Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Urak!
Volt pörgés rendesen most is, a hét derekán volt egy olyan érzésem, hogy sose lesz péntek, aztán most mire végre eljött teljesen kifingtam.
A holnapi lázbérci kört lefújtam, mert ahhoz korábban kellene kelni és én most kockásra akarom aludni a fejem
Helyette valami rövidebbet gondoltam ki, de nincs ahhoz se most humorom, hogy tervezzek. Talán átugrunk Szabolcsba és megnézzük a nyiregyi falumúzeumot, meg ami látnivaló lesz ott útközben a szabolcsi almáskertek között.
Miki! Azt a Lázbérci víztározós dolgot akár beleszőhetnéd az aggteleki túrába is, nincs messze. Persze ez csak egy ötlet, ott Te leszel a vezérünk
Lajos talán...
Neki írj:
http://sportmotor.hu/tagok/268...
Sziasztok!
Csinált-e már valamelyikőtök TopCase tartó konzolt a motorhoz, és ha igen kaphatnék-e róla egy képet?
Üdv
DV
Uppony, Dédestapolcsány, Bánhorváti háromszög között található, valamikor voltam ott régen. Majd előtte még ránézek a környékre
Már megtaláltam.
Az hol van?
Kíváncsian várom az útvonalat és a látványosságokat amiket menetközben érintünk, szeretek rákészülni a dolgokra
Most szombaton készülök a lázbérci víztározóhoz, vagy valahova mert kell a kikapcs... majd híradással leszek még addig
Zoli, meg én rugalmasak vagyunk, úgy tekerjük az időpontot, ahogy szeretnéd. Péter, meg Lajos majd nyilatkozik ez ügyben. De, mint említettem, még az útvonalon dolgozom. Na jó, megvallom, hogy még most fogok hozzá kezdeni. De azt azért már tudom, hogy merre szeretnék menni.
600km/napra vagyok hitelesítve, annyit ugyanis már mentem, de bírtam volna többet is
Most már csak azon parázok, hogy nehogy ügyeletes hétre essen az időpont
Nem Penge tempó lenne, - még lemaradnátok - de nekünk olyan 400 km, - Péterékét még nem számoltam - Neked viszont nyilván egy ötvenessel több. Már megvan nagyjából az útvonal, akik most voltak, mondták hogy az utak zöme király, még nézegetem, tervezgetem.
Én értem, hogy szellemi képességeimet kétségbe vonod, de most kissé mellé lőttél, mert ismerem a térképet, - még ha ez nem is látszik rajtam - sőt (!) azt is tudom, hogy Nyékládháza merre van, így magunkra értettem - triumvirátus: Laci, Zoli, és szerény személyem - az alvégen "lakást".
Engem érdekel a dolog, feltéve ha nem lesz a tempó nagyon forszírozott Nem szeretnék senkit se feltartani, de minél többet látni
Ti laktok az alvégen Közelebb van hozzánk Aggtelek
képletesen értettem
Ugyanolyan mint az enyém, csak egy mérettel nagyobb. A túra után hazafelé úgy fájt a fülem, hogy alig bírtam levenni.
Üdv Urak!
Június 18-án Pusztavacson Inazuma találkozó lesz! Mivel minden inazumásnak vannak barátai ezért arra döntöttünk, hogy Őket is invitáljuk. Szóval tekintsétek ezt meghívónak!
Péter. Én akárhogy néztem, a Laci motorján 1 deka kopásnyomot se láttam!
Sisak. Milyen sisak? A bukócső is jó, de sose teszteld! Még olyan szinten se, mint Zoli, mikor az elfáradt motorját lefektette pihenni!
Ja,. erősen gondolkodok itt 1 túra kiíráson, azt mondják király helyek, és utak vannak arra! De hosszabb lenne, mint a múltkori, főleg itt az alvégen lakóknak. Meg még át kellene nézni, mert Péter meg Lajos össze-vissza szanaszét lakik hozzánk képest. Dolgozom rajta. Ja, felfele mennénk, Aggtelek irányába.
Irígykedni meg Lacira nem fogok, tett ő érte, hogy olyan a motorja amilyen Én a "mértékkel pucold, mert elkopik" elvet követem
Nincsenek rossz napjaim Úgy néz ki, sisakot cserélek, alakulóban van a doboztartóm is és egy bukócső is bekerült a képbe. Ez kinek lenne rossz?
Te Péter!
Te most itt kóstolgatsz engem? Vagy rossz napjaid vannak? Esetleg klimax? Az kissé korai.
Hogy így állandóan beszólsz nekem.
Vagy csak irigykedsz a Laci motorjára?
Mindjárt piszológus is leszek.
No de Értetek mindent!
Hátha még tudnád mindet!
Ne fogd vissza magad Én is örülök, ha sikerül kijavítani egy elkövetett hibámat
http://data.hu/get/3766369/Nag...
Felhőtlen öröm? Mit is mondhatnék erre?