondtam volna szép munka volt, gyors, perecíz, pontos
Így aztán hátradőlve, elégedetten ihatok
szégyellem is magamat pedig én mindig mértékkel . (vödör) !
Nem régen értem haza , bicikliztünk egy rendeset! De nem berregtünk! ma nagyon szép idő volt, és nem volt meleg, így nem izzadtunk nagyon. Igaz út közben, leültünk , tücsökzenét hallgatni.
Az a baj, hogyha felül kilukad, akkor onnan nincs megállás, és rájársz!
De ha nem szopogatnád, hanem csak nézegetnéd, kívülről puszilgatnád az üveget, még mindig lenne! ....... alkoholista népség! FÚJ! !
Megérdemled. Persze csak kulturáltan, mértékkel, ahogy a csillag megy az égen.
Ablakot ma nem nyitunk, legalábbis amit ma beépítettünk. A többit nyugodtan csapkodhatjátok.
Purhab le van már vágva? Csak ami kiáll. ( Nem sürgetésképp )
Most pl. azért mert várom, hogy kössön a purhab, me mán nyitogathatnékom van, de még nem engedi a Mester
Ja igen, ha nem mondtam volna szép munka volt, gyors, perecíz, pontos
Így aztán hátradőlve, elégedetten ihatok
Persze én ezen rettenetesen meg vagyok botránkozva!
Nem régen értem haza , bicikliztünk egy rendeset! De nem berregtünk! ma nagyon szép idő volt, és nem volt meleg, így nem izzadtunk nagyon. Igaz út közben, leültünk , tücsökzenét hallgatni.
Ettől értelmesebb nem jut az eszembe
De ha nem szopogatnád, hanem csak nézegetnéd, kívülről puszilgatnád az üveget, még mindig lenne! ....... alkoholista népség! FÚJ! !